2011 Haziran Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıp Miniğinize Kavuşacaksınız???

..Merve..

Oğlum Abi Oluyorrrr :)
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
4.356
30
163
Evet kızlar başlıktan da anlaşılacağı gibi, doğumu hangi hastanede yapıp da miniğinize kavuşacaksınız? hangi hastanede o mutluluğu yaşayacaksınız?

Ve mümkünse doğum ücretleriyle beraber yazın

Benim malum AVCILAR HOSPİTAL // FARUK ÇEKMECELİ...

Normal 500 TL - Sezaryen 850 TL

o hastaneyi ablamın doğumunda çok sevmiştim şimdi daha çok sevicemmm

ilk yazan ben olayım sürekli taşınmaktan henüz kafama göre bir doktor bulamadım hastanemizde belli değil o yüzden Siirt te olacak büyük ihtimal yalnız orda 3 özel hastaneye sordum oda parası dışında para alınmadığını söylediler çok şaşırdım sağlık güvenceniz karşılıyor sadece tek ve suit odalarımız var onlarda 30 ve 50 tl geceliği dediler iyide oldu hani

Ben hala hastaneye karar veremedim, doktorum hastanede çalışmadığı için arayış içindeyim, bu başlık inşallah bana da yardımcı olur.

benim ikinci bebeğim olacak..
ilkini şubat 2010da ümraniye medicana da doğurdum we çok memnun kaldım bunuda orda doğuracağım..
normal sgklı 1250
sezaryen 2250idi.. değişmediyse

Son düzenleme:
bende gaziantep sanikonukoğlu hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum inş normal 350 epidural extra 400 ama tam emin değilim fiyatdan tam konuşmadık

:):) ya Ardahan Devlet Hastanei Beleşe yada Osmaniye İbn-i Sina hastanesi normal 200 sezeryan 300 :):):)

özel gaziosmanpaşa hastanesi dr. murat keskin fiyatını bilmiyorum bildiğim tüp bbek doktoru olduğu
için diğer doktorlardan biraz daha pahalı olduğu hastaneye telefon açtığımda bu şekilde bilgi verdiler gittiğimde sormayı unutuyorum

Çorlu Özel Vatan Hastanesi fiyatı 1500 ü bulurmuş diyorlar tam sormadım daha.. Ucuz söylenenler sanırım doktor parası hariç fiyat veriyorlar yanlış bilmiyorsam...

doktorum tam gün yasasından dolayı hastaneden ayrıldığı için lina kadın sağlığına başladım.27. haftada.kontrollere burda devam edecem inşallah.doğumuda zekai tahir burak ta yapacam büyük ihtimallle...

bende gaziantep sanikonukoğlu hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum inş normal 350 epidural extra 400 ama tam emin değilim fiyatdan tam konuşmadık

Volveron merhaba,

bizde eylül ayında İstanbul' dan Gaziantep'e taşınacağız. Ben hazıranda İstanbul da doğum yapacağım, ama sani konukoğlunun bu fiyatları doğrumu çok şaşırdım ve sevindim :). Geldiğimizde iyi bir çocuk doktoruna ihtiyacımız olacak çünkü. Bu hastaneninde iyi olacağını düşünüyorum ( Sanko dan dolayı). Normal muayene fiyatları hakkında da bilgi verebilirmisin?

ben istanbul küçük köy bilge hastanesinde yapmayı düşünüorum normal dogum 150 sezeryan 300 dediler ama kısmet. bu arada bu hastanede dogum yapanlar varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…