2011 Haziran Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıp Miniğinize Kavuşacaksınız???

bende ankaradayım başkent ünv hastanesine gidiyorum ordada doğumu yapıcam ama fiyatlardan hiç bilgim yok doktorum zaten doğumuma giremicek kendisi tüp bebek uzmanı benimkide tedaviyle olduğu için onun takibindeydim kendisi sadece sezaryan olursa sen istersen girerim dedi bende sırf sizin girmeniz için sezaryen olmam dedim bana başka dr ayarlıcak normal olacağı için ilkide normaldi inşallah böyle devam eder de normalden doğurur çıkarım zaten inmiş aşağı bakalım bekliyoz hanfendiyi aceleci kızımızı

bende acıbadem hastanesinde yapıcam ama eskişehir acıbademde benimde ozel sigortam var vıp paket hazırlarmışlar 1500 tl miş ama içinde paketin bir sürü şey var ..

Kızlar meraba.benim de kısmetse doğumum ankara medicanada olucak.doktorum dışardan.3000 tl.epüdüral sezeryan.

bende acıbadem hastanesinde yapıcam ama eskişehir acıbademde benimde ozel sigortam var vıp paket hazırlarmışlar 1500 tl miş ama içinde paketin bir sürü şey var ..

merhabaa annişlerr,hepinizee önceliklee hayırlı doğumlar.ben geçen yıl haziran annelerindenim.kadıköy acıbadem hastanesinde yaptım doğumumu,epidural normal istedim ve öyle oldu 1 gece kaldım hastanede 4000lira para ödedikk ama ben personel yakını sigortasından faydalandım,yani axa sigortası olan arkadaşım aynı hastanede yaptı benden daha fazla ödedi,suit oda falanda fark ediyor tabi.kordon kanı vermenizi tavsiye ederim.tabi bunlar hepp para,bizim geçen yıl bu zamanlar doğum+bebek hazırlıklarına 13bin paramız gitti,ama değer şuan inanılmaz yaramaz bir cüce annesiyim,şuanda siz doğum planları yaparken bizler doğumgünü,RABBİM herkese yaşatsın çok güzel çok çok özel günler bekliyor sizi,hazır olur..sevgiler..

arkadaşlar bende haziran annesi olacağım inşallah 2.anne oluşum olacak ilk doğumum ist central hospıtal da oldu sezeryan olmak zorunda kaldı şimdi Allah izin verir ise 2 seneden sonra ssvd yani sezeryan sonrası vajinal(normal)doğum yapma arzusu ile dilek hnm a gidiyorum ve ümraniye medicana da doğum yapacağım(dr um orası ile anlaşmalı)normal doğuma 400 vereceğim tabi biraz tuzluca da dr parası ödeyeceğim umarım bir aksilik olmaz ve normal doğum un doğallığını tadıp Rabbim in mucizesine şahit olabilirim Allah herkesin yardımcısı olsun.

İstanbul Anadolu yakasında hastane arayan arkadaşlar sezeryan düşünüyolarsa (ki bence herkes öncelikle normal doğum için beklemeli) central hospital Fatma Nur hnm ı tavsiye ederim.Normal isteyenler ise dikkatli olsunlar çünkü central hospital kesmeye pek müsait.

o cücelerden iki tanede bende var hem hastane hem gün adaşları :))) ne mutlu cücesi olana :)

merhaba bende eskişehirde anadolu hastanesine gidiyorum ama kararsızım eskişehir acıbademde doğum yapıcam demişsiniz doğumunuz gerceklesti mi hangi doktoru önerirsiniz ve vıp paket demişsiiz bu paketin içeriği hakkında bilgi verirmisiniz yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…