2011 Haziran Anneleri Hangi Hastanede Doğum Yapıp Miniğinize Kavuşacaksınız???

Çorlu Özel Vatan Hastanesi fiyatı 1500 ü bulurmuş diyorlar tam sormadım daha.. Ucuz söylenenler sanırım doktor parası hariç fiyat veriyorlar yanlış bilmiyorsam...

evet bencede canım....

Özel Karataş hastanesi 1.500 ytl

değişmediyse :44:

bende ankarada batıkent özel bilgi hastanesinde yapıcam inşallah Selçuk Arslan doktorum.normal doğum 500 sezeryan 800 suıt odada 1000 lira

Ya Özel Çınarlı hastanesinde yada Kent Hastanesinde olucak doğum.. Ben kent hastanesi diyorum, doktorum çınarlı diyo. ben bildiğimiz normal doğum diyorum, doktorum dayanamazsın epiduralli normal doğum diyo... Bi karar veremedik açıkçası.. Muallaktayız.. Fiyatlarını bilmiyorum ama eminim baya pahalıdır. Özel sigortam var hepsini karşılıyo Allahtan...

eskişehir anadolu hastanesinde doğum yapıcam inş,normal 450 sezeryan 610 Tl,ayrıca kaldığınız her gece 135 Tl ücreti varmış.herkesin Allah yardımcısı olsun :)

allahım ne kadar ucuz doğum fiyaları 300,500,hatta 150 falan
bizim normal doğum 1250 idi ebelere, hemşirelere bahşişlerle 1700ü buldu..
bakalım bu snee ne oldu o da meçhul

evet aynen hasret,
2008 de kent hastanesinde normal doğuma 2500 vermiştik....

hemşirelere neden veriyosunuzki zaten yeterince pahalıya yayapmışlar hizmetleride mecburi yapmak zorundalar yazık ya bu hemşirelere falan gıcık oluyorum hak değilmi bu o kadar parayı alıyolar altıüstü normal doğum

Kızlar ben Özel Çağ hastanesinde yapacağıum ( Ank) normal doğum1 milyar..sezeryanda öyle ama..kaldığım gün boyunca artı 150 tl eklenecek..yane sezeryan olursam 1,500 bulur..

Çağda doğum yapacak varmıı bu arada ??

yenibosna safa hastanesinde doğum yapacağım inşallah.. 2sene önce kızımı aynı hastanede sezeryanla doğurdum yanlış hatırlamıyorsam 250tl verdik
şimdi de olsa olsa 350 olmuştur diyorum..

hala %100 karar veremememe rağmen şu anda ankara 29 mayıs hastanesi görünüyo..normal 1000 sezaryen 1500....

ben de linaya gidiyorum. doğum için de HRS ya da Medicana düşünüyoruz. normal doğum 2200 sezeryan 2600 civarı.

mervecim slmm
bana msj atmissin ben geri yazamdim,,cok sacma önce yüz tane yorum yazacakmissim,daha sonra yazabilirimsim,,her neyse yazdigimi buraya yapistirayim bende

canimmm benim cok saolasin,,tesekkür ederiz teyzesi,,burda 3 günlüktü,3kilo 420gr dogdu ve cikarkende ayniydi kilosu,
senin pasayida RABBIM INSALLAH saglikla kucagina almayi nasip eder,ayni sekilde hayirli bi evlat olur..cok baska bisey anne olmak,
senin oglanla benim oglan benzicek desene birbirine
senin dogum ne zaman kismet olursa? isim ne düsündünüz?

buraya mı yazdın kız msjı :))) maşallah maşallah Rabbim nazarlardan saklasın , inşallah benzer inşallahhhh :))) doğum haziran 20si gözüküyor ama benim oğlum biraz önde seyrediyormuş daha önce de ceee ee yapabilir bize İsim Burak olucak inşallah... neyse msjın 100e tamamlansın özelden msjlaşırız... bura pek uygun değil Allah'a emanet olun... Dikkatli bak oğluşuna..

ben ankarada yaşıyorum... akropolü düşünüyorum arkadaşlar.... zaten o hastaneyi de burda bi arkadaştan duymuştum, temiz, ilgililer falan diye...kontrollere de oraya gittim.... fiyatı da normal sezaryan epudural farketmiyo 1500....

ben de afyon da özel telek doğum hastanesinde yapıcam..normal doğum 400 tl ama sezaryen hakkında bi fikrim yok...

ben bursa çekirge dorukta yapıcam kısmetse. 900+250 epidural normal doğum. 1200+250 epidüral sezeryan.

Arkadaslar öncelikle hepinize kolay,saglikli dogumlar diliyorum. Ben de agustos annesi olcam insallah. Topiginiz dikkatimi cekti. ben de acibadem bakirköye gidiyorum .Özel sigorta var cok sükür. Normal olursa %80ini biz ödicez. Sezeryan olursa hepsini sigorta karsiliyor.Acibadem de dogum yapmayi düsünen varmi, ben daha hic ortami arastirmadim,fiyatlarini da bilmiyorum. Bilginiz varmi ? cok tskler...

çorlu özel vatan hastanesınde dogum yapıcam doktum kendı uretıyle bırlıkte en fazla 1000 tutucagını soyledı sezeryan bıle olsa kendısı 600 alıcak demekkı hastanede 400 cıvarı alıo bana azmıs gıbı geldı dogrudur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…