• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy çok üzüldüm kızlar
utanmasam hüngür hüngür ağlayacağım burda.
içime oturdu resmen. rabbim hayırlısını versin inşallah. çok zor. ne diyeceğimi şaşırdım.

gönlünü ferah tut canım, iş stresi mi?

kızlar ben dün gece uyanıp uyanıp durdum , hep bodrumun bebeği aklıma geldi, hep dua ettim onun ve hepimiz için..
ve bazı şeyleri kafama kesinlikle takmamaya karar verdim.. sinirleniyorum olur olmaz şeylere, hepimize oluyordur, boşverelim gitsin...

sıkıntım buna çıkacakmış demek ki. kaç gündür zaten bi tuhafım olur olmaz herşeye üzülüyordum.
işteki angutlar da cabası. çok sinirlerim bozulmuştu son zamanlarda. sinirlenmemek elde değil.
burda yaşadıklarımı bir bilseniz. etraf dengesiz kaynıyor.
kasılmalarım da ondan büyük ihtimalle.

günaydın kızlaaaarrr.....

günaydın canım benim.

günaydın...ege ve fmg geçmiş olsun ağrılarınız varmış ....ben aldığım ayetel kürsi ve tefriciyeyi dün okudum merve bilgin olsun

sağol bebikim. sen iyimisin?

benim fazla azalmadı yaa doğumdan sonra ..
bide ellerim bileklerim fena uyuşuyor. çatal bıçak bile kullanırken zorlanıyorum. gece uyuşmuş halde kalkıyorum...

yaa bana bak ole seyler demeyın sız ne dersenız 2 hafta sonra bendede oluyooorrrr:):):)

Kızlaaar herkese günaydınnn, iyi bir gün olsun inşallah, kuzu da güzel haberlerle gelsin

Channel dün sana yazdım canım ama görmedin muhtemelen, doğum haftasını yanlış hesaplıyorsun. Bizim 40. hafta temmuza gelmiyor diye.. tekrar hesapla istersen

canım ya gormedım ya sımdı bı daha hesapladım 40. hafta hazıranın son haftasına denk gelıyoo sen ayın kacınca cıkacaksın yanı kacıncı haftanda olacak cnmm???

Günaydın canım.
yorgunluğum yok ama çok stresli ve mutsuzum bu aralar.
ondan olabilir mi acaba?
oyyyyyyyy ödüm kopuyor bişey olacak diye.
gunaydınn cnmmm.. yaa mutsuzz olmaaa ıs yuzunden allah baska dert vermesınn bebısın ıyı ya canım onu dusun mutlu ollll..

:64::64::64: dağılsın kara bulutlarrrrrrrrrrrrrrr
kuzu aradı herşey yolundaymış öykü hanım haftasından önde gidiyormuş veeeeeeeeeee 1770 gr olmuş.. kızlara selam söyle dedi....

hep beraber maşallah çekelim:nazar::nazar::nazar:

Ohhh maşallah kızımıza... Allah tamamına erdirsin.. :nazar::nazar::nazar:

kuzu aradı herşey yolundaymış öykü hanım haftasından önde gidiyormuş veeeeeeeeeee 1770 gr olmuş.. kızlara selam söyle dedi....

maşallah rabbim nazarlardan saklasın cümlesini.

Ayyy çok üzüldüm kızlar
içime oturdu resmen. rabbim hayırlısını versin inşallah. çok zor. ne diyeceğimi şaşırdım.

sıkıntım buna çıkacakmış demek ki. kaç gündür zaten bi tuhafım olur olmaz herşeye üzülüyordum.
işteki angutlar da cabası. çok sinirlerim bozulmuştu son zamanlarda. sinirlenmemek elde değil.

günaydın canım benim.

çok şükür iyiyim canım

Oh maşallahhhhhhhh ççooooook seviindimmmmmmm :nazar::nazar::nazar:

nabersiniiiiiiiiiiizz.. benim başım fena agrıyo

Geçmiş olsun canımmm

Ayyy çok üzüldüm kızlar

günaydın canım benim.

Evet sinirlenmiycem demekle olmuyor işte :( kasılmalarda stres de önemli faktörmüş, rapor falan alsan 1-2 gün olmaz mı?

oyyy maşallah benim kuzuma yaa ne güzelde kilo almış...:nazar:

gunaydınn cnmmm.. yaa mutsuzz olmaaa ıs yuzunden allah baska dert vermesınn bebısın ıyı ya canım onu dusun mutlu ollll..

evet doğru söylüyosun. hormonlardan da kaynaklanıyor galiba.
hani adet olmadan önce huysuz mutsuz ve sinirli olursun ya. bu sendrom var üzerimde.
bebeğime bunlar yüzünden, sinirden bişey olsun yakıcam zaten burayı :47: delirttiler beni

nabersiniiiiiiiiiiizz.. benim başım fena agrıyo
bende bi garibim valla.. dün kötüydü ya ondan etkilendik sanırım

Ayyy çok üzüldüm kızlar

günaydın canım benim.

öyle işte cnmm. iş yüzünden ben artık germemeye çalışıyorum hatta hiç uzatmadan hemen 1mayısta ayrılmayı istiyorum aksilik olmazsa.. çünkü bizim burasıda angut dolu.. bendee kasılıyorum

yaa bana bak ole seyler demeyın sız ne dersenız 2 hafta sonra bendede oluyooorrrr:):):)

canım ya gormedım ya sımdı bı daha hesapladım 40. hafta hazıranın son haftasına denk gelıyoo sen ayın kacınca cıkacaksın yanı kacıncı haftanda olacak cnmm???

zaten varya ne yaşarsak aynı gün yada ertsi gün yaşıyoruz hemen. allah beterinden korusun..

şu lcw kotları ne dandik ya. bugun onu giydim kemer kısmı sıkmaya başladı . alt tarafı sünüyor bollaşıyor. abuk bişey

hani adet olmadan önce huysuz mutsuz ve sinirli olursun ya. bu sendrom var üzerimde.
bebeğime bunlar yüzünden, sinirden bişey olsun yakıcam zaten burayı :47: delirttiler beni

sakin ol bacım hiç değmez inan yaaa.. yazık değilmi size

Kızlar Günaydın hepinize

Maaşallah :nazar::nazar::nazar:kuzunun öyküsüne çok sevindim
evet güne iyi başladık böyle devam etsin inşallah

oyyy maşallah benim kuzuma yaa ne güzelde kilo almış...:nazar:
bide korkuyodu büyüdümü diye.. raporu açtırmış izine ayrıldı görünüyor ama çalışıcak paarayı erken alması için

ben salladım artık son 3 haftam..... bi daha dönmek istemesemde el mahkum :((((:26:

bende bi garibim valla.. dün kötüydü ya ondan etkilendik sanırım

öyle işte cnmm. iş yüzünden ben artık germemeye çalışıyorum hatta hiç uzatmadan hemen 1mayısta ayrılmayı istiyorum aksilik olmazsa.. çünkü bizim burasıda angut dolu.. bendee kasılıyorum

zaten varya ne yaşarsak aynı gün yada ertsi gün yaşıyoruz hemen. allah beterinden korusun..

şu lcw kotları ne dandik ya. bugun onu giydim kemer kısmı sıkmaya başladı . alt tarafı sünüyor bollaşıyor. abuk bişey

evet bende hiç memnun değilim lw ninkotundan aynen dediğin gibi altlar bol kemer kısmı sıkı batıyo resmen

konuyu değiştiricem
bebek çantası alan var mı?
tavsiyeleriniz neler.
ben bişeyler baktım çok pahalı yaaa 75-100TL arası değişiyor fiyatlar.

37. haftada alıcam ikizim ben raporu herhalde, sağlığımız elverirse.. 5 Hazirana denk geliyor galiba...

Allah korusun fmg yaaa :(

Back
X