nabersiniiiiiiiiiiizz.. benim başım fena agrıyo
iyiyiz canım sana geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gönlünü ferah tut canım, iş stresi mi?
kızlar ben dün gece uyanıp uyanıp durdum , hep bodrumun bebeği aklıma geldi, hep dua ettim onun ve hepimiz için..
ve bazı şeyleri kafama kesinlikle takmamaya karar verdim.. sinirleniyorum olur olmaz şeylere, hepimize oluyordur, boşverelim gitsin...
günaydın kızlaaaarrr.....
günaydın...ege ve fmg geçmiş olsun ağrılarınız varmış ....ben aldığım ayetel kürsi ve tefriciyeyi dün okudum merve bilgin olsun
benim fazla azalmadı yaa doğumdan sonra ..
bide ellerim bileklerim fena uyuşuyor. çatal bıçak bile kullanırken zorlanıyorum. gece uyuşmuş halde kalkıyorum...
Kızlaaar herkese günaydınnn, iyi bir gün olsun inşallah, kuzu da güzel haberlerle gelsin
Channel dün sana yazdım canım ama görmedin muhtemelen, doğum haftasını yanlış hesaplıyorsun. Bizim 40. hafta temmuza gelmiyor diye.. tekrar hesapla istersen
gunaydınn cnmmm.. yaa mutsuzz olmaaa ıs yuzunden allah baska dert vermesınn bebısın ıyı ya canım onu dusun mutlu ollll..Günaydın canım.
yorgunluğum yok ama çok stresli ve mutsuzum bu aralar.
ondan olabilir mi acaba?
oyyyyyyyy ödüm kopuyor bişey olacak diye.
dağılsın kara bulutlarrrrrrrrrrrrrrr
kuzu aradı herşey yolundaymış öykü hanım haftasından önde gidiyormuş veeeeeeeeeee 1770 gr olmuş.. kızlara selam söyle dedi....
hep beraber maşallah çekelim![]()
kuzu aradı herşey yolundaymış öykü hanım haftasından önde gidiyormuş veeeeeeeeeee 1770 gr olmuş.. kızlara selam söyle dedi....
Ayyy çok üzüldüm kızlar
utanmasam hüngür hüngür ağlayacağım burda.
içime oturdu resmen. rabbim hayırlısını versin inşallah. çok zor. ne diyeceğimi şaşırdım.
sıkıntım buna çıkacakmış demek ki. kaç gündür zaten bi tuhafım olur olmaz herşeye üzülüyordum.
işteki angutlar da cabası. çok sinirlerim bozulmuştu son zamanlarda. sinirlenmemek elde değil.
burda yaşadıklarımı bir bilseniz. etraf dengesiz kaynıyor.
kasılmalarım da ondan büyük ihtimalle.
günaydın canım benim.
sağol bebikim. sen iyimisin?
Ayyy çok üzüldüm kızlar
içime oturdu resmen. rabbim hayırlısını versin inşallah. çok zor. ne diyeceğimi şaşırdım.
sıkıntım buna çıkacakmış demek ki. kaç gündür zaten bi tuhafım olur olmaz herşeye üzülüyordum.
işteki angutlar da cabası. çok sinirlerim bozulmuştu son zamanlarda. sinirlenmemek elde değil.
günaydın canım benim.
gunaydınn cnmmm.. yaa mutsuzz olmaaa ıs yuzunden allah baska dert vermesınn bebısın ıyı ya canım onu dusun mutlu ollll..
bende bi garibim valla.. dün kötüydü ya ondan etkilendik sanırımnabersiniiiiiiiiiiizz.. benim başım fena agrıyo
öyle işte cnmm. iş yüzünden ben artık germemeye çalışıyorum hatta hiç uzatmadan hemen 1mayısta ayrılmayı istiyorum aksilik olmazsa.. çünkü bizim burasıda angut dolu.. bendee kasılıyorumAyyy çok üzüldüm kızlar
günaydın canım benim.
zaten varya ne yaşarsak aynı gün yada ertsi gün yaşıyoruz hemen. allah beterinden korusun..yaa bana bak ole seyler demeyın sız ne dersenız 2 hafta sonra bendede oluyooorrrr:):):)
canım ya gormedım ya sımdı bı daha hesapladım 40. hafta hazıranın son haftasına denk gelıyoo sen ayın kacınca cıkacaksın yanı kacıncı haftanda olacak cnmm???
gunaydınn cnmmm.. yaa mutsuzz olmaaa ıs yuzunden allah baska dert vermesınn bebısın ıyı ya canım onu dusun mutlu ollll..
Kızlar Günaydın hepinize
Maaşallahkuzunun öyküsüne çok sevindim
Evet sinirlenmiycem demekle olmuyor iştekasılmalarda stres de önemli faktörmüş, rapor falan alsan 1-2 gün olmaz mı?
evet doğru söylüyosun. hormonlardan da kaynaklanıyor galiba.
hani adet olmadan önce huysuz mutsuz ve sinirli olursun ya. bu sendrom var üzerimde.
bebeğime bunlar yüzünden, sinirden bişey olsun yakıcam zaten burayıdelirttiler beni
evet güne iyi başladık böyle devam etsin inşallahKızlar Günaydın hepinize
Maaşallahkuzunun öyküsüne çok sevindim
bide korkuyodu büyüdümü diye.. raporu açtırmış izine ayrıldı görünüyor ama çalışıcak paarayı erken alması içinoyyy maşallah benim kuzuma yaa ne güzelde kilo almış...![]()
hani adet olmadan önce huysuz mutsuz ve sinirli olursun ya. bu sendrom var üzerimde.
bebeğime bunlar yüzünden, sinirden bişey olsun yakıcam zaten burayıdelirttiler beni
bende bi garibim valla.. dün kötüydü ya ondan etkilendik sanırım
öyle işte cnmm. iş yüzünden ben artık germemeye çalışıyorum hatta hiç uzatmadan hemen 1mayısta ayrılmayı istiyorum aksilik olmazsa.. çünkü bizim burasıda angut dolu.. bendee kasılıyorum
zaten varya ne yaşarsak aynı gün yada ertsi gün yaşıyoruz hemen. allah beterinden korusun..
şu lcw kotları ne dandik ya. bugun onu giydim kemer kısmı sıkmaya başladı . alt tarafı sünüyor bollaşıyor. abuk bişey
şu lcw kotları ne dandik ya. bugun onu giydim kemer kısmı sıkmaya başladı . alt tarafı sünüyor bollaşıyor. abuk bişey
sakin ol bacım hiç değmez inan yaaa.. yazık değilmi size
ben salladım artık son 3 haftam..... bi daha dönmek istemesemde el mahkum((
26:
yaa bana bak ole seyler demeyın sız ne dersenız 2 hafta sonra bendede oluyooorrrr:):):)
canım ya gormedım ya sımdı bı daha hesapladım 40. hafta hazıranın son haftasına denk gelıyoo sen ayın kacınca cıkacaksın yanı kacıncı haftanda olacak cnmm???