ok byeeeeeeeee
onuda alalım bizim topiğe . Ay olarak olmasada kilo olarak müsait.
ya iyiler tamam kabul ama hammadde bozuk olunca elden bişey gelmiyor
aynen öyle. iyidir hoştur bir laf eder olay biter

ehh ıste cnmmmmm![]()
çabuk iyileş bakiiim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ok byeeeeeeeee
onuda alalım bizim topiğe . Ay olarak olmasada kilo olarak müsait.
ya iyiler tamam kabul ama hammadde bozuk olunca elden bişey gelmiyor
ehh ıste cnmmmmm![]()
ben geldiiiim. hava güzeldi şöle bi yürüdüm geldim... içim açıldı ayyyy![]()
oh ne güzel olmuş. bizim buraya kış geri geldi. sizde kar varken bizde bahardı. ters sizin orası:)))
noldu ki ya, ben saf saf bakınıyorum..hiç bişi anlamıyorum , geçmişi okuyum diyorum ipin ucu iyice kaçıyoo
piyango falan mı çıktı kızzzz![]()
inci tunçel den cnm.. koltuk ve masa evde vardı oraya uyarladık kumaşını değiştirip..![]()
Resmi sağ tıkla, birlikte aç yazar orayı seç..
Paint programını seç, paintte açılacak resim.
tepede resim yazar, orda uzat-eğ diye biyer var, orayı tıkla..
uzat kısmındaki yatay ve dikey yazan yer 100 dür..Onları 20 yapıp farklı kaydet de..Ondan sonra siteye ekle oluyor o zaman...
buraya kış geri geldi ya( şakır şakır yağmur yağıyor, gök gürlüyor, soğudu yine hava
(
Ben bi de hava düzeldi diye hırkayla geldimmm işe nasıl dönücem şimdi eve popom donacaakkk![]()
en tehlikeli havalar. ben de hemen incelere geçiyorum her sabah eşimle kavga ederek gidiyoruz okula kalın giyinmedim diye.
BEN SENİN AĞZINI ÖPMEM DİREK YUTARIM. MÜBAREK GÜNDE NE GÜZEL LAF EDİYON BACIM SEN.PİYANGO FELAN.. KIZ KOCAM MÜDÜR OLDU ZAM ALDI.. ONU SÖYLEDİK
KIZLAR EVRAK İŞLERKEN MASAYA SIĞAMADIĞIMDAN EVRAKLAR KARNIMIN ÜSTÜNE GELMİŞ. kARŞIMDA DA Bİ ABİMİZ VAR BANA BAKIP KAL GELMİŞ ADAMA.. Bİ BAKTIM EVRAK HOP HOP HAVAYA KALKIYOR. MEĞER DURUYU HIÇKIRIK TUTMUŞ
çok dırdırcı oldu bu kocalar başımıza hamilelikte :)
sonunda anladımm
hayırlı olsun..bebiş kısmetiyle geldii bak, ne güzel...
deseydin karşında oturan adama hıçkırıyo diyeee
bebiş kısmetiyle gelir derler, bu yıl haziranda tayin yazıları gelirse bizde tayin yazcaz..inşallahhh çıkar,oğlumun şansına. bende onu çok istiyorummm. Allahım herkesin gönlüne göre, hayırlısını versin...
bugun çok güel haberler aldık maşallah herzaman böyle olsunne zamandır görüşmediğim arkadaşım aradı doğumgünüm için
16 haftalık hamileymiş amanın çok şaşırdım yine.
Hiç bebek düşünmüyorlardı.
Bugün şaşırma günüm galiba.
Kızıma arkadaş geliyor. Yupppiiiiiiiii....
Sonunda anladımm
Hayırlı olsun..bebiş kısmetiyle geldii bak, ne güzel...
Deseydin karşında oturan adama hıçkırıyo diyeee
Bebiş kısmetiyle gelir derler, bu yıl haziranda tayin yazıları gelirse bizde tayin yazcaz..inşallahhh çıkar,oğlumun şansına. Bende onu çok istiyorummm. Allahım herkesin gönlüne göre, hayırlısını versin...
Kızlar öyküm mesaj atmış herşey yolunda çıkmış şükür bişey yokmuş..
Aslının okuluna gtmiş kızlara haber ver dedi..
Kızlar öyküm mesaj atmış herşey yolunda çıkmış şükür bişey yokmuş..
Aslının okuluna gtmiş kızlara haber ver dedi..
bugun çok güel haberler aldık maşallah herzaman böyle olsun