• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende öle tahmin ettimde
ilk defa olunca tam bilemedim işte
sizlere sordum :)

içini ferah tut annesi büyüyo bebişler.

ay benim kız karnımın içinde napıyo hiç bilmiyorum dışardan belli oluyor hareketleri karnımda bi sağa bi sola doğru çıkıntılar oluyor o hareket ettikçe :1: dönüyor elini ayağını bi taraflarını dayıyor bazen dayanıyor gibi oluyor, bide yüzer gibi bişyler daha yapıyor ama çözemedim naptıgını :9:
kızlar bide doğum izniyle ilgili bişy sorcam şimdi biz 32 artı 0 da izne ayrılabiliyormuyuz yokse mesela bugün 32 artı 0 olduk bugünde işe gidip yarınmı ayrılabiliyoruz 32 artı 0 dada işe gidiyomuyuz yani ?

herkes aynı şeyi söylüyor.
ne güzel aynı ana aynı şeyleri hissetmek :)
rapor mevzusunda ben baya kıtım canım bişey diyemicem.

görmemişim yazdıklarını..işteyim canım , bazen kaçırıyorum yazılanları,
içime serin bi su serptin..evet bütün hareketlerini hissediyoruz, çünkü benim oğlum abiii oldu artık.ondandır.bişeyi yoktur...:16: :16::16:
bana müsade, kendinize iyi bakın.öptüm herkesiiii:54:

görüşürüz :3:

Kızlar herkese iyi haftasonlarııııııııııı
Ben kaçar servise bineeer :)

iyi tatiller.

ay benim kız karnımın içinde napıyo hiç bilmiyorum dışardan belli oluyor hareketleri karnımda bi sağa bi sola doğru çıkıntılar oluyor o hareket ettikçe :1: dönüyor elini ayağını bi taraflarını dayıyor bazen dayanıyor gibi oluyor, bide yüzer gibi bişyler daha yapıyor ama çözemedim naptıgını :9:
kızlar bide doğum izniyle ilgili bişy sorcam şimdi biz 32 artı 0 da izne ayrılabiliyormuyuz yokse mesela bugün 32 artı 0 olduk bugünde işe gidip yarınmı ayrılabiliyoruz 32 artı 0 dada işe gidiyomuyuz yani ?

benimde aynen öle oluyo dışardan bakııldığında sağa sola çıkıntılar oluyo ben ona uçan tekma diorum öle bi dönüyoki
izinle ilgili hiç bilmiyorum canım
ben kamudayım mutemetle personelciye sorarım onlar yapcak nslsa onlar öğrensin :)
senin meslek ne

kızlar benim oğlumda kaç saattir doğru dürüst tık yok korkmaya başladım artık:26:

bişey daha söliyimde öyle gideyim, mesaim bitmek üzere,
bugun sabahtan beri kıpırdıyor bebeğim, vallahi abarmıyorum hiç durmadı, yani 15 dakıka hiç kıpırdamadan durduğu olmadı bugun..hiç böyle yapmazdı..acaba bişey mi var ya, çok kafaya taktım..oynamasa niye oynamadı deriz, oynasa da bi sorun mu var deriz..iyice paraonayak bişi oldum heee...ama normal hareketler değil yani...bi bebek gün boyuda kıpraşmazki canımm...sizinde öyle olduğu oluyo muu?? anormal bişi yoktur dimi??

aaa herşey aynı yaa.. bende kortum bugun aynen değin gibi hzuursuz oldum

yok kızlar ya biraz daha bekliyim olmadı giderim hastaneye korkmaya başladım ağlıcm şimdi resmen :43:

Back
X