2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bende yine enfeksşyon var ve bu sfer beni enfeksşyon hastalıklarına yönlendirdiler ve pazartesş gününe kaldı idrar kültürü verdim oraya da bakalım pazartesi yine gidicem..

doguracan daha enfeksiyon geçmeyecek heee Allah korusun sezeryanda bi içini güzel temizlesinler

Benimki valla ana baba ayırmıyo...
elimizi koyduk mu karnıma basıyo tekmeyi...Ya rahatsız oluyor, ya seviniyor..Bilmiyorum ama, sürekli tekmeliyor..Hatta şu an bile tekmeler savuruyor....
Öyle deme kız adama, gör bak bunlar kız çocuğu, nasıl düşkün olacaklar babalarına...Ben hep diyorum, bu benden çok seni seviyor diye..Adam azıcık şımarsın, çocuğu doğunca ilgilensin diye..
Bugün kapalı hava...Ama yine de soğuk değil tabi...Ben mesela 1 ayı geçti kısa kollularla duruyorum...
güneş olduğu bi gün geldiyse, dışarda da durduysa yanmıştır...

ne oldu kız niye küsüştünüz

hayatta ınanmammmm kuzuuuuu bu senmısınnnnnnn::):))))::):)

Dün kızımın oyun parkını gittik....
Ben pembe alalım dedim..Gitti yeşil aldı...
Uyku setini pembe aldı ama....Yatağını falan aldık...Suziiden sonra hız verdik alışverşlere...
Sonra gücendim diye, pembe kova ve tas almış, kızıma su dökücez bunlarla falan diye ama, gücendim ben bi kere...Barışmıycammmmmmmm....

dun geldıler ıste cnmmm :):):

ya bende babasını cok sevsın ıstıyorum kı bızımkı sımdıden dıyoo kısakanma kızımı sevıcem en cok dıyee..
ben bayılıyorum baba kıs gezsınler tozsunlarrr hep hayranımdır ole babalaraa..

sıze noldu kuzummmm????

kızlar bende yine enfeksşyon var ve bu sfer beni enfeksşyon hastalıklarına yönlendirdiler ve pazartesş gününe kaldı idrar kültürü verdim oraya da bakalım pazartesi yine gidicem..

Offf yaa...
Sen doğurana kadar bu enfeksiyon olayı geçmeyecek herhalde...
Sakınan göze çöp batar derler ya, hep diyorsun dikkat ediyorum diye...İnşallah geçer ya en kısa zamanda...

doguracan daha enfeksiyon geçmeyecek heee Allah korusun sezeryanda bi içini güzel temizlesinler

geçmiyo yaa bende de var dr fitil gibi bişey verdi bide toz bi ilaç var akşam yatmadan önce içiyosun 2 defadır da ondan verdi ama faydası yok heralde yaaa yine enfeksiyon yine enfeksiyon bıktım yaaa

dert ettiğin şeye bak

Ben kıskanırım ama...
Baba kız gezip tozucaz diye beni ihmal ederlerse, öykünün popoya bi şaplak...
Adamı da zaten sumo güreşçisi gibi oldum, eziveririm...Beni ayırmasınlar...
Yazdım canım yukarda..Oyun parkı alırken küsüştük...

yaa kuzum belkı adam 2. cocugu yapacakk oyuzden erkek olur felan ondada kullanırız dıye dusunmusturr....

ama bak senın gonlunude yapmıs esın dıger seylerı pembe almaklaaa:):))

yalnız suziden sonra herkes hızlanmıs:):):):):)

kızlar benim bebişin hareketleri yavaşladı artık öyle sert darbeler yapmıyor ya da yapamıyor
kız nasıl tepsinler benimki kıvranıo herhalde dönemicek bugün sabah gene baktım kafası yukarımda

geçmiyo yaa bende de var dr fitil gibi bişey verdi bide toz bi ilaç var akşam yatmadan önce içiyosun 2 defadır da ondan verdi ama faydası yok heralde yaaa yine enfeksiyon yine enfeksiyon bıktım yaaa

iç kız yarıo bende geçirdi bak

barışırsın kıızz duramazsın sen

dert ettiğin şeye bak

Ama benim odam pembe-lila...
Pembe oyun parkı çok hoş olacaktı...Hem ben 2.çocuk yapmıycam, büyük konuşmayayım da...
Ya adam herşeyi pembe alıyordu aslında, her gören oğlun olacak herhalde diyip duruyo, göbek sivrilmiş kalça fazla kilo almamış diyorlar...Adam ya oğlan olursa diye düşünüyor...Kapalı kutu ne çıkacağı belli değil diyor yaa dün satıcıyaa...
Öbür eşyaları da pembe aldığı için pişmanmış, ya oğlan olursaymış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…