kızlar bende yine enfeksşyon var ve bu sfer beni enfeksşyon hastalıklarına yönlendirdiler ve pazartesş gününe kaldı idrar kültürü verdim oraya da bakalım pazartesi yine gidicem..
ayyy kuzu benımkıde ole bu aralar babasına tık yok amaaa hehehehe:)
dıomkı bu senı sevmıcekkk """"""""yaa kıskanıyosun kızımla bızı" dıyo:))::)
kuzu antalya cokmu sıcak yavrum ta dun bızım adam 1 gunlugune oraya geldı yuzu yanmıs aksam buram buram yandııı:):):))
ne oldu kız niye küsüştünüz
hayatta ınanmammmm kuzuuuuu bu senmısınnnnnnn::):))))::):)
Benimki valla ana baba ayırmıyo...
elimizi koyduk mu karnıma basıyo tekmeyi...Ya rahatsız oluyor, ya seviniyor..Bilmiyorum ama, sürekli tekmeliyor..Hatta şu an bile tekmeler savuruyor....
Öyle deme kız adama, gör bak bunlar kız çocuğu, nasıl düşkün olacaklar babalarına...Ben hep diyorum, bu benden çok seni seviyor diye..Adam azıcık şımarsın, çocuğu doğunca ilgilensin diye..
Bugün kapalı hava...Ama yine de soğuk değil tabi...Ben mesela 1 ayı geçti kısa kollularla duruyorum...
güneş olduğu bi gün geldiyse, dışarda da durduysa yanmıştır...
kızlar bende yine enfeksşyon var ve bu sfer beni enfeksşyon hastalıklarına yönlendirdiler ve pazartesş gününe kaldı idrar kültürü verdim oraya da bakalım pazartesi yine gidicem..
doguracan daha enfeksiyon geçmeyecek heee Allah korusun sezeryanda bi içini güzel temizlesinler
dert ettiğin şeye bakDün kızımın oyun parkını gittik....
Ben pembe alalım dedim..Gitti yeşil aldı...
Uyku setini pembe aldı ama....Yatağını falan aldık...Suziiden sonra hız verdik alışverşlere...
Sonra gücendim diye, pembe kova ve tas almış, kızıma su dökücez bunlarla falan diye ama, gücendim ben bi kere...Barışmıycammmmmmmm....
dun geldıler ıste cnmmm :):):
ya bende babasını cok sevsın ıstıyorum kı bızımkı sımdıden dıyoo kısakanma kızımı sevıcem en cok dıyee..
ben bayılıyorum baba kıs gezsınler tozsunlarrr hep hayranımdır ole babalaraa..
sıze noldu kuzummmm????
Dün kızımın oyun parkını gittik....
Uyku setini pembe aldı ama....Yatağını falan aldık...Suziiden sonra hız verdik alışverşlere...
Sonra gücendim diye, pembe kova ve tas almış, kızıma su dökücez bunlarla falan diye ama, gücendim ben bi kere...Barışmıycammmmmmmm....
kızlar benim bebişin hareketleri yavaşladı artık öyle sert darbeler yapmıyor ya da yapamıyor
kız nasıl tepsinler benimki kıvranıo herhalde dönemicek bugün sabah gene baktım kafası yukarımdakızlar benim bebişin hareketleri yavaşladı artık öyle sert darbeler yapmıyor ya da yapamıyor
geçmiyo yaa bende de var dr fitil gibi bişey verdi bide toz bi ilaç var akşam yatmadan önce içiyosun 2 defadır da ondan verdi ama faydası yok heralde yaaa yine enfeksiyon yine enfeksiyon bıktım yaaa
Dün kızımın oyun parkını gittik....
kız nasıl tepsinler benimki kıvranıo herhalde dönemicek bugün sabah gene baktım kafası yukarımda
iç kız yarıo bende geçirdi bak
kız nasıl tepsinler benimki kıvranıo herhalde dönemicek bugün sabah gene baktım kafası yukarımda
iç kız yarıo bende geçirdi bak
:84::84::84::84::84::84:
dert ettiğin şeye bak
yaa kuzum belkı adam 2. cocugu yapacakk oyuzden erkek olur felan ondada kullanırız dıye dusunmusturr....
ama bak senın gonlunude yapmıs esın dıger seylerı pembe almaklaaa:):))
yalnız suziden sonra herkes hızlanmıs:):):):):)
Büyümüştür annesi..
Ondandır..Kıpırdayamıyordur kuzucuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?