2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya düşünmüş saolsun.insan bekliyor ya,herzaman yaşanan şeyler değil bunlar

bakalım benimki ne yapacak..ilk aylarda sana bi hediye düşünmek lazım demişti ama hala tık yok:) dün iş yerinde sordular ne hediye isticen diye.almazsa ben mi istesem acaba diye düşünüyorum yüzsüzlük yapıp

aha kuzu gelmişşş bugun seni sordm egeye de çıkmıştı sanırım napıon şekerim özledik seni kız

kuzu nereye gitti yav:44:

neyse zaman gçesin kavuşalım artık miniklerimize yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

Bugün 17 mayıs yani sat ıma göre tam 4 hafta var

offfffffffffffffffffffffffff benim 24 haziran doğum gözüküyor ama önde benim velet doktor o kadar beklemez dedi bakalım... ben oğlumu görmek istiyorum onu emzirmek istiyorum uyutmak uyurken koklamak seyretmek minik ayaklarını avucumun içine almak istiyorummmmmmmmmmm

Şu 7-8 ay nasıl geçti anlamadım ama sanki günler geçmek bilmiyo şimdi kafam allak bullak doktora gitmek istiyorum ben

kız git gittttttttt manyakk ben olsam çoktan gitmiştim o doktor kafayı yemiş bence

aynen katılıyorum şekerim yemiş kafayı ya sokaklarda doğurcam haberi yok eşime söyliyim akşam bari de gidelim yarın yarım günmüş sağlık çalışanları galiba öbürgün 19 mayıs cuma ya da p tesi gideriz artık

sokaklarda doğurma kız ama git ihmal etme ne 3 haftası sanki yeni hamile kaldın

Çocuğun biri babasına sormuş
Baba biz nasıl olduk.?
Baba cevap vermiş maymunlar t...üreye türeye biz olduk...
Tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
Annesine biz nasıl olduk demiş.?
Annesi; ALLAH.. Adem Babayla,Havva Annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
Çocuk: Ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi.
Anne cevap verir: O babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :):)

koptum koptummmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…