2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

anacım evim çok sıcak pelte gibiyim ya bir ağırlık bir ağırlık sorma bugün su içerken bile bardağı düşürdüm sakarlaştım iyice

anam onu sorma bende sıcaktan öldüm bi duş aldım saçlarımı kurutmakla kurutmamak arasında ıslak bıraktım serin serin ohh sana da tavsiye ederim

kızlar bu soruyu dün gece de sordum bakalım siz ne diceksiniz,

doğum hediyesi kocanız ne alcak size?ya da ne aldıracaksınız??

nasıl duygulandım anlatamam.ikiside muhteşem görünüyorlar. analı babalı büyüsünler.doğum hikayeni merakla bekliyoruz. doğum nerde oldu nasıl oldu merak ediyorum .çünkü bende ikizlere hamileyim ve az kaldı.

doktor iyi demişte bizde gittik çalışabilir raporu aldık,37 doluunca izne ayrılıcam.o zamana kadar ALLAHIM saklasın çünkü bir saniye duramıyosnki işte.

haziran annelerinden baya ikiz var galiba ne güzel sende eklersin bakarız bebişlerin resmine çokk şeker oluyolar gerçekten

kızlaar taa bayıldım yelissin kızlara
bakalım bız ne zaman alacagız mınnakları uuff boyle haberler oldukca mıdem sıkısıyo heyecandan:))

kociş doğum hediyesini almış bile ama doğumda verecekmiş.bence takı falan almıştır diye düşünüyorum

yelisss maşallah subhanallah bayıldım bebişlere yemede yanında yat bunları yaa çok heyecanlandım..benim yavyu da gelsehele o kafa kafaya fotoya bittim yani..kaç kilo doğdular..

kızlar bu soruyu dün gece de sordum bakalım siz ne diceksiniz,

doğum hediyesi kocanız ne alcak size?ya da ne aldıracaksınız??

aman bogazımıza kadr borç gidcek parayı zor denkleştiriyoruz bişey istediğim yok valla yanımda olsun bişey istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…