bu hafta bende çok kötüyüm hamile kaldığımdan beri en zor geçen hafta olduBacılar, sabahtan beri lavabodan çıkamıyorum...
Çok kötüyüm bugün...
Belim sadece hareket ederken değil oturduğum yerde zonklar gibi ağrıyor.
Topuklu aykkabı mı azdırıyor acaba bel ağrısını.
Dayanılmaz derecede ağrıyor.
Dün kasık bu gün bel ağrısı.
Aa kızlar biliyormusunuz size söylemeyi unuttum...
Ben bazen bebişin hareketlerini hissediyorum. Doktora söyledim ancak o kadar hissedersin dedi. çok az sanki kanat çırpar gibi ufacık bişey hissediyorum . Doktor ikinci gebelik olduğu için hissetmen nıormal dedi:)))))))
Aa kızlar biliyormusunuz size söylemeyi unuttum...
Ben bazen bebişin hareketlerini hissediyorum. Doktora söyledim ancak o kadar hissedersin dedi. çok az sanki kanat çırpar gibi ufacık bişey hissediyorum . Doktor ikinci gebelik olduğu için hissetmen nıormal dedi:)))))))
egecim benim ilk bebeğim ama bazen bende hissediyorum. Aynen kanat çırpar gibi sol tarafımda hissettim dün.
Daha öncesinde seyirme gibi hissediyordum. Ama erken değilmi?
Yani benim için. Yanılıyormuyum acaba?
Ama gebeliğimden önce buna benzer seyirme gibi şeyler hiç hissetmyordum.
benim tembel teneke kıpırdamıyo yaa hiçç..ben ne zaman hissedeceğim ki...
hahahaha delisin ya sen . Sende çok hafif hissedersin sanırım ama daha erkenben hiç bişey hissetmiyom...
Ama dün gece eşim elini karnıma koyduğunda ben uyurken,kalp atışı duymuş karnımdan...gecenin 3 ü.
Bağıra bağıra uyandırıyo, yat zıbar leyynnn dedim..benim kalbimdir o..senin kalbin karnında mı diyo..
vallahi canım bilmemki 4.ayda hissettim kızımda ama ozman bilmiyorsum şimdi bildiğim için anlayabiliyorum. Sizde 3,5 aylık olunca hafif hafif hissedersinizaynı mesajı iki kere göndermişim ....ege ne güzel biz ne zaman hissederiz acaba bazen ufak tefek bi şeyler oluyo
dediğine benzer acaba onlar hareketmi
gazla karıştırma ama bazen benim öyle oluyor bazende dediğim gibi hafif bi gıdıklama gibi:))) normaldir artık 3 bitti ancak bu kadar az hissedilebilirmiş. çok güzel ama yaa bi an oluyo sonra bekliyorum hep olmuyor. Ama bu 2 günüdr çok sıklaştı..
günaydıııııııııııııınnnn. ay ne yogun bi gün yaaa
annesi gibi tez canlı olmayacak galiba bebişin.
Annesi gibi tez canlı olmayacak galiba bebişin.
yok gaz gibi değil. Evet hafif bir gıdıklanma gibi.
Ama cok nadir oluyor. Toplasan 2-3 kez hissettim.
ay yok kız bu babaya benzemiş. Okadar adama bayılırsan ona benzer işte. Demekki kocanı sen daha çok seviyormuşsun:))) öyle derler
evet canım.bizim beyannamelerin son günü..Hem yoğun, hem bulantılı geçiyo..
Senin günün daha güzel geçer inşallah.
he hee okadar işte tamam normaldir. Bende 1 gün hissettim sonra 1 hafta sonra yine hissettim. Ama 2 gündür bayabi hissediyorum . Elimi koyunca değil ama içten bişey anlatamıyorum ki. Yaşayınca anlarsınız..
Bizim ilişki için bebek onayına gerek yok..
Bizi gören herkes der, sen kocanı çok seviyon diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?