2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bacılar, sabahtan beri lavabodan çıkamıyorum...
Çok kötüyüm bugün...
bu hafta bende çok kötüyüm hamile kaldığımdan beri en zor geçen hafta oldu
Belim sadece hareket ederken değil oturduğum yerde zonklar gibi ağrıyor.
Topuklu aykkabı mı azdırıyor acaba bel ağrısını.
Dayanılmaz derecede ağrıyor.

Dün kasık bu gün bel ağrısı.

canım topuklu ayakkabıda yapabilir daha rahat ayakkabılar giy

Egecim benim ilk bebeğim ama bazen bende hissediyorum. aynen kanat çırpar gibi sol tarafımda hissettim dün.
Daha öncesinde seyirme gibi hissediyordum. Ama erken değilmi?
Yani benim için. Yanılıyormuyum acaba?
Ama gebeliğimden önce buna benzer seyirme gibi şeyler hiç hissetmyordum.

Son düzenleme:

Ben hiç bişey hissetmiyom...
ama dün gece eşim elini karnıma koyduğunda ben uyurken,kalp atışı duymuş karnımdan...Gecenin 3 ü.
Bağıra bağıra uyandırıyo, yat zıbar leyynnn dedim..Benim kalbimdir o..senin kalbin karnında mı diyo..

aynı mesajı iki kere göndermişim ....ege ne güzel biz ne zaman hissederiz acaba bazen ufak tefek bi şeyler oluyo
dediğine benzer acaba onlar hareketmi

gazla karıştırma ama bazen benim öyle oluyor bazende dediğim gibi hafif bi gıdıklama gibi:))) normaldir artık 3 bitti ancak bu kadar az hissedilebilirmiş. çok güzel ama yaa bi an oluyo sonra bekliyorum hep olmuyor. Ama bu 2 günüdr çok sıklaştı..

hahahaha delisin ya sen . Sende çok hafif hissedersin sanırım ama daha erken

aynı mesajı iki kere göndermişim ....ege ne güzel biz ne zaman hissederiz acaba bazen ufak tefek bi şeyler oluyo
dediğine benzer acaba onlar hareketmi
vallahi canım bilmemki 4.ayda hissettim kızımda ama ozman bilmiyorsum şimdi bildiğim için anlayabiliyorum. Sizde 3,5 aylık olunca hafif hafif hissedersiniz

Yok gaz gibi değil. Evet hafif bir gıdıklanma gibi.
Ama cok nadir oluyor. Toplasan 2-3 kez hissettim.

yok gaz gibi değil. Evet hafif bir gıdıklanma gibi.
Ama cok nadir oluyor. Toplasan 2-3 kez hissettim.

he hee okadar işte tamam normaldir. Bende 1 gün hissettim sonra 1 hafta sonra yine hissettim. Ama 2 gündür bayabi hissediyorum . Elimi koyunca değil ama içten bişey anlatamıyorum ki. Yaşayınca anlarsınız..

evet canım.bizim beyannamelerin son günü..Hem yoğun, hem bulantılı geçiyo..
Senin günün daha güzel geçer inşallah.

ayyy inş. ama yarısı bitti gibi uyuşuk ilçedeki personeller döenrse bana hemen bitecek ama onlarda daha yeni kaldırmış popolarını ben arayınca yapıorlar sinirlendim... uff bulantı mı onu hiç deme o demirbaş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…