• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gecen seferkınde az enfeksıyon yazıyodu bu seferkınde bol yazıyooo cok guldum:):)) cengız dedıkııı genelde kulturdekı onmlı ama ondada bısı cıkmıyoo eger sendede cıkmassa sen bılırsın dedı kullanıp kullanmamaktaa ama ben kullancammmmmmmmmm:):):))

ayyy evlendım enfeksıyon manyagı oldum eskıden hıc bu kadar dıkkat etmezdım bısıcıkte olmazdııı

Sen yine de dikkat ikizim benim, Ege'nin yazdığı çok doğru, Allah göstermesin benim bi arkadaşım yeni enfeksiyon yüzünden doğum yaptı erkenden.. şakaya gelicek bi konu diil..
Ne güzel doktorun takip ediyor, kız ne beddualar etmişti doktoruna sonra bi enfeksiyona bakmadım, bi ilaç verecekti hallolacaktı diye

Sen yine de dikkat ikizim benim, Ege'nin yazdığı çok doğru, Allah göstermesin benim bi arkadaşım yeni enfeksiyon yüzünden doğum yaptı erkenden.. şakaya gelicek bi konu diil..
Ne güzel doktorun takip ediyor, kız ne beddualar etmişti doktoruna sonra bi enfeksiyona bakmadım, bi ilaç verecekti hallolacaktı diye

yok canım zaten kullanıcammm allah korusun yaaaaaa aman
ya ama ozeldekıler herseferınde ıdrar ve kan tathlılı ıstıyormuu benm ozeldekı ıstemıyorr hıcc

beni eklediniz mi kızlar?
sensiz olmuyor yerine konmuyor
kimsenin elini senin gibi ısıtmıyor
fatmaya inat düşerim yollarına
adını kalbime yazdım okunmuyor

hahahahhah bu ne leynnnnnnnnnnnnnn ne güzel oldu

cami duvarı mıııııı anam o işi çok iyi yaparım :60:

sidikli kaldı lakabın ohhhhhhh

Back
X