kızlar doktorum çok önemsemedi hastaneye yattığımda.olur dedi.magnezyumda vermedi.bol su iç dinlen dedi.
sertleşmede topaklanma şeklinde oluyo bi tarafımda geriliyor sonra yavaşça yumuşuyooo.ya peki 30 haftalık doğan bebek ne olur ya????yani var mı çevrenizde??
çok tırsak durumdayım:-(((
geçmiş olsun cnm... ben de 26.haftada yaşadım sertleşme, topaklanma dediğin şeyi... hastaneye gittiğimde nst.ye bağladılar... ufak ufak dalgalanmalar görülmüştü... erken doğum sancısı dedi.. o gece orda kaldık... ben de senin gibi korktum... netten 26.haftada doğan çocukları falan araştırmıştım... çok şükür şimdi iyiyiz... açılma falan yoktu, o yüzden korkulacak bişi yok dedi doktor... sonra her ilişki sonrası olduğunu farkettim.... onun dışında da ara ara oluyo tabi.. ama özellikle ilişki olduğu gün daha fazla oluyodu ta ben tv.de bi doktoru izleyene kadar..... dedi ki spermin içindeki bi madde buna sebep olabilirmiş... bizde condomla denedik ve gerçekten o gün kasılmadım.... bunu da bi bilgi olsun diye yazıyorum.... sertleşmelere alıştım ben... normal geliyo artık... ara ara olması normal yani... ama gün boyu ara vermeden sürse endişelenirim... bana magnezyum vermişti o zaman doktorum... içiyorum hergün bi tane...sertleşme olduğunda da içebilirsin dedi....