sağlıklıymış ya annesi o yeter :) bu defada biraz daha merak etsin beni annem demiştir

chıcco you me kanguruya taktım bende kanguru fiyatlarına göre pahalı ama alacam onu çok begendim :) bi dahaya eksiklerini tamamlayıp büyük eşyalara başlıycam artık bende zaman azalıyor

ne güzel izine erken ayrılıyosun ben 32. haftada ayrılacam keşke önce ayrılma imkanım olsaydı 23 nisan çalışmaları var çocuklar türkçe bilmedikleri için öğrenemiyorlar müdür illede her sınıf gösteri çıkarmak zorunda diyor çıkıp rezil olacaz vallahi , erken izne ayrılsam izin bahanesiyle gösteriden de kurtulurdum erkenden dinlenmişte olurdum

bi yolunu bulsam iyi olacak , bu arada birce ilk aylardan beri raporlumusun ? rapor almada sınır yokmuydu canım kadrolularda?
senin cerenin kullandıgı eşyalarda vardır canım rengi uymasada kullanırsın çoğunu bizim hiçbişy yoktu yetiştiremezsem ya erken doğarsa napacaz telaşı sardı şimdi tamamlayana kadar içim rahat etmiycek

alttan muayeneye alışığım aslında gebelik öncesi kontroller gebeliğin ilk aylarında alıştık mecburen

aylardır karından muayene olunca yok deyiverdim bi an

27. hafta bittiğinde 950 gr. 35 cm olması gerekiyormuş benmki 1100 gr. 36.5 cm o yüzden az buçuk ilerde gibi