2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaarrrrrrr ateşölçer alan var mı aranızda? Fiyatları nasıl, nerden almak lazım?

EGE sen hangisini önerirsin? Kulaktan ölçen mi almak lazım? koltukaltından olmaz dii mi bebeğe, durmaz ateşini ölçerken?
cnm kulaktan ölçeni al bence..
bu arada kızlar günaydınn bugun bodozlama daldım ama:))

Kızlar ben bu hafta pek giremeyebilirim beni merak etmeyin demeye geldim...
Misafirim geldi, ara ara işe geleceğim, ara ara evde olacağım, işe geldiğimde de evraklarla uğraşırım...
bu nasıl bişey yaa. misafirim geldi işe gelemeyebilirim.kız sen çalışıyorsun demi :))) yoksa takılıyormusun oraya
kim geldi niye geldi

dalin alsak oda zararlımıdır acaba ya?
dalini bilmiyorum. ama sebamed iyi bübchen iyi

Kızlaarrrrrrr ateşölçer alan var mı aranızda? Fiyatları nasıl, nerden almak lazım?

EGE sen hangisini önerirsin? Kulaktan ölçen mi almak lazım? koltukaltından olmaz dii mi bebeğe, durmaz ateşini ölçerken?

WEEWEL ÇOK FONKSİYONLUSUNU ALDIM BEN ÇOK KULLANIŞLI BULDUM ÇOK TAVSİYE EDEN OLDU ÇİLEK.

HEM ALINDAN HEM KULAKTAN ÖLÇÜYO.SU ISISINI VE ODA sıcaklığını ölçme özelliği de var.böylece oda ve banyo termometresine de gerek kalmadı.

Bakım seti alacak arkadaşlarada sebamedi öneririrm biz 3 yiğenime de sebamed kullandık ne alerji ne isilik hiç bişey olmadılar küçücük bebeğin cildine kozmetik şeyleri sürmeyelim kızlarr ya...

WEEWEL ÇOK FONKSİYONLUSUNU ALDIM BEN ÇOK KULLANIŞLI BULDUM ÇOK TAVSİYE EDEN OLDU ÇİLEK.

HEM ALINDAN HEM KULAKTAN ÖLÇÜYO.SU ISISINI VE ODA sıcaklığını ölçme özelliği de var.böylece oda ve banyo termometresine de gerek kalmadı.

Weewell Dijital Multi-Fonksiyonel Kulak Aln Termometre (Ate ler) 6 fonksiyonlu | WEEWELL | 129,80 TL | Ateler | HemenEvinizde.Com | Online Gvenli Alveri Maazas | Avensis Ranza, Visko Love, Kraft, Chicco, Medela, Sunny Baby, Apex Hal, Baby 2 go, Medel

ŞU İŞTE BU ARADA BURDA PAHALI NETTE ÇOK DAHA UCUZUNU BULURSUN.

Bakım seti alacak arkadaşlarada sebamedi öneririrm biz 3 yiğenime de sebamed kullandık ne alerji ne isilik hiç bişey olmadılar küçücük bebeğin cildine kozmetik şeyleri sürmeyelim kızlarr ya...

sebamedı eczanedenmı almak lazım takım olarak baska alabılecegımız yer varmı?

ya kızlar rüyamda saçımı kesiyordum kendim

Hayırdır ne demek acaba?

Temam canım süpersin,
Ben bakiyim netten inşallah uygun fiyata bulurum
netten de hiç alışveriş yapmadım heyecanlıyım :52:

kızlar bende bugün rüyamda doğum yapıyordum :53:ama doğumumu hiç hatırlamıyorum acı sancı bişey hatırlamıyorum bi açtım gözlerimi annem bebeğimi kucağıma verdi :69:normal doğum yaptın kızım doğumun kolay oldu dedi bende aaa dedim ben bişey hatırlamıyorum ama:52:

sonra çocuğumu bi kadın gelip öpüyor bende kızıyorum daha minnacık şeyi ne öpüyorsun ben bile öpmedim diyom:27:sonra kızım o kadına deli deli işareti yapıyor bende diyorum ne akıllı kızım olmuş yaa bunda çok balık yedim ondan herhalde diyom:37:

böle bi rüya gördüm sabah kalktım yoktu bebiş kucağımda:50:

kızlar bende bugün rüyamda doğum yapıyordum :53:ama doğumumu hiç hatırlamıyorum acı sancı bişey hatırlamıyorum bi açtım gözlerimi annem bebeğimi kucağıma verdi :69:normal doğum yaptın kızım doğumun kolay oldu dedi bende aaa dedim ben bişey hatırlamıyorum ama:52:

sonra çocuğumu bi kadın gelip öpüyor bende kızıyorum daha minnacık şeyi ne öpüyorsun ben bile öpmedim diyom:27:sonra kızım o kadına deli deli işareti yapıyor bende diyorum ne akıllı kızım olmuş yaa bunda çok balık yedim ondan herhalde diyom:37:

böle bi rüya gördüm sabah kalktım yoktu bebiş kucağımda:50:

:1::1:ayy bebişin deli işareti yapması canlandı gözümde ne komik:)))

Back
X