• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ohoooo :) volveron siparişlerini verdi bile :)bulun bir an önce isminizi, biz de gerçi yeni bulduk sayılır ismimizi...:1:
evet yapmaya başladım, 50 tanesinin tüllerine lavanta koyup kurdelayla bağladım bile:65: ilk bu işlemi yapıp en son kelebeklerini silikonluycam ,,, en son da kartlarımızı zımbalıycaz... sen kartımı gördünmü?

kız işte karar veremedik bi türlü sanada sorayım
alya, eylül, alara hangisi
ay kart çok güzelmiş yeyim ben o ezgiyi :9

:nazar::nazar:erken izin çok iyi oluyo aslında keşke çalışan bütün kızların erken ayrılma imkanı olsa
ay keşke yaa.. Ama 32. Haftada ayırıyorlar ya demek ki doğru bundan sonra işe gelmek zor oluyor. Sen ne güzel rahatladın dimi hem bedenen hem zihinen. Bende istiyorum ama daha var.

ishalmi oldun sende benim gibi canım valla muz falan fayda etmezse akşam hemen pirinç lapası ye beni o kesmişti doktoruma dedim ishal oldum aramadım sizi üç gün olursa muhakkak ara dedi iki günğn var :)))))))))

fatma midemiz yukardaya artık heryenen bogazda süt iç iyi gelirrrr

he bacım fena ishalim yağlı yememeğe dikkat ediyorum şimdilik baaklım öğlen yemekte ne olcak

kız işte karar veremedik bi türlü sanada sorayım
alya, eylül, alara hangisi
ay kart çok güzelmiş yeyim ben o ezgiyi :9
bence kesinlikle eylül, söyleniş bakımından en güzeli o... ve bence alya ve alara nın modası geçer, bi süre sonra etkisiz bi isim olur ama Eylül öyle değil, çok hoş naif bi isim, bende eylül ve ezgi arasındaydım, kociş bizim isimlerimizle uyumlu olsun o da 4 harfl iolsun dedi :)
bi de ben bi yerde okumuştum, alya ismiyle kızın kuzenleri dalga geçiyomuş, alya alsana al ya alsanaaa die :1:,,, ne bileyim Alara da pek Türk ismi gibi gelmiyo bana...nacizane fikirlerim canım...

ay keşke yaa.. Ama 32. Haftada ayırıyorlar ya demek ki doğru bundan sonra işe gelmek zor oluyor. Sen ne güzel rahatladın dimi hem bedenen hem zihinen. Bende istiyorum ama daha var.

he bacım fena ishalim yağlı yememeğe dikkat ediyorum şimdilik baaklım öğlen yemekte ne olcak

evet gerçekten rahatladım birde son üç ay ilk üç aya çok benziyo halsizlik yorgunluk hat safhada
ilkten işyerine kızmıştım hemen çık dedikleri için ama şimdi iyiki böyle olmuş diyorum

canım leblebi alır derler ishali geçmiş olsun bol bol su iç ayrıca
mutfağı topladım geldim...delimavi hoşgeldin
hoşbulduk canım sende hoşgeldin
esrysl canım bence de eylül güzel

Dalgınlık komik duruma düşürür

Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu..Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler.
Öpme faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm!
Tabii kahkaha tufanı kopmuştu. İşte o an benim bittiğim andı.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Gece otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum. Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vücut teması oldu.
Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu birden sıçradı. Karımdan alışık olduğum için, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim!
Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı.İşte o an benim bittiğim andı.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim.
Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı.
'Ögrenci misin?'
'Evet.'
'Hangi üniversite?'
'Uludağ.'
'Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun?'
'İşletme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?'
'Sence?' İşte o an benim bittiğim andı.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Sabah ofiste telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım.
Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı. Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden
poğaçaya soktum!
Gören oldu mu diye kafam? çevirince de müdürümle göz göze geldim. Sırıtıyordu.
İşte o an benim bittiğim andı.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde 'Isınan maddeler genleşir' konusunu anlatan
hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım:
'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtinca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor.'
Hoca, 'Oğlum bu yemeklik pirinç değil, metal olan pirinç' deyince bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Eve gitmek üzere Bakirköy dolmuşu bekliyordum.
Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine
girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp,'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp,
Abi bu Bakirköy'e gider' diye cevap verdi!

Delimavi hoşgeldin güle güle diycem çünkü yemeğe kaçıcamm.. Inşallah daha beter omaz ishalim

esrysl eylül benim kızımın adı çok güzel bi isim söylenişi ve hanım eklentisi ile uyumlu vee çok zeki oluyorlar biraz inatçılar ama..

Ben kaçtım yemeğe görüşürüzzzzzzzzzz

Delimavi hoşgeldin güle güle diycem çünkü yemeğe kaçıcamm.. Inşallah daha beter omaz ishalim

esrysl eylül benim kızımın adı çok güzel bi isim söylenişi ve hanım eklentisi ile uyumlu vee çok zeki oluyorlar biraz inatçılar ama..

hoşbulduk canım güle güle duruya yarasın afiyet olsun

evet kesinlikle eylül... biliyorum canım gördüm senin şeker ötesi kızını da, maşallah..., eylül, ezgi...bu isimlerin söylenişi kulağa çok hoş geliyo... bu yüzden biz de ezgi yi tercih etttik...
afiyet olsun...
delimavi hoşgeldn cnm sende...

Back
X