• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2026 HAZİRAN TÜP BEBEK ANNELERİ

Bugün gördüm çok şükür haftaya kalp atışına çağırdılar ama kist oluşmuş tüp bebek ilaçlarından kaynaklı 8 cm :(
Acıkcası bende kendımden suphelenıyorum cunku femera kullanarak dr transfer yaptı bendede genelde yumurta catlamıyor kıste donusuyor. Pekı zararı olurmukı takıpte kalacaksın

Acıkcası bende kendımden suphelenıyorum cunku femera kullanarak dr transfer yaptı bendede genelde yumurta catlamıyor kıste donusuyor. Pekı zararı olurmukı takıpte kalacaksın
Bende aynı şekilde femara+ çatlatma iğnesi kullanarak transfer oldum doktor takip edeceğiz zararı olmaz rahim büyüdükçe o küçülür gider dedi

Olabilir başlarda aşırı baş dönmesi yapıyordu şimdi alıştım 😄 dün kalp atışını duydum minik fasulyemin 🥰 Evet 11 Eylüldü transferim,sizin son durum ne?
Cokmutlu oldum umarım sağlıkla kucaklarimoza alırız . Ben henüz duyamadım kalp atışını ama hareketli dedi sorun yok haftaya yine gideceğim inşallah duyarim . 🙏

Back
X