Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
acil durumlarda gidebileceğim bir doktor olsun diye mardinde de bir doktora gidiyorum. Dün gittik oğluşu görmeye. 1254 gr.dı, haftasıyla uyumlu, her şey yolundaydı. Ama küçük bir bebek olacakmış galiba oğluşum. Bu doktor sürekli riskli gebelik olarak bahsediyor, ikiz gebelik özelliği seyreder büyük ihtimalle, o yüzden biraz küçük doğabilir dedi. Kendi doktorum da izmirdeki de hiç böyle şeyler söylemedi ama nedense bu kadın çok vurguluyor. Canım sıkıldı biraz.
kızlar,
prima yenidoğan alacam da 1 numarasınımı 2 numarasınımı alacağım fikri olan
acil durumlarda gidebileceğim bir doktor olsun diye mardinde de bir doktora gidiyorum. dün gittik oğluşu görmeye. 1254 gr.dı, haftasıyla uyumlu, her şey yolundaydı. ama küçük bir bebek olacakmış galiba oğluşum. bu doktor sürekli riskli gebelik olarak bahsediyor, ikiz gebelik özelliği seyreder büyük ihtimalle, o yüzden biraz küçük doğabilir dedi. kendi doktorum da izmirdeki de hiç böyle şeyler söylemedi ama nedense bu kadın çok vurguluyor. canım sıkıldı biraz.
aynı hayali bende gelecek yaz için kurdum oğlumla inşallahhh o kumlarda oğlumla oynamayı allah nasip eder bana...
hayali bile mutlu ediyor insanı. benim eşim de geçen tatil paketlerini incelemiş. otellerin görüntülerine bakarken her yerde oğluşu hayal ettim diyor, şezlongta, havuzda, denizde:)) bana anlatırken bile gözleri parlıyordu...
önemli olan haftasıyla uyumlu olması birce, sakın takma kafana öyle şeyleri. Yaman bey sağlıklı olsun da fazla kilo da güzel değil zaten.. Bazı doktorlar aşırı pimpirikli olup, sonra neden bize söylemediniz demesin hastalar diye her akıllarına geleni söylüyorlar..
Her sabah haşlanmış 1 yumurta ye, çok güzel kilo aldırıyor bebeğe.. Ben nefret ediyorum ama ilaç niyetine zorluyorum kendimi her sabah..
Bence hiç canını sıkma sağlıklımı sağlıklı ...... haftasıyla uyumlu gerisini boşver ultrason bu +_ hata payı hep var
belli olmaz canım son haftalarda kilolanıyormuş bebekler.
hem doğum sonrası birden büyür hiç anlamazsın. sağlıkla doğsun. sonra bakar kocaman büyütürsün sen onu annesi.
üzme kendini :)
cnm zaten ikiz gebelikti bunları biliyorsun her dr aynı şeyleri söylemez boşver takma benimkide iri bebek olmuycak haftayla uyumlu olsun yeter 3000 olsun yeter..
Kızlar sabahtan beri aynı hayali kurup kurup gülüyorum deli gibi kendi kendime
1 sene sonra yaz, karı-koca- kızımız kumsaldayız, biz karı- koca bira içip tavla oynuyoruz (ben emzirmeyi yeni bırakmışım) kızı da oturtmuşuz kumlara , başında şapkası oynuyor..
sonra denize giriyoruz hep beraber , çıkınca babası kuruluyor onu havluyla, kucağına alıp ısıtıyor, sonra uyutuyoruz falan ...
içim ısındı bu hayali kurarken :)[/QUOT
çilecim senin hayali ben bu sene kuruyordum acaba acele mi ediyorum![]()
hastane için yenidoğan al sonrasına kilolar yazaar tam kilosunualma sıkmasın 1 numara alırsın sanırım
iişte ben onu yapamadım bunda yaa... Her sabah yiyemedim ya vicdanım sızlıyor .. Eylülde neler yaptım ama 3200 doğdu:))))))
zaten iri olmasını çok istemiyorum, normal olsun yeter de ne bileyim her şeyde ikiz gibi seyreder deyince canım sıkıldı. Kendi doktoruma gideceğim bundan sonra sadece:))
acil durumlarda gidebileceğim bir doktor olsun diye mardinde de bir doktora gidiyorum. dün gittik oğluşu görmeye. 1254 gr.dı, haftasıyla uyumlu, her şey yolundaydı. ama küçük bir bebek olacakmış galiba oğluşum. bu doktor sürekli riskli gebelik olarak bahsediyor, ikiz gebelik özelliği seyreder büyük ihtimalle, o yüzden biraz küçük doğabilir dedi. kendi doktorum da izmirdeki de hiç böyle şeyler söylemedi ama nedense bu kadın çok vurguluyor. canım sıkıldı biraz.
hastane için yenidoğan al sonrasına kilolar yazaar tam kilosunualma sıkmasın 1 numara alırsın sanırım
çalışınca insan dikkat edemiyor ki. ben de evdeyken her gün yiyorum ama okula gittiğim günler sabahın köründe kalkıp yumurta yemem mümkün değil. 3200 iyi ya ege. benim yeğenim 2700 doğmuştu, çok çabuk toparlamıştı ama.
fazla dr gitmekte kafa karıştırıyor. Ben bi ara ikisine birden gittim birir ilaç verdi diğeri içmene gerek yok dedi . Zaten pipirikliyim iyce soğudum ilaçdan. Yanlış verdi diye düşündüm içemedim...
Ben geçen gün eylülün 2 li testleri ile duru'nun kini karşılaştırdım felan kilosu eylülden 40-50 gr fazla. Eylül nasıl sevindi benden şişko olcak ohhh ben zayıf kalcam yanında :)) manda yavrusu seni
iişte ben onu yapamadım bunda yaa... Her sabah yiyemedim ya vicdanım sızlıyor .. Eylülde neler yaptım ama 3200 doğdu:))))))
zaten iri olmasını çok istemiyorum, normal olsun yeter de ne bileyim her şeyde ikiz gibi seyreder deyince canım sıkıldı. kendi doktoruma gideceğim bundan sonra sadece:))
fazla dr gitmekte kafa karıştırıyor. Ben bi ara ikisine birden gittim birir ilaç verdi diğeri içmene gerek yok dedi . Zaten pipirikliyim iyce soğudum ilaçdan. Yanlış verdi diye düşündüm içemedim...
Ben geçen gün eylülün 2 li testleri ile duru'nun kini karşılaştırdım felan kilosu eylülden 40-50 gr fazla. Eylül nasıl sevindi benden şişko olcak ohhh ben zayıf kalcam yanında :)) manda yavrusu seni