• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iişte ben onu yapamadım bunda yaa... Her sabah yiyemedim ya vicdanım sızlıyor .. Eylülde neler yaptım ama 3200 doğdu:))))))

Genetik faktörler çook öenmli tabii... dediğim gibi kilo da güzel bişey değil fazlası, sonra ömür boyu kilo vermeye çalışır dururlar.. ben yumurtayı protein olsun diye düzenli yedim..
bover duru kuzusu da başka şeyden alıyordur zaten o vitamini

Kızlar sabahtan beri aynı hayali kurup kurup gülüyorum deli gibi kendi kendime
1 sene sonra yaz, karı-koca- kızımız kumsaldayız, biz karı- koca bira içip tavla oynuyoruz (ben emzirmeyi yeni bırakmışım :1:) kızı da oturtmuşuz kumlara , başında şapkası oynuyor..
sonra denize giriyoruz hep beraber , çıkınca babası kuruluyor onu havluyla, kucağına alıp ısıtıyor, sonra uyutuyoruz falan ...
içim ısındı bu hayali kurarken :)[/QUOT

çilecim senin hayali ben bu sene kuruyordum acaba acele mi ediyorum:31:

Yooo aslında etmiyorsun :) bi tek bira kısmını çıkar bu sene de yaparsın aynısını :) ben kilolardan falan deniz kenarına iner miyim pek bilemiyorum bu sene :)

fazla dr gitmekte kafa karıştırıyor. Ben bi ara ikisine birden gittim birir ilaç verdi diğeri içmene gerek yok dedi . Zaten pipirikliyim iyce soğudum ilaçdan. Yanlış verdi diye düşündüm içemedim...

Ben geçen gün eylülün 2 li testleri ile duru'nun kini karşılaştırdım felan kilosu eylülden 40-50 gr fazla. Eylül nasıl sevindi benden şişko olcak ohhh ben zayıf kalcam yanında :)) manda yavrusu seni

:60::60::60: yaaa çok güldümmmmmm
ilahi Eylül yaaaaaa yeirm ben onu bıcırıkkkkkkk

ya cnmm bnmde gecen hafta gıttıgımde 1200 du doktor ıyı dedı bence senınkı kotu deılkı onmlı olan sağlıklı olması zaten bu bırazcıkta genetık yanı sen cok ıyı bakabılırsın ama genetıkte etkılı olabılır yaniiiiii.. sağlıklı olsunda kuzucuk enonemlıso o

yok canım, doktor da geri demedi. .çok sağlıklı görünüyor dedi. zaten hep haftasında çıktı şimdiye kadar. bundan sonrası için konuştu galiba. ikizdi ya benimki, ikizler en fazla 2500 doğar dedi:( gidince kendi doktoruma da soracağım tekrar. egenin dediği gibi çok doktora gitmek de kafa karıştırıyor. küçük doğarsa da napalım artık, sağlıklı olsun da...

merhabalar kızlar
sabahtan berı yogunluk bı turlu ugrayamadım
artık pılım bıtmek uzereee ızın zamanım gelsınnn...
kız sen nezaman alcan rapor ben aldım işgörebilir raporumu da 1 mayısda bozdurcam

üstünde yazar demi ege hastane için zaten canım sonrası bakıp alırız
yazar cnm yenidoğan al sen hastane için 1 paket yeter

çalışınca insan dikkat edemiyor ki. Ben de evdeyken her gün yiyorum ama okula gittiğim günler sabahın köründe kalkıp yumurta yemem mümkün değil. 3200 iyi ya ege. Benim yeğenim 2700 doğmuştu, çok çabuk toparlamıştı ama.
zayıflar daha iyi toparlıyorlar..

ben primanın premium care'ini aldım. Fark etmez de mi diğeriyle?
ok aynı zaten bende premium care alcamm

yumurta konusunu ben hiç tlamadım çalışırken kalkar kalkmaz koyuyodum ocağa giyinene kadar pişiyodu ya çıkmadan hemen yiyodum yada yanıma alıp işyerinde kahvaltıyla yiyodum

ya amaç yumurtayı yiyebilmek sabh sabah kokuyor osuruk gibi tövbe yarabbim:)))))))))

ayyy cok kotu lcw nın kotlarıı ama gebeye de 100 mılyon kota vermek ıstemıyoruummmmm

valla bende gecen adıdasın pembe bı cantası var onu begendımmm gozlerı felanda coktu ben ole bısı alıcammmm

oykummm gunaydınn cnmm.. yaa yasemınden randevu almak ne zormusss kokoşş salıya kadar fullllllll
Bende hiç giymedim... Aslı dan kalma bir kaç şey vardı onlarla idare ettim..
O her zaman orda olmuyor galiba... Yani ben pek görmüyorum.. Ondan mı acaba..

iişte ben onu yapamadım bunda yaa... Her sabah yiyemedim ya vicdanım sızlıyor .. Eylülde neler yaptım ama 3200 doğdu:))))))

Ben her sabah 1 yumurta, yağzız beyaz peynir...iki ceviz.. 3 zeytin yiyorum şaka gibi demi.. Hegün aynı şeyler... Benim kızda Aslı ile aynı gidiyor.. fl ölçümleri falan aynı hep..

merhabalar kızlar
sabahtan berı yogunluk bı turlu ugrayamadım
artık pılım bıtmek uzereee ızın zamanım gelsınnn...

günaydın. piller can çekişiyo hiç sorma.

Ben geçen gün eylülün 2 li testleri ile duru'nun kini karşılaştırdım felan kilosu eylülden 40-50 gr fazla. Eylül nasıl sevindi benden şişko olcak ohhh ben zayıf kalcam yanında :)) manda yavrusu seni

he heeeee :60: tombiş kırmızı yanaklı eylül. :60:

Merhaba kızlar, biz geldik kızımla...
Herkes iyidir inşallah...
Ben dün dualarımı okudum, Allah kabul eder inşallah...

hoş geldin kuzu maşallah kızına. :nazar:

kız sen nezaman alcan rapor ben aldım işgörebilir raporumu da 1 mayısda bozdurcam

yazar cnm yenidoğan al sen hastane için 1 paket yeter

zayıflar daha iyi toparlıyorlar..

ok aynı zaten bende premium care alcamm

ya amaç yumurtayı yiyebilmek sabh sabah kokuyor osuruk gibi tövbe yarabbim:)))))))))
kokuyosa nasıl yicen haklısın mideyi alt üst edip sonra bir yumurta için bütün gün bi şey yiyememek daha kötü bende yumurta ve süt tiksintisi olmadı aksine kendimi bıraksam hergün iki üç tane yumurta yerdim hamilelikte en sevdiğim şey oldu

hosgeldn kuzuuuuuuu eeee haberlerı alalımmmmmmmmmm

Kızım iyiymiş teyzesi, haftasından biraz daha ileri gitmiş...1770 kilo olmuş...Doktor 3.250 doğum kilosu diyordum ama bu gidişle geçecek dedi..41,72 cm.olmuş boyu da...Kafası hala 1 hafta önden gidiyor..
Pek bakmadı bugün doktorum, kafası karışık gibiydi, ben de çok aşırı soru soramadım..Herşey yolunda dedi..Tahlil falan istemedi..Demir hapı yazdı, bundan sonra düzenli kullanacaksın dedi..O kadar...
Ben 4 kilo almışım bu ay..73 kilo olmuşum...Yanaklar şişmiş dedi..Diyet yazsam da yapmıorsun dedi..O kadar işte...

yok canım, doktor da geri demedi. .çok sağlıklı görünüyor dedi. zaten hep haftasında çıktı şimdiye kadar. bundan sonrası için konuştu galiba. ikizdi ya benimki, ikizler en fazla 2500 doğar dedi:( gidince kendi doktoruma da soracağım tekrar. egenin dediği gibi çok doktora gitmek de kafa karıştırıyor. küçük doğarsa da napalım artık, sağlıklı olsun da...

Canım gününde gidiyorsa problem yoktur..Benimki de az kilo alıyordu ya..B ay 1 kilodan fazla almış, doktor hormon mu yükledn çocuğa dedi..Seninki de alır, çok kilolu olması iyi değil zaten..Sağlıklı sıhhatli olsun yeter...

yumurta konusunu ben hiç tlamadım çalışırken kalkar kalkmaz koyuyodum ocağa giyinene kadar pişiyodu ya çıkmadan hemen yiyodum yada yanıma alıp işyerinde kahvaltıyla yiyodum
saatler alınmadan önce 7de başlıyordu bizim dersler.saat 6da hayatta yumurta yiyemezdim ben, okulda öğretmenler odası mahvolurdu kokudan:)) gerçi ilk dönem raporluydum, bu dönem de 3 gün dersim var. ben de çok atlamadım yani.
.

takma be canım. doktorlar senin ne hissedeceğini düşünmeden patttadanak söylüyo herşeyi.
sağlıkla gelsin inşallah kuzularımız. biz bakar büyütürüz:)

evet bu doktor beni çok tanımıyor ya:) kendi doktorum hem hakkımdaki her şeyi biliyor hem de çok hassas olduğumu biliyor, önemli olmadığı sürece üzmüyor beni.

yumurta demişsiniz ya, ben hamile olduğumdan beri yemedim...Balık yemedim...Süt içemiyorum...
Çocuğum hep fast food beslenyor...Yiyemediklerin için üzülme diyor doktorum, o senden ihtiyacı olan herşeyi alıyor diyor...Ama yesem tabi iyi, çünkü benim stoklar eksiliyor...

Kızım iyiymiş teyzesi, haftasından biraz daha ileri gitmiş...1770 kilo olmuş...Doktor 3.250 doğum kilosu diyordum ama bu gidişle geçecek dedi..41,72 cm.olmuş boyu da...Kafası hala 1 hafta önden gidiyor..
Pek bakmadı bugün doktorum, kafası karışık gibiydi, ben de çok aşırı soru soramadım..Herşey yolunda dedi..Tahlil falan istemedi..Demir hapı yazdı, bundan sonra düzenli kullanacaksın dedi..O kadar...
Ben 4 kilo almışım bu ay..73 kilo olmuşum...Yanaklar şişmiş dedi..Diyet yazsam da yapmıorsun dedi..O kadar işte...
maşşalhhhh öykü hanımaaa, gelinlik kız olmuşşş :) sevindik güzel haberlerle gelmene kuzu, inş. hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyamıza, kucaklarımıza...
ya kızlar ben bu sabah çığlıklarla uyandım, sol bacağıma kramp girdi uykumun arasında gerdim heralde, o nasıl bi acı öyle yaa, uyku semesi kendime zor geldim, hala sızlıyo bacağım :5:

maşallahhh öyküye:nazar: ebru şallılıktan transfer etmiş senin kız. çok sevindim canım her şeyin yolunda olmasına.
Canım gününde gidiyorsa problem yoktur..Benimki de az kilo alıyordu ya..B ay 1 kilodan fazla almış, doktor hormon mu yükledn çocuğa dedi..Seninki de alır, çok kilolu olması iyi değil zaten..Sağlıklı sıhhatli olsun yeter...

öyle tabii önemli olan sağlıklı olması...

saatler alınmadan önce 7de başlıyordu bizim dersler.saat 6da hayatta yumurta yiyemezdim ben, okulda öğretmenler odası mahvolurdu kokudan:)) gerçi ilk dönem raporluydum, bu dönem de 3 gün dersim var. ben de çok atlamadım yani.

evet bu doktor beni çok tanımıyor ya:) kendi doktorum hem hakkımdaki her şeyi biliyor hem de çok hassas olduğumu biliyor, önemli olmadığı sürece üzmüyor beni.

herkesin şartları farklı tabi ben çalışırken 8 de evden çıkıyodum sen sabahın köründe yataktan kalkıyosun zor haliyle......ben doktorumu en çok fazla ayrıntıya girmediği beni paniğe sokmadığı için seviyorum bu bence çok önemli eğer bebek iyiyse haftasıyla uyumluysa ne gerek varki ikiz küçük olur şu olur bu olur demeye

Back
X