• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bende calisirken 8gibi evde oluyordum cok zor oluyor
simdi evdeyim cok rahat hamdolsun ama
kendi parani kazandiktan sonra cok zor oluyor gercekten

evde oturmak ta zor. ortası olacak. erken çıkıp az çalışacağın bir işin olacak.
evine de yakın olacak. daha ne olsun :)

Kızlar hayırdır, çilek e ne olmuş geçmişi okuyamadım.. Doktorla ilgili bişey mi olmuş acaba..

Benimde çok salak haberlerim var size.. Şeker düzene girmiyordu ya.. özellikle 2-3 gündür.. Doktor yazmış gelin sabah görüşelim, hastaneye yatman daha uygun olur demiş.. Hasta mı ne ya... elim ayağım boşaldı.. Ne hastanesi.. canım sıkıldı akşam akşam..

nasıl yaaa aaaa şaşırdım ben de.

Kızlar hayırdır, çilek e ne olmuş geçmişi okuyamadım.. Doktorla ilgili bişey mi olmuş acaba..

Benimde çok salak haberlerim var size.. Şeker düzene girmiyordu ya.. özellikle 2-3 gündür.. Doktor yazmış gelin sabah görüşelim, hastaneye yatman daha uygun olur demiş.. Hasta mı ne ya... elim ayağım boşaldı.. Ne hastanesi.. canım sıkıldı akşam akşam..

uff ne hastanesi canım ya başka bi çözümü yokmuş mu stres yapma canım şekerin tansiyonun hep stresle doğru orantılı sıkma canını inşallah tez zamnda düzene girer

ne diosun. oykum yaa seker icin mi hastaneye yatacaksin ne alaka ama
cilege ne olmusss

Benim annemde şeker hastası ya ondan biliyroum aslında insüline başlarken, eğer düzene girmezse hastaneye yatırabiliyorlar.. Yani ondan diyor herhalde ama sinir oldum ya yatamam ben.. Benim çocuğum var kime bırakçam onu... Ayrıca benim hastane fobim var zaten hastanede yatarsam tanisyonum fırlar..

kızlar fasulyeyi yaparken ıslattığınız suyla köpüğü çıkana kadar bi kere kaynatın sonra o köpüğü sıyırıp atın o zaman gaz yapmıyo..
bende öyle yapıyorum

nasilsizzzz
biz iyiyiz dun doktora gittik bizim koca pipi 1,5kg olmus idrar tahlili istedi sonucu anlamadim ama
umarim iyisinizdir sekerlerrrrrr
oh maşallah pipisiine de maşallah

kızlar hayırdır, çilek e ne olmuş geçmişi okuyamadım.. Doktorla ilgili bişey mi olmuş acaba..

Benimde çok salak haberlerim var size.. şeker düzene girmiyordu ya.. özellikle 2-3 gündür.. Doktor yazmış gelin sabah görüşelim, hastaneye yatman daha uygun olur demiş.. Hasta mı ne ya... Elim ayağım boşaldı.. Ne hastanesi.. Canım sıkıldı akşam akşam..
ne olmuş be öileğe bişey olmadı acıbademi değiştir dedik o kadar..
Aaa senin dr kafayı yemiş niye yatcakmışsın

ne zaman girdi canımm tüh kaçırdım aramakta istemiyorum sürekli
öğlen girdi cnm. Morali iyi değildi bizide üzmek istemedi teşekkür etti çıktı

homeofis olsa
ben evde tuhhafiyeci oliim mesela
fmg o dedigin isyeri anca cennette olur oradada para gecmez yine bir faydasi olmaz ;)))))

benim annemde şeker hastası ya ondan biliyroum aslında insüline başlarken, eğer düzene girmezse hastaneye yatırabiliyorlar.. Yani ondan diyor herhalde ama sinir oldum ya yatamam ben.. Benim çocuğum var kime bırakçam onu... Ayrıca benim hastane fobim var zaten hastanede yatarsam tanisyonum fırlar..

aman yaaaaaaaaa sen sokarsın düzene... Off bende sıkıldım şimdi

Benim annemde şeker hastası ya ondan biliyroum aslında insüline başlarken, eğer düzene girmezse hastaneye yatırabiliyorlar.. Yani ondan diyor herhalde ama sinir oldum ya yatamam ben.. Benim çocuğum var kime bırakçam onu... Ayrıca benim hastane fobim var zaten hastanede yatarsam tanisyonum fırlar..

ufff oykumcum ya ne diyiiim ki bebegin ve senin icin hastane iyi olacaksa ...
uzulme sen

ne diosun. oykum yaa seker icin mi hastaneye yatacaksin ne alaka ama
cilege ne olmusss

uff ne hastanesi canım ya başka bi çözümü yokmuş mu stres yapma canım şekerin tansiyonun hep stresle doğru orantılı sıkma canını inşallah tez zamnda düzene girer

bende öyle yapıyorum

oh maşallah pipisiine de maşallah

ne olmuş be öileğe bişey olmadı acıbademi değiştir dedik o kadar..
Aaa senin dr kafayı yemiş niye yatcakmışsın

öğlen girdi cnm. Morali iyi değildi bizide üzmek istemedi teşekkür etti çıktı

Şeker düzene girmiyor diyordum ya kızlar ondan işte... Bir anda düşüyor şekerim.. Bir anda yükseliyor.. Bu gün vucudumdaki tüm su boşaldı sanki... Hiç iyi değilim 2-3 gündür de ondan...Şeker ölçümlerim çok fena diyordum ya... İnsülini ayarlamak için.. annemde yattı sırf bu yüzden hastanede ama ben yatamam ya...

Şeker düzene girmiyor diyordum ya kızlar ondan işte... Bir anda düşüyor şekerim.. Bir anda yükseliyor.. Bu gün vucudumdaki tüm su boşaldı sanki... Hiç iyi değilim 2-3 gündür de ondan...Şeker ölçümlerim çok fena diyordum ya... İnsülini ayarlamak için.. annemde yattı sırf bu yüzden hastanede ama ben yatamam ya...

o zaman yat be canım. allah korusun. düzene girene kadar idare edersin bir kaç gün.
kızına bakacak kimse yok mu?

şeker düzene girmiyor diyordum ya kızlar ondan işte... Bir anda düşüyor şekerim.. Bir anda yükseliyor.. Bu gün vucudumdaki tüm su boşaldı sanki... Hiç iyi değilim 2-3 gündür de ondan...şeker ölçümlerim çok fena diyordum ya... Insülini ayarlamak için.. Annemde yattı sırf bu yüzden hastanede ama ben yatamam ya...
yat öyküm gerekiyorsa yapacak bişey yok aslıya annen gelsin baksın.. Bebiş için onuda yapacaksın..

slm kızlar acayıp grıp oldum atesım cok yuksek :59:

geçmiş olsun cnmm dr gitseydin

aman yaaaaaaaaa sen sokarsın düzene... Off bende sıkıldım şimdi

Ay ben yatamam sabah gidip pazarlık yapçam.. Nereye yatırıyorlar ya..

ufff oykumcum ya ne diyiiim ki bebegin ve senin icin hastane iyi olacaksa ...
uzulme sen

İnşallah gerek kalmaz canım..

o zaman yat be canım. allah korusun. düzene girene kadar idare edersin bir kaç gün.
kızına bakacak kimse yok mu?

Yok ya kızıma bakçak kim varki annem gelemez, kayınvaldem artık ben yokken gelir yerleşir eve çocuğa da doğru düzgün bakamaz.. Eşimle de araları iyi değil zaten... Ben hepten sinirleri zıplatır.. Zaten tansiyondan direk doğuma girerim herhalde.. Benim annemde k.valdemde aynı şehirdeler ama bana şimdiye kadar hiç bir faydaları olmadı ki.. Ben kızımı hep tek başıma büyüttüm.. Eşim yokken senelerce sabaha kadar uyumadım çocuğumun başında bekledim ona bişey olmasın diye de kimse öldün mü kaldın mı demedi.. offff offfff sıktım yine sizi akşam akşam.. Umarım yarın ikna edebilirim..

Back
X