• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bişi kalmamış ya hadi ayrılda rahatla fmg de senin gibi
halbuki çilekle channelde cok calısıyorlar erken kalkıyorlar cok
allah hepinizin yardımcısı olsun gercekten :(

cnm ben alman hastenesını ıyı dıye duymustum bence bı arastırr bayagıda buyuk bı yere benzıyorrr..o ılk dogum masrafıda 500-750 cogu yerde orda bole bısı varsa gıt bak bencee..

yaaaa canım dun sen ne dedıınkı okadar herkess senı merakkk etmişşşşşşşşşşşş..........

Bişey demedim, acil doktoru değiştirmem lazım dedim, asıl Suzi dedi :) suzinin anlattıklarına pankiledim ama hakikaten beni merak etmişler,
Çok seviyorum yaa hepiniziiiiiiiii iyi ki varsınızzzzzz :71::71:

hangi acıbademe gidiyosun?
medikalparkta mehtap yazıcıoğlu iyi bir doktordu ben beğenmiştim

Maslak acıbadem canım..
Aklımda olsun bütün seçenekleri değerlendiriyorum. Bu saatten sonra zor da doktor değiştirmek ama yapacak bişey yok

cnm ben alman hastenesını ıyı dıye duymustum bence bı arastırr bayagıda buyuk bı yere benzıyorrr..o ılk dogum masrafıda 500-750 cogu yerde orda bole bısı varsa gıt bak bencee..

şimdi aradım konustuk birde doktorumla konusayım o hastaneye geliyor mu
aşkımemnu hastanesi gibi hastane bende böyle süslü püslü yerlere pek güvenmem :))))
birde bizim sünnet işimiz var sünnette 1500-2000 arası değişiyor hastanelerde

piyangoyu bende bekliyorum yaaaaaaaaaa
iyi hatırlattın :) on numaram vardı belki bişi cıkmıstır :d

ege 2 cocuktan sonra iş hayatı gibi gecer ev hayatı boşversene
allah hayırlı rızıklar versin cümleten rahatlayalım valla
aminnnnnnnnnnnnnnnnn

kız ege dün yemek yerken aklıma gelsin paso gülüyorum hi,lmi noluyo diyip durdu ayy diyemedimde:d:d:d:d
ahahaha bugun gazlı gezerz artık.. Ay ben çok soğan yiyorum eşimde kızıyor sonra bebek gazlı olunca da neden dersin diyor. Elma gibi soğan yiyorum heryemekle yaaaaaa. Ertesi gün ağzım kötü oluyor.

günaydın herkese....::emir_bebek:

sanada günaydın canım

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

ahahaha bugun gazlı gezerz artık.. Ay ben çok soğan yiyorum eşimde kızıyor sonra bebek gazlı olunca da neden dersin diyor. Elma gibi soğan yiyorum heryemekle yaaaaaa. Ertesi gün ağzım kötü oluyor.

sanada günaydın canım

bişi olmaz doğal antibiyotik

var ya dişim ağrıyor benim :(

ben dun gıttım dıscıye benımde agrıyordu ama yaptırmadımmm...aksamda esımle kavga ettık nıye agrı cekıyosunn sana doktorun yaptır dedı hala yaptırmıyosun dıyeee.
doktor bana eger cok agrın olursa erken doguma sebeb olabılır dedı dun bende bunu esıme deyınce olan oldu:):):):)

ben dun gıttım dıscıye benımde agrıyordu ama yaptırmadımmm...aksamda esımle kavga ettık nıye agrı cekıyosunn sana doktorun yaptır dedı hala yaptırmıyosun dıyeee.
doktor bana eger cok agrın olursa erken doguma sebeb olabılır dedı dun bende bunu esıme deyınce olan oldu:):):):)

aaaaaaaa
ölemiymişşşşşşş
bende arayım sorayım giderim olmadı :(

Günaydın arkadaslar.Bırz morelım bozuk,(gercı dun gece yazdım ama)dun sabah cok acık kahverengı akıntım oldu hemen doktora gıttık Allaha sukur hıc bır sorun yoktu sadece doktor akıntın cok dedı ve fıtıl verdı sonra aksam 8 de yıne oyle acık kahverengı akıntı oldu neden oluyor anlamadım acaba rnfeksıyondan oturumu bılmıyorum, netten arartırdım Allah korusun erken dogum felan dıo ıyıce korkmaya basladım fıkırlerınıze ihtıyacım var cevap verırısenız sevınırım.

[ı]günaydın arkadaslar.bırz morelım bozuk,(gercı dun gece yazdım ama)dun sabah cok acık kahverengı akıntım oldu hemen doktora gıttık allaha sukur hıc bır sorun yoktu sadece doktor akıntın cok dedı ve fıtıl verdı sonra aksam 8 de yıne oyle acık kahverengı akıntı oldu neden oluyor anlamadım acaba rnfeksıyondan oturumu bılmıyorum, netten arartırdım allah korusun erken dogum felan dıo ıyıce korkmaya basladım fıkırlerınıze ihtıyacım var cevap verırısenız sevınırım. [/ı]

günaydın cnm geçmiş olsun. Dinlen sakın kalkma.. Dr gitmişsin önemli bişey olsa sana söylerdi. Kontrolde çıkardı. Netten araştırma boşver. Dinlen geçer.. Bluee nunda gelmişti rapor aldı yattı geçti.. Panikleme

aaaaaaaa
ölemiymişşşşşşş
bende arayım sorayım giderim olmadı :(

doktor dedıkı bana. hamılelıkte dıslerr cok cabuk gıdıyo bu sana cok agrı yapmaz ama bu halde daha cabuk gıder cok agrın olur dayanamıycak derecede olursa agrı erken dogumu tetıkler dedı ama valla ben dayandım yere kadar dayancammmmm olmadııg yerde gıtcemmm...

esımın dedıgı ee zararlı olsa sezaryandada narkoz verırlermı:)

günaydın cnm geçmiş olsun. Dinlen sakın kalkma.. Dr gitmişsin önemli bişey olsa sana söylerdi. Kontrolde çıkardı. Netten araştırma boşver. Dinlen geçer.. Bluee nunda gelmişti rapor aldı yattı geçti.. Panikleme

Cok tesekkur edrım canım. Allaha sukr bısey yok dedı doktor haata hayatımda ilk defa alttan muayene oldum,rahım agzı kapalı fılan dedı bebekde gayet saglıklı dedı ama aksam bı daha olunca korktum acıkcası inşşallah bıdaha olmaz.

günaydın kızlar nasılsınız?
bugün benim doğum günüm çok mutluyum :16:
kızıma yelekler, örmüş arkadaşlarım ve eşleri. sabah verdiler.
gözlerim doldu.

var ya dişim ağrıyor benim :(

Geçmiş olsunn canım çok zordur diş ağrısı :(

Denir mi öyle kocalara :) zaten dır dır edecek yer arıyorlar

Günaydın arkadaslar.Bırz morelım bozuk,(gercı dun gece yazdım ama)dun sabah cok acık kahverengı akıntım oldu hemen doktora gıttık Allaha sukur hıc bır sorun yoktu sadece doktor akıntın cok dedı ve fıtıl verdı sonra aksam 8 de yıne oyle acık kahverengı akıntı oldu neden oluyor anlamadım acaba rnfeksıyondan oturumu bılmıyorum, netten arartırdım Allah korusun erken dogum felan dıo ıyıce korkmaya basladım fıkırlerınıze ihtıyacım var cevap verırısenız sevınırım.

okudum canım çok geçmiş olsun..
Allah korusun bir şey yoktur da sen yine de başka bir doktora görünsene, doktorun fazla rahat geldi bana :(
bi de sakın sakın kalkma tuvalete kalkmak dışında! söyledi mi doktorun?

günaydın kızlar nasılsınız?
bugün benim doğum günüm çok mutluyum :16:
kızıma yelekler, örmüş arkadaşlarım ve eşleri. sabah verdiler.
gözlerim doldu.

fmggggggggggggggggggg
happy birthdayyyyyyyyyyy
seneye daha da mutlu olacaksın inşallah
allahın izni ile kucağında kızınla kutlayacaksın yeni yaşını
herşey gönlünce olsun

Back
X