• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız?
bugün benim doğum günüm çok mutluyum :16:
kızıma yelekler, örmüş arkadaşlarım ve eşleri. sabah verdiler.
gözlerim doldu.

gunaydınnn cnmmmm mutlu yılllarrr... seneyeee sezın hanımada annesının dogum gununu kutlayacakkk sana hedıyelerrr alacakkkk ayy ne guzell yaaa .......

Geçmiş olsunn canım çok zordur diş ağrısı :(

Denir mi öyle kocalara :) zaten dır dır edecek yer arıyorlar

okudum canım çok geçmiş olsun..
Allah korusun bir şey yoktur da sen yine de başka bir doktora görünsene, doktorun fazla rahat geldi bana :(
bi de sakın sakın kalkma tuvalete kalkmak dışında! söyledi mi doktorun?

yaa ben tutamam kı hemen herseyı solerımmm amaaksam pısman oldum dedıgımeee:)):):))

günaydın kızlar nasılsınız?
Bugün benim doğum günüm çok mutluyum :16:
Kızıma yelekler, örmüş arkadaşlarım ve eşleri. Sabah verdiler.
Gözlerim doldu.

benim kibar naif duygulu arkadaşım. Iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım ve senin dostun olmuşum... çok mutlu ol canım .. Eşinle çocuğunla ailenle mutlu huzurlu upuzun bir ömür diliyorum sana. Herşey gönlünce olsunn...:71::71::71::71:

Geçmiş olsunn canım çok zordur diş ağrısı :(

Denir mi öyle kocalara :) zaten dır dır edecek yer arıyorlar

okudum canım çok geçmiş olsun..
Allah korusun bir şey yoktur da sen yine de başka bir doktora görünsene, doktorun fazla rahat geldi bana :(
bi de sakın sakın kalkma tuvalete kalkmak dışında! söyledi mi doktorun?

Cok sagol canım.Doktorum dınlen dedı bol su ıc dedı bıde baya bır kontrol ettı rahım agzı kapalı olunca oda rahhatladı bebekde gayet rahhatı. Yok canım doktorum cok tatlıdır her gııtıgımde ayrıntılı ultrason bakıyomus gıbı ınceler hatta dun gıttıgımde bagırsaklarını sordum onu bıle detaylarıyla gosterdı.Ama bendede hata var ben dun doktordan cıkınca hava guzeldıye alısverıse cıktım bır sorun yok dıyınce bende rahatlamıstım acıkcası inşallah bundan sonra olmaz

amaaan burda kadın tutturmuş bana illa bez stok et diyo sanki kıtlıkdamıyız canım ayyy

iiki dogduuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnn:71::71::71::71::71::71::71:

fatmam benim sağol :54:

fmggggggggggggggggggg
happy birthdayyyyyyyyyyy
seneye daha da mutlu olacaksın inşallah
allahın izni ile kucağında kızınla kutlayacaksın yeni yaşını
herşey gönlünce olsun

inşallah canım benim çok sağol

Canımmmmmmm nice senelereeeeeeeeeee :71::71::71::71::71::71:
Kızınla, eşinle sağlıklı mutlu güzel yıllar olsun inşallahh

sağol çilekçim hepimize güzel yıllar evlatlarımızla birlikte inşallah:49:

gunaydınnn cnmmmm mutlu yılllarrr... seneyeee sezın hanımada annesının dogum gununu kutlayacakkk sana hedıyelerrr alacakkkk ayy ne guzell yaaa .......

inşallah o günleri de görürüz canım.
geçmiş olsun diş ağrısı çok zor. yaptırmayım bekleyim diyorsan karanfil yağı çok iyi geliyor uyuşturuyor. aklında bulunsun geceleri uyutmazsa minik bir pamuğa damlatıp dişine koy rahatlatır. doğal şifa :34:

nıce mutlu senelere cok mutlu bır omrun olsun

sağol canım.
sana da çok geçmiş olsun. benim fikrim bir doktora daha danış istersen.
ve güzelce dinlen. stres yapma. 2. doktorda enfeksiyondan olduğunu onaylarsa daha rahat eder için.

benim kibar naif duygulu arkadaşım. Iyi ki varsın iyi ki seni tanımışım ve senin dostun olmuşum... çok mutlu ol canım .. Eşinle çocuğunla ailenle mutlu huzurlu upuzun bir ömür diliyorum sana. Herşey gönlünce olsunn...:71::71::71::71:

canım arkadaşım çok sağol. bende iyiki tanıdım seni :54:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
ayyy iyice duygusal oldum.

amaaan burda kadın tutturmuş bana illa bez stok et diyo sanki kıtlıkdamıyız canım ayyy
yok cnmm yapma bence bebişin popsuna bağlı o belki aldığın bezden hoşlanmıycak.. Ne yani 1-2 klira ucuz olcak diye.. Boşver

canım arkadaşım çok sağol. Bende iyiki tanıdım seni :54:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
Ayyy iyice duygusal oldum.

cnm senin raporun kaç haftalığa kadar çalışabilir düzenlendi. Işyerine verdinmi

Aşksın seeeeen , CANsın seeeeen, uykusuzluğum dalgınlığım bu yüzden..

bu şarkıyı minik oğlum Can a armağan ediorum bu uykusuz günlerde heheheheeheee...

fatmam benim sağol :54:

inşallah canım benim çok sağol

sağol çilekçim hepimize güzel yıllar evlatlarımızla birlikte inşallah:49:

inşallah o günleri de görürüz canım.
geçmiş olsun diş ağrısı çok zor. yaptırmayım bekleyim diyorsan karanfil yağı çok iyi geliyor uyuşturuyor. aklında bulunsun geceleri uyutmazsa minik bir pamuğa damlatıp dişine koy rahatlatır. doğal şifa :34:

sağol canım.
sana da çok geçmiş olsun. benim fikrim bir doktora daha danış istersen.
ve güzelce dinlen. stres yapma. 2. doktorda enfeksiyondan olduğunu onaylarsa daha rahat eder için.

Canım cok tesekkurler.Bugunde olursa artık baska doktora gıderım esımde doktor oldugu ıcın oda ıcın rahat olsun bısey yok dıo. gercı benım doktorum cok temkınlıdır esımde doktor yaaa dahada alakalı zaten ben hergun progestan kullanıyorum baska doktorada gıtsem en fazla bu ılacı verır dıo bakalım inşallahh bıdaha olmaz. bırde enfeksıyon oldugu bellı cunku akıntın cok.

egeeeee idrar tahlilini okuyabiliomusun sen ögrendin mi :)
benim degerlerim normal mi diye doktordan daha nhaber gelmedi de merak ettim şimdi

Back
X