• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar nasılsınız?
bugün benim doğum günüm çok mutluyum :16:
kızıma yelekler, örmüş arkadaşlarım ve eşleri. sabah verdiler.
gözlerim doldu.
iyi ki doğmuşsun canım. eşinle ve Sezinle nice sağlıklı ve mutlu yıllara...
Canım cok tesekkurler.Bugunde olursa artık baska doktora gıderım esımde doktor oldugu ıcın oda ıcın rahat olsun bısey yok dıo. gercı benım doktorum cok temkınlıdır esımde doktor yaaa dahada alakalı zaten ben hergun progestan kullanıyorum baska doktorada gıtsem en fazla bu ılacı verır dıo bakalım inşallahh bıdaha olmaz. bırde enfeksıyon oldugu bellı cunku akıntın cok.
canım progestanı niye kullanıyorsun ki?? ilk 3 ay kullanılıyor o, sonrasında hiçbir etkisi yokmuş. kanamam devam ettiği halde 3 aydan sonra kesmişti benim doktorum.
bewn çalışamıyorum bugun karnım ağrıyor. Mas beni etkiliyor yan dönüyorum yan yan yazıyorum bilgisayara.. Ne yapcamyaa.. Dik oturamıyorum .ç.. çok zorlanıyorum eşim dedi 1 mayıs dedin diye susutum ama 1 gün bile yollamam artık dedi.

valla çok iyi bile dayanıyorsunuz egecim. ben bir yere gidince 1 saat bile sabit otursam sırt ağrısından ölüyorum. hep aklıma siz geliyorsunuz sırt ağrısı çekince. çok zor gün boyu aynı sandalyede oturmak..Allah yardımcınız olsun..

aman da aman kociş çiçek yollamış karta sezinimin adını da yazmış.
ayyyyyy.. yer annesi sezinini.

ya bizim evin burada bir kuaför var arada gidiyorum
her gittiğimde beni doğuruyorum sanıyor gerzek 5. ayımdan beri ama
hayırlısı ile doğurucam o kadına gidip gözün aydın diyeceğim gercekten
ne densiz insanlar yaaaa :)

benimde suratıma bakan hamile demiyor ayy:26:

ayyyy gıcık kadınnnn yaaaa :)))banada artık yuzun hamılelık seklını almıs dıyolarr ben bakıyom bısı anlamıyorum amaaa

Benim de dün bi arkadaşım geldi bana, ben kapıyı açar açmaz "aaaaaa şişkoooooo" dedi, sen de hamile kal Allah nasip etsin görürüm seni de salak insan , şişko diilim hamileyim dedim ama geçmedi sinirim :47::47:

ya bizim evin burada bir kuaför var arada gidiyorum
her gittiğimde beni doğuruyorum sanıyor gerzek 5. ayımdan beri ama
hayırlısı ile doğurucam o kadına gidip gözün aydın diyeceğim gercekten
ne densiz insanlar yaaaa :)

:))))

selamlar
herkese merhaba
bugün benim içimde bi eziklik bi sıkıntı var canım sıkılıyo :(

aman da aman kociş çiçek yollamış karta sezinimin adını da yazmış.
ayyyyyy.. yer annesi sezinini.

fmg doğum günün kutlu olsun canım çoooook mutlu bir yaş olsun sağlıkla :71:

Back
X