• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaklaştıkça düşünceler kaygılar artıyo tabi şimdi bir hazırlıklarda başladı yetişirmi telaşıda var normaldir
evet o da var daha çok bişey hazıırlayamadık :(
slm hoşgeldiniizz
saol mervecim sen nasılsın

evet canım ağlak, sinirli ve alınganın teki oldum.

konuşmak için konuşuyor insanlar.
lafların içi boş.
karşımdaki ne düşünür diye kafa yormak yok çünkü.
40 kilo alsam kime ne yaaaa.
erkeklerin bişey söylemeye hakları yok zaten. onlar kuru fasulye.
kadınlarda fesatlıklarından söylüyor. belki sadece moral bozmak için. düşünmeden.
hiç oralı olmamak lazım.

inş. hamilelikten sonraya kalmaz yaa
yoksa böle çekilmez valla

Hoşgeldin canım geçmişi okurken gördüm malum sık sık giremiyorum tefriciye okuyacakmışsınız sayıyı tamamlamışsınız ona bir katkım olmadı ama her gün hepimize, Tüm hamilelere dua ediyorum. benim de sıkıntıda olanlara bir katkım olur inşallah... Bu kadar insanın toplu dua edecek olması insana huzur veriyor söylemeden geçemedim. Allah Kabul etsin

sağol canım Allah razı olsun, alanlar oldu evet baya talep oldu benle fatoşun kotasından aldım hep ama artık 1000 den düşe düşe 425e kadr düştük bize bişi kalmadı, okumak istiyorsan mevsim1 veya oykum arkadaşımıza rica et onlardan 50-50 al okumadılarsa... ama haberim olsun liste karışmasın canım... bu dua hepimiz için ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi olur...

Hoşgeldin canım geçmişi okurken gördüm malum sık sık giremiyorum tefriciye okuyacakmışsınız sayıyı tamamlamışsınız ona bir katkım olmadı ama her gün hepimize, Tüm hamilelere dua ediyorum. benim de sıkıntıda olanlara bir katkım olur inşallah... Bu kadar insanın toplu dua edecek olması insana huzur veriyor söylemeden geçemedim. Allah Kabul etsin

kızlar valla ben de hiç katkıda bulunamadım dualarınıza.
hepinizden allah razı olsun. rabbim tüm dualarınızı kabul etsin.
bodrum da sağlıkla alsın yavrusunu kucağına.

bilmiyorumki canım yaa
akşamdan eşim biraz canımı sıktı sabah düzeltti gerçi ama
paronayak gibi oldum herşeyi düşünüyorum takıyorum
bi atlatsaydık şu dönemi
beni aşırı hassaslaştırdı sizinde ölemi

benim herif de sabah sinir etti beni gıcık ya uyuz akşam herşey ne güzeldi ama sabah bozuldu işte öpmedi bile giderken. halbuki ben ne kadar kızarsam kızıyim hiç öpmeden yollamam işe ama adam öpmedi işde :43:

bilmiyorumki canım yaa
akşamdan eşim biraz canımı sıktı sabah düzeltti gerçi ama
paronayak gibi oldum herşeyi düşünüyorum takıyorum
bi atlatsaydık şu dönemi
beni aşırı hassaslaştırdı sizinde ölemi

Merhaba canım canın niye sıkıldı bilmiyorum ama hasaslık alınganlık bende de var açıkçası eşim birilerini çağıralım mı misafir dedi geçen gün ona kızdım beni düşünmüyor musun nasıl hazırlık yapacağım hastayım falan diye. Biraz büyüttüm aslında olur öyle şeyler

hoşgeldin diye kızlar cümleten hoşbuldukk :)))

fmg doğum günün mü şekerim doğum günün kutlu olsun hayırlara vesile olsun inşallah... bebişinle uzunnn uzunnn sağlıklı ömürler diliyorum :71:

amin canım sağol.
cümlemize inşallah sağlıklı güzel ömürler.

evet o da var daha çok bişey hazıırlayamadık :(

saol mervecim sen nasılsın

inş. hamilelikten sonraya kalmaz yaa
yoksa böle çekilmez valla

geçer mutlaka. hormonlar düzelince o da geçer.

sağol canım Allah razı olsun, alanlar oldu evet baya talep oldu benle fatoşun kotasından aldım hep ama artık 1000 den düşe düşe 425e kadr düştük bize bişi kalmadı, okumak istiyorsan mevsim1 veya oykum arkadaşımıza rica et onlardan 50-50 al okumadılarsa... ama haberim olsun liste karışmasın canım... bu dua hepimiz için ne kadar çok kişi katılırsa o kadar iyi olur...

merve bunu bitirince sanamı haber vercez,senmi dualıcaksın öyküm mü

kızlar sezin sol kaburgamın altından dışarıya çıkmaya çalışıyo.
hareketleri artık tekme gibi değil. sanki ellerini kollarını hareket ettirmesini hissediyorum çok tuhaf.

Tamam öyküme özelden mesaj atayım okumadıysa ben de 50 tane okuyayım duayı bilmiyordum internetten buldum. Bir katkım olursa sevinirim

merve bunu bitirince sanamı haber vercez,senmi dualıcaksın öyküm mü

canım ayın 15i haftaya cumaya kadar bitsin ben cuma günü öğlen namazından sonra duamı yapıcam... ben yapıcam oykum katkıda bulunuyor... laptop bozulabilir giremeyebilrim o gün belki ama nolursa olsun cuma 15inde kesin duasını yapıcam o zamana kadr bitirilmesi şart...

benim herif de sabah sinir etti beni gıcık ya uyuz akşam herşey ne güzeldi ama sabah bozuldu işte öpmedi bile giderken. halbuki ben ne kadar kızarsam kızıyim hiç öpmeden yollamam işe ama adam öpmedi işde :43:
benimde aynı yaa
akşamdan sinir etti beni ama sabah öptü gitti, işe gelince telefonda etti 2 defa ama sinirim hala geçmedi benim

Merhaba canım canın niye sıkıldı bilmiyorum ama hasaslık alınganlık bende de var açıkçası eşim birilerini çağıralım mı misafir dedi geçen gün ona kızdım beni düşünmüyor musun nasıl hazırlık yapacağım hastayım falan diye. Biraz büyüttüm aslında olur öyle şeyler
ay erkeklerin en incesi bile odun yaa biride benim kocam
şu dönemde bari yardım etseler
biz nsl buralardan herşeyi takip ediyoruz okuyoruz onlarda şu netten bari hamilelerin durumu ne die araştırsalar benimkinde yok valla öle bişey
işte alışmak lazım aslında

çok sinirliyiiiimmmm:47:
bu kadar sinirlenme boşver yaa

amin canım sağol.
cümlemize inşallah sağlıklı güzel ömürler.

geçer mutlaka. hormonlar düzelince o da geçer.

inş canım

canım ayın 15i haftaya cumaya kadar bitsin ben cuma günü öğlen namazından sonra duamı yapıcam... ben yapıcam oykum katkıda bulunuyor... laptop bozulabilir giremeyebilrim o gün belki ama nolursa olsun cuma 15inde kesin duasını yapıcam o zamana kadr bitirilmesi şart...

tamam canım ben bbitiririm o zamana kadar sanada haber veririm

Back
X