• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benımkı rezıl memurlardan cnmm :60: asker oldugu ıcın bazen cok yuregım sızlıyor gece gıdıo sabah evde aksam cıkıo 4 te gelıo ama olsun hıc olmassa bır ısı gucu var allah herkesın evıne bereket versın :61:
allah kolaylık versin zor gerçekten
Yok, biz annemin evine gidiyoruz izmire...
1 ay kalsak adam yapalım demiyor..Ben yanaşıyorum, bizim oda ayrı oluyor, hem de uzak öbürkülerin odasından...Strese giriyorum, lütfen yatarken de çok yanaşıp sarılma der...Biri varken bizde olmaz o iş...

benim eşim için hiç farketmez evde ordu olsa umurunda değil:60::60: ben tedirgin olurum

yok bee o kadar da değil:1:ya 10-15 gün ara verince bile acırdı benim şimdi aylar oldu düşünmek istemiyorum:17:

demekkı acıyor ben bılmıyordum aman bacım ya evlendık ne oldugunu bılmedımkı guya korunyoduk benım ayı nasıl olduysa ıste hemen hamıle kaldım öyle 15 gun felan ara vermeyınce :60::60::60::60::60::53::53::53::53:

ay inanmıyorum benim eşimde bana kanka diyo kank naber diyo :60::60::60:

Sizinki yine iyi, benimki bana yamyam diyor yaa...Ben yamyammışım, kızım da junıor yamyammış...Sanki kendi hiçbişey yemiyor...

Senin işin çooook zor Allah sabır versin , biz Ağustosta evlendik, 9-10 ay bekleyemezdik heralde :17: o yüzden şükür doktor yasaklamadı

Benim zaten açılma var, erken doğumu tetikler diye doktorum yasakladı...Başta da düşük tehlikem vardı, o zaman da yasaktı...

allah kolaylık versin zor gerçekten

benim eşim için hiç farketmez evde ordu olsa umurunda değil:60::60: ben tedirgin olurum

benımkıde aynı bacım hıc umursamaz kımse varmı yokmu demes dugunm oldu o gece oldu ok de otelde kaldık ıkıncı gunu yanasıyor ya ananın evı dedım banane dıo ay tam bır öküzzz :60::60::60::60:

Acımaz kız ne acıcak....
Millet beni korkuturdu evlenince çok acıcak, 1 hafta oturamıcan cart curt...Ne acıdı ne bişey...O zman bi de korkuyla yaptık yani...
Şimdi korku olmucak, özlem olacak, acı macı olmaz....
Ama sen kendini kasarsan bilemem...Benim arkadaş aralıkta doğum yaptı, dün bizdelerdi o işe ne zaman başladınız dedim...Daha başlamadık, sezeryan dikişim acır diye yapmıyoruz dedi..Biraz insanın kendinde bitiyo bence..

benden kaynaklanıyor canım çok sıkıyorum kendimi daha alışamadım cinselliğe korkuyom hala:53:allahtan hamileyim de rahatım :1:

bende de tam tersi düşünce var çuval gibi olursa şeyim diye :60:

ben buna gecen dıomkı sevgı pıtırcıgım benım cvp su
ben artık seks pıtırcıgı olmak ıstıyorummmmm:)
:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60: öldüm gülmekten
selam arkadaşlarr hayırlı cumalar hepinizeee.
ben bugün bi halt ettim ağrım yok diye bi sürü ütü yaptım belimi ağrıttım...oturarak yapmama rağmen acaip ağrıdı beaa....şimdi dinleniyom daha dünya kadar iş var pazar günü ananemler beni görmeye gelecekler ev dandini, toparlamam lazımmm...
onun dışında kasılmam ağrım olur diye yürüyüşe de çıkamıyorum canım sıkılıyo ama önemli olan tabi ki kızımın sağlığı onun için katlanıcam artık
hayırlı cumalar ...kendini çok yorma

Acımaz kız ne acıcak....
Millet beni korkuturdu evlenince çok acıcak, 1 hafta oturamıcan cart curt...Ne acıdı ne bişey...O zman bi de korkuyla yaptık yani...
Şimdi korku olmucak, özlem olacak, acı macı olmaz....
Ama sen kendini kasarsan bilemem...Benim arkadaş aralıkta doğum yaptı, dün bizdelerdi o işe ne zaman başladınız dedim...Daha başlamadık, sezeryan dikişim acır diye yapmıyoruz dedi..Biraz insanın kendinde bitiyo bence..

ayy kuzu herkes aynı değil şekerim ya o dediğin şeyin aynısını ben yaşadım... hatta benim olmadı 2. gün zar zorrr bende bi bağır kıyamet hüngür şakır ağlama anam o pis bi acıydı yaa amannn neyse anlatmıyım daha :1: ama ondan sonra ohooo :23: :60: neyse deşmiyim daha fazla :64:

kız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu
tebrik ederim.. sen şimdi müdür karısı mı olduuunn:))) havan değişir hee:)))
bizim bir ay tedavi süreci 29 hafta hamilelikle 8 aydır tık yok :9:

hehehe siz de bizdensiniz:))

kızlar bu arada ben p.tesi dra gidicem ya öğleden sonra anca gelirim buraya merak etmeyiniz ok

güzel haberlerle gel cnmm

kızlar benim öküz aradı ... okadarda öküz deilmiş kuzudediğin gibii nice senelere hayatım dedi.

veeeee maaşına zam yapmışlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...... ama çok değilde şükür diyelim

ben erenköy deyim canım.. amerikan hastanesinde doktorum.. doğumda orda olcak inşallaaaah..

İpekcim doktorundan memnun musunnn? ben de şimdi doktor arıyorum ya :)

kız yok unutmuştr mail attım bu gün ne diye ama o cevap verene kadar tarih 10/04/2011 olur:)))çok yoğun
bu arada eşim müdür oldu

Ohhh hayırlı uğurlu olsunn, sana da o yakışır Ege zaten :)) Müdür karısı Egeeee :)

benimde 30 haziranda başlamışdı düğünüm 30 haziran 1-2-3-4 temmuz anam düğüne bak :D:D:D

Kız dünür nasıl düğün o öyle :) kızıma da öyle 40 gün 40 gece mi yapacaksınız, adetiniz mi böylee :1::1: bayıldım adetlerinizeee

benden kaynaklanıyor canım çok sıkıyorum kendimi daha alışamadım cinselliğe korkuyom hala:53:allahtan hamileyim de rahatım :1:

Nasıl cinselliğe alışamadan hamile kaldın ki canım sen :53:
Hayır yanlışlıkla olanları , korunurken olanları çok ayır tutuyorum da kızlar ne aeleniz vardı bu kadar erken hamile kaldınız yaa, evliliğinizin tadını çıkartsaydınız yaa..
Neyse iyi ki kalmışsınız da güzel güzel kuzular dünyaya gelecek :)

ayy kuzu herkes aynı değil şekerim ya o dediğin şeyin aynısını ben yaşadım... hatta benim olmadı 2. gün zar zorrr bende bi bağır kıyamet hüngür şakır ağlama anam o pis bi acıydı yaa amannn neyse anlatmıyım daha :1: ama ondan sonra ohooo :23: :60: neyse deşmiyim daha fazla :64:

ya gecen bırı bana dedıkı nasıl ılk ılıskıde acır ole bısı ona dayandıysan normal doguma haylı haylı dayanırsın dedı ama ben benımkı hıc acımadı dıyemedımm:)))
zaten zarı da ancak kızım normal olursa yok eder:):))::)

ben doktorluk oldum damarlarım catlamıs :17:

Back
X