• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ege cok sevındım bacımmm benım delı herıfte temmuzda ust kademe rutbe alyo bızdede maas ne kadar fark eder bılmem olsa olsa kumsalın bez parası olur :60::60::60:

kız adam rafet el romanın şarkılarını seviyo diye jest yapmıştım ama hatırlamıyo bunak

Çok olmuştur belki kız nişanlanalı...Kaç sene oldu ???

Bn bitek düğün şarkımızı hatırlıyorum.İmkansız aşk çalıyordu, niyeyse hiç evleneceğimize ihtimal vermediğimizden o şarkıyı istemiştik...

Bn bitek düğün şarkımızı hatırlıyorum.İmkansız aşk çalıyordu, niyeyse hiç evleneceğimize ihtimal vermediğimizden o şarkıyı istemiştik...

bizimkide hastalıkta saglıkta sarkısıydı gecen temmuzda evlenınce sarkı eskı gıbı gelmıo hatırlması gayet normal :60::60::60::69:

kızlar bu arada ben p.tesi dra gidicem ya öğleden sonra anca gelirim buraya merak etmeyiniz ok

11.10.2009 da nişanlandık rafetten bana sen lazımsın çalmıştı düğün şarkımızda yine rafetten seni seviyorum du

Back
X