• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canımmmmm

Ay yok ben en başta koydum ondan mı oldu acaba?

Ay ben kesin yanlış bişey yaptım o zaman. Sen ne zaman koydun deterjanı?

canım bizde başta koyduk ama ikinci gözüne hem benim pijama vs onla yıkadık hepsi bir koksun diye çantayıda hazırladık şimdi gitmiştir kokusu belki ama iki gün koktu

günaydın kıslarrr

bugün beşini görecekler var galiba ne güzell..

ben durmadan kilo alıyorum bi haftada 3 kilo alınırmı arkadaşlar normalmi yaa yoksa su mu topladım kiii

su flan değilse 10 kilo almış bulunuyorumm:64::64::64:

Günaydın cnım...1 haftada 3 kilo alınamaz herhalde...Sudur o...Ben bi ayda 4 kilo alıyorum da, doktoran bi ton azar işitiyorum şiştin iyice diye...

günaydın kızlar nasısınız nasıl gidiyo iyidir inş

Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın..

Canım hiç hüzünlenme...Ceza83 e ben de üzüldüm...Ama inşallah sağlıklı gebelik seni bekliyor olacak...
Vücut sağlıksız olanı atarmış, inşallah aslan gibi bi oğlun olacak...Biz hep dua ediyoruz...

Sorma çok kuduruk, videoya çektim göbeğimi, hoppidi hoppidi attırıyo, eşim gülmekten kırıldı seyrederken bu ne böyle diye..Çok çekecen sen bundan, baştan söyleyeyim ben..Doğum iznine ayrıldım ben..9 nisanda başladı iznim..4 haziran da doğum Allah izin verirse..54 günümüz var..Ama iyiyim şimdilik çalışıyorum, paramı erken alabilmek için raporumu erken başlattım..Hazırlıklar da bitti sayılır, bi kremleri şampuanları kaldı minnoşun, bi de beşiği...Onları da en son alacağız, acele etmiyoruz..
Saol canım inş, hayırlısıyla elbet olurda aynı dönemden birilerini görünce insan tuhaf oluyomuş :)
Benki demir kadar kıpırdamayn bi yürekte insanken beni etkiliyosa diğerlerini düşünem,yorum artık :)

Yerim ben onu, olsun çekeriz biz o meleği :) Hakkıdır onun kudurmak :)
Demek videodan bile belli oluyo kudurukluğu he :) kuzu ya :)
Hadi bakalım şekercim iznin hayırlı olsun ben tahmin etmiştim izne erken ayrılırısın dşiye, bende sen izne ayrılmadan bi gireyimde sohbet edelim deim :)
Neyse ki artık evde de net varmıi yine de yakaladım seni :)

Doğum sezeryan olacak değil mi?

Ya herkes sık gider oldu, benim doktor 1 ay sonra gel dedi yine...
Adam erken doğurcağıma falan ihtimal vermiyo herhalde hiç...

olsun canım bosver ya bişey olmasında bir ay sonra git zaten kafana bişey takıldığında onun demesiyle değilya anında çat kapı gidebiliyosun ,çok özledin bişey bahane edip randevu alırsın nasıl olsa :1::1::1::1::1:

candaş kız benim kızım olcak. bana hafta sonu herkes erkek gibi dedi:)))))))))) şimdi sende oğluş diyince tırsmaya başladım kız şistiyorum sağlıklı olsunda:)))))))))

iyi teyzesi ellerinden öper. senin çalışmalar nasıl gidiyor..

Günaydın cnım...1 haftada 3 kilo alınamaz herhalde...Sudur o...Ben bi ayda 4 kilo alıyorum da, doktoran bi ton azar işitiyorum şiştin iyice diye...

Günaydın canım, iyiyiz sen nasılsın..

:20:

Günaydınnnn
Ben de aynı durumdayımm bacaklarım kocamdan kalın :1::1:

napcam ben yaw:18::18:öyle bi iştahım da yok ama...yürüyüş yapıyım bari belki biraz ödemdir..eşime söylüyorum bana kedidir o diyo...:30:

günaydın canımmmmm

Ay yok ben en başta koydum ondan mı oldu acaba?

Ay ben kesin yanlış bişey yaptım o zaman. Sen ne zaman koydun deterjanı?

canım makina tam su alırken deterjan gözüne ekleyeceksin.
birde öyle dene. ben normalde hep sıvı deterjan kullanıyorum. ordan biliyorum.

Dalinde sıfır koku ya da ben beceremedim
çilek, ege ben de deniyim dalini sonucu yazarım...evet ön yıkama yapamamak kötü. belki bir yöntem vardır ön yıkama için...

ön yıkama yaparken başında bekliyorum tekrar su almasını ancak böyle buldum çaresini.
yada geceden suda bekletip sabah yıkamak lazım.

günaydın kızlar nasısınız nasıl gidiyo iyidir inş

günaydın iyidir sen nasılsın?

yumurtaa yemekten nefrettt edıyorummmmmm

:( bende hiç yemedim

sizi gidi yiyin bakiiim yumurtalarınızı :20:

Saol canım inş, hayırlısıyla elbet olurda aynı dönemden birilerini görünce insan tuhaf oluyomuş :)
Benki demir kadar kıpırdamayn bi yürekte insanken beni etkiliyosa diğerlerini düşünem,yorum artık :)

Yerim ben onu, olsun çekeriz biz o meleği :) Hakkıdır onun kudurmak :)
Demek videodan bile belli oluyo kudurukluğu he :) kuzu ya :)
Hadi bakalım şekercim iznin hayırlı olsun ben tahmin etmiştim izne erken ayrılırısın dşiye, bende sen izne ayrılmadan bi gireyimde sohbet edelim deim :)
Neyse ki artık evde de net varmıi yine de yakaladım seni :)

Doğum sezeryan olacak değil mi?

Üzülme canım, herşeyin hayırlısı hakkımızda...Biz de bu aralar bodruma üzülüyoruz, bizle bir hamileydi ya, bebişinde sorunlar var, aminosentez değil de ona benzer bişey yaptılar, sonuç bekliyor, belki sonuca göre hamileliğini bile sonlardıracaklar..Ama hepimiz de iyiyi düşünmeye çalışıyoruz..İnsan kendi başına gelene neden ben diyor ama, hep şükür etmemiz lazım...Allah hakkımızda hep hayırlısını versin...

İyi yaptın hep gel,sohbet ederiz, evde net yok ama, mayısın ortasına kadar bi terslik olmazsa çalışmayı düşünüyoum ben..Yani buralardayım...Videoyu yükleyebilsem yükleyeceğim de, olmuyor sanırım...Hop hop attırıyo, çok komik...

ya bana doktor kızdı
kırmızı et, tavuk, yumurta, süt, yogurt yemiyorum
meyve ve sebze yiyorum :(
sevmiyorum onları
sütü yaptıgım tatlılardan alıyorum galiba

Aynı şeyleri yemiyoruz..Et ürünleri zaten yemem ben..Sütü de içemiyorum...
Yoğurdu sarımsaklı falan cacık olunca anca yiyebiliyorum, yoksa yoğurt da yok..
Meyve yiyorum hem de bol bol....
Doktorum yemediğin senden gidiyor diyor, o yüzden de pek sıkmıyorum kendimi..Kızım da kilo almış zaten..Yesem iyi olacak ama, yiyemiyorum...

candaş kız benim kızım olcak. bana hafta sonu herkes erkek gibi dedi:)))))))))) şimdi sende oğluş diyince tırsmaya başladım kız şistiyorum sağlıklı olsunda:)))))))))

iyi teyzesi ellerinden öper. senin çalışmalar nasıl gidiyor..

ege walla bana da herkes erkek mi ?erkek galiba falan diyolar..
değişmesin yaaa ben alıştım kızıma:49:

Back
X