- 2 Mart 2011
- 1.822
- 6
- 316
Günaydın canımmmmmmm
sağol canııııımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımmmmmmm
aaa ASLINDA perşembede gidebilirim ama dayanamam. hem antibiyotik bttii bi tahlil yaparlar..gıdıcemde canım p.sembe gunu rapor alıcam ya ogun gıderım heraldee ayy keske karsılasabılseydıkkkk....
sağlıklı olsunda fark etmez. seninde tutar merak etme stres yapma yeterki.:)HADİ YA :)) bende erkek gibi hatırladım hatta dedimki bu kız neden pembe yapmış ki çizekgeyi :) saf ben :)) Hayırlısı ya inş sağ gösterip sol vurmaz o zamn kızçen :) Tabi öncelikle sağlıklı olsun :)
Bizimde idare eder valla çalışmada tuttramıyoruz ya elbet bi gün tutar artık o günü bekliyoruz bizde :)
Hadi yabende üzüldüm şimdi hadi bizimki 2-2,5 aylıkken giti ama bodrumunki kaç aydır karnında
Allah yardımcısı olsun inş hayırlsıı olsun ya
Yinede dedğin gibi olanada şükür olmayanada, hayırlısı demekten başka çare yok ...
Valla :) sen yükle video yu bende bakarım :) zilli ya şimdiden cilveli desene :)
ben evde sıkılıyorum ama benim meşgalem var. dersyaptık iş yaptım yemek alışveriş derken geçti valla..Ya ben de evde hasta gibi oluyorum...Dün bütün gün yattım, eşim de yoktu, sıkıldım, uyudum, uyudukça yüzüm şişti...İşyerinde daha iyiyim ben..
Ya ben de evde hasta gibi oluyorum...Dün bütün gün yattım, eşim de yoktu, sıkıldım, uyudum, uyudukça yüzüm şişti...İşyerinde daha iyiyim ben..
Canım bigün tutacak hiç merak etme, benim damat biliyordur geleceği günü zamanı...Sen hiç stres yapma, hamile kalmaya çalışmanın keyfini çıkar..Bak biz aylardır heriflerle kardeş kardeş yatıyoruz...
Zaten son ay 15de bir çağırıyorlar kuzu, var daha :)
Allah korusun hiçbirimiz erken doğurmıycaz zaten, bu topikte en erken doğum 37. haftada olacak
Günaydın canımmmmmmm
Yumuşatıcı gözüne koydun sen anladımmm
Benim de aklıma geldi ama durulamazsa diye korktum ben ama problem olmuyormuş ben de son postayı öyle yıkiyim
yok yıkama gözüne koydumcanım ama önyıkı-ama değil
Aynı şeyleri yemiyoruz..Et ürünleri zaten yemem ben..Sütü de içemiyorum...
Yoğurdu sarımsaklı falan cacık olunca anca yiyebiliyorum, yoksa yoğurt da yok..
Meyve yiyorum hem de bol bol....
Doktorum yemediğin senden gidiyor diyor, o yüzden de pek sıkmıyorum kendimi..Kızım da kilo almış zaten..Yesem iyi olacak ama, yiyemiyorum...
doktora kalsa hergun et sebze sut yumurta muhakkak yenmesı lazımmm ama bende yemıyorummmm
Eşek biliyodur zamanını :) Naz ediyo işte :)
İlahi kuzu ya alemsin :) zaten şu bizim durumumuzda bebek yapma fikride ne kadar mantıklı o da tartışılır :) Kavuşmaya kalmış 16 ay, 7 ay beraberliğimizi uzatabilirz en fazla ya hayırlısı artık :)
Şekercim ben kaçayım yine uğrarım, tüm kızlara slmalr. Gelinime ve kendine çok ii bak :)
Kızlar kendinize ve meleklerinize dikkat edin, hayırlı doğumlar olsun şimdiden ....
çok komik
bizim tasarım odasında herkeste bir heyecanlı bekleyiş sormayın.
ben doğuruyorum, diğer iki arkadaş haziranda evleniyor. ne bereketli seneymiş 2011 maşallah![]()
ay şunda bir karar verin de bizde alalım yoksa granül sabunla yıkıycam yine..
anladığım kadar. önyıkama yada normal yıkama yapsakta makina su alırken deterjanı ekliyoruz. bumu dur ????
bence bereket seneden cok sizin odada :))) sizin odaya bekar giren evli, cocuksuz giren bebeli cıkiiiy :))
kızlar cumartesi günü bi düğüne gittik görmeniz lazımdı hepsi asortik açık saçık kadınlar kızlar bu kadar da açık olunmaz yaaaa
anladığım kadar. önyıkama yada normal yıkama yapsakta makina su alırken deterjanı ekliyoruz. bumu dur ????
ypk cnm sen gitt aslında benımde 1 ayım doluyo ama su mudurler yuzunden sımdı sıkı sık cıkamıyorum burdanaaa ASLINDA perşembede gidebilirim ama dayanamam. hem antibiyotik bttii bi tahlil yaparlar..
sağlıklı olsunda fark etmez. seninde tutar merak etme stres yapma yeterki.:)
ben evde sıkılıyorum ama benim meşgalem var. dersyaptık iş yaptım yemek alışveriş derken geçti valla..
dün nikaha gittim herkes dalga geçti yan geç kapıdan diye..
![]()
Canım burası Antalya..Millet başladı açılıp saçılmaya...
Anladığım kadar. önyıkama yada normal yıkama yapsakta makina su alırken deterjanı ekliyoruz. Bumu dur ????
aynen öyle zinkerbel.
geçen yıl 2 arkadaş ayrıldı burdan. biri haziranda evleniyor.
diğeride c.tesi günü doğurdu. kızımız oldu bereketli bu oda maşallah![]()