• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen benim oğluşta kazı çalışması yapıyor sanki maşallah birde dr um yanlış hareketler sonucu çatıda eş değer açılmalar olmadığından kasık ağrısı olur dedi yanlış eğilme vs gibi biraz daha beklesin bebişlerimiz bizi

ay evet beklesin ya
aslında erken doğuranları okuya okuya paronoyak oldum yok çamaşırımda ıslaklık olsa suyummu sızıyo yok çatımda afedersnz rahmimi sızlatıyo açılmamı var ya saçmalıyorum ama artık tevekkül edicem bişey olmycak inş oğluşuma hem doktorum bana demişti sancı tehlikeliymiş erken doğum için ama bizimde burda öğrendiklermz daha bi etkiliyo valla

Allah mubarek etsin hepimizin namazlarini canim. Birbirimize dualar edelim. Dua edeni Rabbim severmis. Ondan layigi ile istegince hepimize istedigimizi verir, vermez mi? O annenin cocuguna olan merhametinden binlerce kat merhamet sahibi yarattiklarina karsi.. hAMILELERIN DUALARI DA MAKBULMUS YA, AVANTAJLI donemi degerlendirmeye calismak lazim:1:

Allah buyuruyor bana dua eden kulumu asla geri çevirmem... aslında hamileyken de olsa normal durumuda da olsak her zaman dualarla ayakta dğil miyiz sanki? :)) Allah kabul etsin canım...

Kizlar dogumdan sonra karninizi saracak misiniz? Nasil bir yontem? kusak mi ? korse mi?? Bu cok onemli bir durum. Ne tur bir korse alsam die dusunuyorum fikri olan?:72:

Allah buyuruyor bana dua eden kulumu asla geri çevirmem... aslında hamileyken de olsa normal durumuda da olsak her zaman dualarla ayakta dğil miyiz sanki? :)) Allah kabul etsin canım...

ya böyle inançlı arkadaşlarımı görünce daha çok seviyorum burayı ne güzel maşallah Allah hepimizin dualarını kabul etsin kızlar

Oyyy, kuzum benim ya..Kurban olurum ben ona...Kocaman olmuş maşallah...Kordonunu da kolye zannetti herhalde senin sıpa..Bi takıyo bi çıkarıyo..İnşallah bi daha dolamaz..Ama artık doğum pozisyonuna giriyorlarmış, çok dönmeyeceklermiş, dolanmaz herhalde..Çok sevindim inan ki..Boyu da büyümüş maşallah minnoşun...Hep böyle herşey yolunda gider inşallah...
evet canım tam sıpa çok şükür kurdulduk bu sorundan bşakada bi sorun olmaz inşallah benim ki de kafa aşağıdaymış zaten akciğer namına bişey kalmadı tepiklerdenhepimizin yolunda gider herşeyimiz inşallah sorunsuz kucağımıza alırız hepimiz bodrum için hergün dua ediyorum o da kurtulsa şu sıkıntısından kordonsentezin açıklanmasına bi hafta var inşallah güzel sonuçlarla gelir buraya
sen nasılsın öykümüz nasıl annesi?
ay evet beklesin ya
aslında erken doğuranları okuya okuya paronoyak oldum yok çamaşırımda ıslaklık olsa suyummu sızıyo yok çatımda afedersnz rahmimi sızlatıyo açılmamı var ya saçmalıyorum ama artık tevekkül edicem bişey olmycak inş oğluşuma hem doktorum bana demişti sancı tehlikeliymiş erken doğum için ama bizimde burda öğrendiklermz daha bi etkiliyo valla
etkileniyorsan canım okuma öyle şeyleri doğum videosu vb gibi şeyler de izleme her doğum kendine özel Allahın izniyle sorunsuz olacak herşey inan kendini kötü şeylere şartlandırma

sağol kuzum :)) çeyiz dizmişim dimi :1: babasını batırdık oğluşumla :27: yok kız şaka o gördüklerinin heppsi ilk resim hariç 500 tl tuttu... iç çamaşırlarını da denedim çok güzel hpsi atlette tamamen sarıyor korse gibi bi nev-i doğumdan sonra güzel toparlar beni 1 tane daha alıcam...

tekrardan sağol canımm :70:

Ben parça parça aldığımdan fiyat olarak fazla etkilemedi ama tutmuştur o kadar benimkiler de...
Benim eşim birden o para gidince çok gelir gözüne, o yüzden her ay parça parça aldım kızımın cicilerini..Güle güle kullanın hepsi de çok güzelmiş..

kızlar ya ben size bişey sorucam dün iç çamaşırıma sağ göğsümden bir kaç damla kan akmış... çok tedirgin oldum anneme söyledim korkma çatlak vardır ondan damlamıştır dedi... krem var bende göğüs çatlakları için ondan sür dedi sürdüm şuan için bişi yok, başınıza böyle bi olay gelen var mı?

evet canım tam sıpa çok şükür kurdulduk bu sorundan bşakada bi sorun olmaz inşallah benim ki de kafa aşağıdaymış zaten akciğer namına bişey kalmadı tepiklerdenhepimizin yolunda gider herşeyimiz inşallah sorunsuz kucağımıza alırız hepimiz bodrum için hergün dua ediyorum o da kurtulsa şu sıkıntısından kordonsentezin açıklanmasına bi hafta var inşallah güzel sonuçlarla gelir buraya

etkileniyorsan canım okuma öyle şeyleri doğum videosu vb gibi şeyler de izleme her doğum kendine özel Allahın izniyle sorunsuz olacak herşey inan kendini kötü şeylere şartlandırma

doğru söylüyosun ama doğum videosu izlemiyorum da okuduklarım etkiliyo beni bide 7 bitmek üzere Allah korusun doğsa pramatüre olacak kıyamıyorum yavruma her gün konuşuyorum annem 6 hafta daha kal orda iyice büyü diye valla kendimden çok seviyorum onu canım oğlum benim bak ağlıyorum gene

Ben parça parça aldığımdan fiyat olarak fazla etkilemedi ama tutmuştur o kadar benimkiler de...
Benim eşim birden o para gidince çok gelir gözüne, o yüzden her ay parça parça aldım kızımın cicilerini..Güle güle kullanın hepsi de çok güzelmiş..

Akillica davranmissin. Seninkiler de hayirli olsun canim. saglikli mutlu gunlerde giysinler inshallah hepimizin bebisleri..

ay evet beklesin ya

Ben perşmbe doktordaydım, sordum erken doğumdan çok korkuyorum diye..
Bide bende hem açılma olmuştu,, hem miyom var...
Doktorum ben eminim sen erken doğurmayacaksın, ne terslik olursa bi şekilde düzeltiyo vücudun dedi.
Hem erken doğumun çaresi yokmuş canım, olacak olursa oluyormuş..Sen sadece kendini yormayacaksın, dikkatli davranacaksın, dua edeceksin..Başka yapabilecek hiçbişeyimiz yok...
Bi de bebişi tehdit et, ben her sabah tehdit ediyorum, bak erken gelirsen seni benden alırlar, süt de olmaz, soğuk küvöze koyarlar diye...Yani işe yaramasa da, sıpacım beni dinliyor gibi geliyor...Saçma bişey ama, moralman iyi hissediyorum kendimi...

sen de güle oynaya giydir öyküne canım... :) dün hep zaten nedense aklımdan geçtin kız bebeklerinin giysiylerine bakarken :)) içten içe andım seni yani... :)

Ben perşmbe doktordaydım, sordum erken doğumdan çok korkuyorum diye..
Bide bende hem açılma olmuştu,, hem miyom var...
Doktorum ben eminim sen erken doğurmayacaksın, ne terslik olursa bi şekilde düzeltiyo vücudun dedi.
Hem erken doğumun çaresi yokmuş canım, olacak olursa oluyormuş..Sen sadece kendini yormayacaksın, dikkatli davranacaksın, dua edeceksin..Başka yapabilecek hiçbişeyimiz yok...
Bi de bebişi tehdit et, ben her sabah tehdit ediyorum, bak erken gelirsen seni benden alırlar, süt de olmaz, soğuk küvöze koyarlar diye...Yani işe yaramasa da, sıpacım beni dinliyor gibi geliyor...Saçma bişey ama, moralman iyi hissediyorum kendimi...

alemsin valla güldürdün beni dur bende tehdit edeyim :60::60::60:

Valla diyecektim bodrumu da, senin güzel haberinin üzerine tadımız kaçmasın diye demedim..Ben de hep dua ediyorum, inşallah güzel sonuçlar çıkacak...Öyle olmasını istiyorum...
Benimki de hep midemi tekmeliyor..Perşembe doktordaydım bende 1770 gr. olmuş zilli.Kudurup duruyordu, doktorum tekmeleri çok aşırı belli diyor her seferinde..Çok tekmeliyor ama benim çok hoşuma gidiyor..İnşallah hepsi de sağlıkla sıhhatle vaktinde gelecekler kuzularımızın..

kızlar ya ben size bişey sorucam dün iç çamaşırıma sağ göğsümden bir kaç damla kan akmış... çok tedirgin oldum anneme söyledim korkma çatlak vardır ondan damlamıştır dedi... krem var bende göğüs çatlakları için ondan sür dedi sürdüm şuan için bişi yok, başınıza böyle bi olay gelen var mı?

Valla benden süt geliyo, hatta peynir gibi oluyo ama kan hiç gelmedi...
Ama annen biliyorsa, doğrudur canım..Yine de tedirgin olduysan doktoruna sor istersen..

Gecmis olsun, endiselenme canim. Sanirim annen dogru soylemis. Cunku devami olmamis hamdolsun. Bir de sut kanallarinin yapisina aykiri kan gelmesi teknik olarak.
Bence de cilt catlagindandir. nemli tut gogus uclarini kremlerle, denedigin gibi. Korkma canim.

doğru söylüyosun ama doğum videosu izlemiyorum da okuduklarım etkiliyo beni bide 7 bitmek üzere Allah korusun doğsa pramatüre olacak kıyamıyorum yavruma her gün konuşuyorum annem 6 hafta daha kal orda iyice büyü diye valla kendimden çok seviyorum onu canım oğlum benim bak ağlıyorum gene

Hiç sıkma kendini..Stres tetikler erken doğumu, niye olsun ki...
100 kadından 10 unda görülüyormuş...Bizim hiçbirimizde olmayacak Allahın izniyle...
Olsa bile dua et yine, 24-25. haftalar doğum yapanlar var yazık..Hiç olmazsa 30. haftalara geldik hepimizde..

Valla benden süt geliyo, hatta peynir gibi oluyo ama kan hiç gelmedi...
Ama annen biliyorsa, doğrudur canım..Yine de tedirgin olduysan doktoruna sor istersen..

ya bilmiyorum ki kuzu bekliyim biraz daha krem sürdüm şuan bişi yok ama korktum yani, acaba göğsümü mü sıkıştırdım diyrm uyurken falan... benimkiler baya büyüdü çünkü, anam yatarken ama göğsüm ezilmesin aman karnım ezilmesin düzgün yatamıyorum ki:50: bakalım ped koydum şimdi eğer bi daha gelirse arıcam zaten... annem rahatlattı ama beni... bekliyorum gece bile kalktığımda baktım bişi yoktu...

Back
X