• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyy dünürüm hoşgeldin nasılsınn sağol annesi bakıyoruz işte gelinim nasıl bakiim

canım baya düşmüş doğru ilk aylarda çok kötü oldun hastaneden çıkamadın ama şimdi ilaçla toplar kendini et yerinede baklagil yumurta falan ye canım bide kahvaltıyla çay içme oda demiri bağlıyormuş en güzeli pekmez ye sen kuzum bire bir kana benim dr a kalsa haftada 2 kere dana ciğer yicekmişimm:((

iyi gelınınde dunurummm napsınn tekmeleyıp duruyooo. sokmus basını plasentanın ıcıneee elıde basının altında yastık yapmıs plesantayı anası gıbbııı:):))

canım baya düşmüş doğru ilk aylarda çok kötü oldun hastaneden çıkamadın ama şimdi ilaçla toplar kendini et yerinede baklagil yumurta falan ye canım bide kahvaltıyla çay içme oda demiri bağlıyormuş en güzeli pekmez ye sen kuzum bire bir kana benim dr a kalsa haftada 2 kere dana ciğer yicekmişimm:((

baklagil falan yemeye çalııyorum zaten bol bol...ÇAy içmiyorum artık, eskiden çok içerdim de artık kahvaltıda falan meyve suyu...Bebişler iyi olsun da önemli değil, en fazla kan iğnesi vuruluruz düzelir...
Neler yaşadık değil mi burda, şimdi ilk zamanları hatırlıyorum da, hiç bitmeyecek gibiydi o günler..Geçti gitti..İlerde de inşallah bebişlerimiz yürüyor, konuşuyor diye yazacağız, bu günlerimizi anacağız...

kızlarrrr kızımı gorduk bugun babasıyla 4 boyutlu usg ye girdik aynı babası ya kopyası walla :90:

hahhaha ama canım yanı bunu kımse ayarlayamazkı ama doktor bana dedı 3 hafta oncesı yada sonrası bunu cocuk tolere eder ama 3 haftadan ılerdeyse seker gerıdeysede gelısım bozuklugu oluyomuss 2-3 gunde nolcakkk:):):)zatenn her gıttıgımızde degısıyooo::):))

bu arada o fl yı *7 yıde sordum doktor ole bısımı varmıs dedı bana:))::):):) guldu....
valla kuzum gelsın dogunca gelsınde mama kullanmayalım off offf

Gelir gelir, bol sütün olur gör bak...Süt gelir de ben bebişler emer mi diye korkuyorum, bazısı emmiyor ya..
Dediğin gibi her gittiğimizde değişiyo, ben geçen gittiğimde geriydi biraz,bu gittiğimde biraz ileri gitmiş...Ama hemen hemen gününde seyrediyor benimki de..Öyle 2-3 hafta oynamıyor hiç...

kızlarrrr kızımı gorduk bugun babasıyla 4 boyutlu usg ye girdik aynı babası ya kopyası walla :90:

Brdaki kızlar hep babasına benziyo herhalde..
aman sorun olmasın sağlıklı sıhhatli olsun da babasına benzesin...
Ben herife kızıyorum bazen, bu kız niye sırf sana benziyo diye..Çatlak herif diyo, kime benzicek sütçüye mi...
Azıcık bana da benzese diyorum da, benimki de aynı babası....

:) dogru dio :)pek bi mutlu oldu biizm baba walla :) saglıklı dogsunda o gunleri gorelımde zaten ya ona benzıcek ya bana..doktor dıo dudaklar dolgun olcak die babasıda benmki gibi deyınce doktor donup babaya bakıo dudaklara :) manyak dedm :)

baklagil falan yemeye çalııyorum zaten bol bol...ÇAy içmiyorum artık, eskiden çok içerdim de artık kahvaltıda falan meyve suyu...Bebişler iyi olsun da önemli değil, en fazla kan iğnesi vuruluruz düzelir...
Neler yaşadık değil mi burda, şimdi ilk zamanları hatırlıyorum da, hiç bitmeyecek gibiydi o günler..Geçti gitti..İlerde de inşallah bebişlerimiz yürüyor, konuşuyor diye yazacağız, bu günlerimizi anacağız...
diil mi ya ne günlerdi herşeyi atlattık 30. haftalardayız inşallah o günlerimizi de yazarız
Biz geldikkkkkkkkk
gözlerim kapanıyor benim :)
biraz revire gidip uyuycam herhalde
Fatmaa gelsin yaaaaaaaaa :32::32:
canımm uyu biraz öyle bir imkanın varsa dinlemek bebişerin kilosunu bile etkiliyormuş

biiiz geldiiiiiiik.. ya tam burayı açtım yazacaktım tanıdık geldi... bebik gayet iyi değeleri şöle

FL: 56
BPD: 76.2
AC: 260.9

boyu fl ye gre 39 cm falan oluyo kilosuda tahminen 1548 falanmış... idrar tahlili istedi onu verdim 15:30 da çıkacakmış... bide resmimiz vaaaarr. benim sıpa başı yukarda yan yanmıştı başı yukarda imiş.

Eki Görüntüle 175296

:) dogru dio :)pek bi mutlu oldu biizm baba walla :) saglıklı dogsunda o gunleri gorelımde zaten ya ona benzıcek ya bana..doktor dıo dudaklar dolgun olcak die babasıda benmki gibi deyınce doktor donup babaya bakıo dudaklara :) manyak dedm :)

:9:
Bi de kasılıorlar demi...Bizimki herkesi aradı, doktor bana benzediğini söyledi dedi...
Mşallah dudaklarını ısırırım ben minnoşun...Benimkinin dudakları incecikti...

kızlar bende haziranın sonunda doğumum yani inşallh haziran annesi olacağım sezeryanla doğum olacakk benim haftamda hamileler var mı acabaa :emir_bebek:

diil mi ya ne günlerdi herşeyi atlattık 30. haftalardayız inşallah o günlerimizi de yazarız

canımm uyu biraz öyle bir imkanın varsa dinlemek bebişerin kilosunu bile etkiliyormuş

Yazıcaz inşallah canım..

benim plesanta suyum alt sınırın biraz üstünde çıktı 88miş alt sınır 94 çıktı çok su içmem lazımmış çokkk

Bana hep normal diyor sınırdan falan hiç haberim yok..Bol bol su iç o zaman canım...

benim plesanta suyum alt sınırın biraz üstünde çıktı 88miş alt sınır 94 çıktı çok su içmem lazımmış çokkk

Çok iç su çoookk
ya suyun fazla olması da kötüymüş, herşeyden korkar olduuukk

biiiz geldiiiiiiik.. ya tam burayı açtım yazacaktım tanıdık geldi... bebik gayet iyi değeleri şöle

boyu fl ye gre 39 cm falan oluyo kilosuda tahminen 1548 falanmış... idrar tahlili istedi onu verdim 15:30 da çıkacakmış... bide resmimiz vaaaarr. benim sıpa başı yukarda yan yanmıştı başı yukarda imiş.

Eki Görüntüle 175296

:nazar::nazar::nazar::nazar:
damada bak damadaaaaaaaaaa maşallahhhhhhhhhh :)

Eki Görüntüle 175296

maşallah oğluşuna Fatmacım. :nazar:

Eki Görüntüle 175296

Maşallah kız, sizin iyi haberlerinizi bekliyorduk bizde..Kilosu da çok iyiymiş maşallah...Büyüdüler artık ya kuzular...İnşallah idrar tahlilin de çok iyi çıkar sonucu..

Eki Görüntüle 175296

maşallah güzel haberlerine.. kızalr sizinkiler ilk başlarda baya kilo aldılar sonradan yavaşladılar hee. acaba beizimkilerdemi öyle olcak. 1200 dü 1548 olmuş bir ayda demi .yanlışmıyım..
maşşalh yiğit beye ... haftasıyla uyumlu olması çok güzel

Back
X