2011 haziran anneleri yardım lütfenn

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
0
İstanbul
selam kızlar bende 2011 haziran annesiyim:emir_bebek: bebegim 24haziranda merhaba dedi:16: benim sizden biraz yardım almaya:16: ihtiyacım var....havalar sogudu ve ben ne giydireceğimi bilemiyorum....:26: ya üşürse...yada terlerse:37: dolabın önünde saatlerce duuruyorumm...evim 24 derece sizler nasıl giydiriyorsunuz kızlar ?uyuduklarında üstüne ne örtüyorsunuz?ben istanbulda yasıyorum .banada yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşşekkür ederim:54:

selam kızlar bende 2011 haziran annesiyim:emir_bebek: bebegim 24haziranda merhaba dedi:16: benim sizden biraz yardım almaya:16: ihtiyacım var....havalar sogudu ve ben ne giydireceğimi bilemiyorum....:26: ya üşürse...yada terlerse:37: dolabın önünde saatlerce duuruyorumm...evim 24 derece sizler nasıl giydiriyorsunuz kızlar ?uyuduklarında üstüne ne örtüyorsunuz?ben istanbulda yasıyorum .banada yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden teşşekkür ederim:54:

selam benimde 22 haziran doğumlu kızım var sanırım seninki erkek allah bağışlasın.valla canım ben şuan kızıma hastane çıkışları var ya onları giydiriyorum içine uzun kollu badi üstünede hastane çıkışları tabi çok ince değil normal kalınlıkta ama ben izmirde oturuyorum benim evin ısısıda 23-24 derece civarı.çok kat kat giydirme ince ise iki kat giydirebilirsin.erkek bebek sıcağı pek sevmez ama zaten çok kalın giydirmeye alıştırma bence ondan sonra çok uğraşırsın.uyuduğunda ise gündüz oda sıcaksa battaniye gece battaniye ve yorgan kolları genelde dışarı çıkarır ben içine sokarım işte böyle.allah sağlıkla büyütmek nasip etsin .

Merhabalar bende izmirde oturuyorum 15 haziranda dogdu oglum ben askili citcitli atlet uzun kollu bi badi ve tulum giydiriyorum kalktiginda yelegi geciriyorum sirtina bu kadar :-)

Benim kızım 18 Haziran doğumlu,Bursa da oturuyorum.Evimiz 24-25 derece.Ben içine kısa kollu badi,üstüne tulum giydiriyorum.Bide penye yelek giyiyoruz uyanıkken.Kızım sürekli kucakta olmak istiyor.Çok giydirirsem terliyor kucakta olduğu için.

Bebekler için ideal oda ısısı 18-22 derece arasıdır...Eğer soğuk bir şehirde yaşıyorsanız bebeğinizi ev içinde fazla kat kat giydirmeyiniz zira dışarıya çıkınca ev içerisindekinden iki kat fazla giydirmeniz gerekeceğinden tam bir lahana bebeğiniz olur:)

Bebeğimi kış aylarında ev içerisinde oda sıcaklığında uzun kollu bir badi,uzun kollu altlık ve çorapla bulunduruyorum eğer uykudan yeni kalkmışsa ince bir yelek ideal oluyor bunların üzerine...

Açıkcası fikrim bebeklerin aşırı sıcağa alışmaması, bu yüzden hafif giydirmeyi tercih ediyorum ve bu zamana kadar bir rahatsızlıkla karşılaşmadım...Unutmamak lazım ki ''terlemek ve üzerinde soğuması'' hasta eder...

Bir de nasıl alıştırırsanız öyle gider,soğuk bir şehirde yaşıyorum, sıcak şehirlerden gelen arkadaşlarım kat kat giyinirken, benim ve bebeğim için ısı ideal oluyor, bunu da göz önünde bulundurmak lazım...

kızım 4 aylık.bizim evin sıcaklığı da ortalama 22-24 derece. kızıma kısa kol çıtçıtlı badi+tulum veya kısa kollu çıtçıtlı badi+pijama giyfiriyorum. uyanınca da üzerine penye yelek giydiriyorum. bence kat kat giydirmeye gerek yok, daha fazla hasta olurlar o şekilde.

ayrıca pijamanın veya tulumun altına kilotlu çorap mutlaka giydiriyorum

Son düzenleme:
8 haziran doğumlu kızım var benimde. Bende askılı çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu üst giydiyorum. Altına külotlu çorap üzerine pantolon giydiriyorum. Uykudan kalktığında üzerine penye yelek giydiriyorum. Evimizin ısısı 24-25 derece oluyor. Arkadaşın birisi 18-22 dereceli olmalı yazmış ama bu ısı çok düşük değilmi bazen 24 derecede bile kızımın ellerinin yanağının ve burnunun soğuk olduğunu görüyorum.

20 haziran doğumlu bi kızım var.salihli de oturuyorum ve yaz bebeği olduğu için sıcağı asla ama asla sevmiyo,yazın bizi mahvetti balkonlarda uyuttuk hep :))) şimi de uzun kollu çıtçıtlı zıbın,üstüne bi penye,, uykudan kalkınca da penye yelek..annem gelince kat kat giydiriyo o ayrı tabiki :) bi de biz çorabı hiç sevmiyoruz,ben giydiriyorum o çıkarıyo :)))

bakalım bu yaz napcaz 40 küsür derece sıcaklıklarda... bol bol duş almıştık suyu çok seviyo

Back
X