2011 haziran annelerinin kilo takipi :))

ben 50 kiloyla başladım.başta 2 kilo verdim.şimdi 52 yim.20+4 4 kilo almışım yanii))))doktorumm çook iyi dedi))

65le başladık, bulantıda 2,5 kilo verdik, şimdi 21+4 haftalığız ve 69.5 kilo olmuşuz...

benim 3 haftada bir 1-1,5 kilo alma istikrarım devam ediyor
8 ocakta tartıldığımda 69,5 tum
29 ocakta 70,5 çıktım
aferim bana

zannedersem toplamda 3,5 kilo aldım.58,5 oldum.
cumaya kadar yarım kilo alırsam iyi olacak.doktorum bir dahaki kontrole 2 kilo alarak gelmelisin dedi.gerçi yarım kilodan bişey olmaz.fakat karnım çok büyüdü şimdiden.hele akşamları inanılmaz rahatsız ediyor.

arkadaşlar 19. haftadayım 4 kilo almışım.ama bu son aylarda çok hızlı artacak nerden mi biliyorum bu benim 2.bebişim..
az kilolu günler kızlar...

hepsinin kilo olduğunu zannetmiyorum ödem de vardır mutlaka.özellikle aniden yükselen kiloda ödem vardır onun için tuza da dikkat edin.
ben de 20. haftadayım.toplamda 4 kilo almışım.şaşkınım ayrıca:)bu seferki hamileliğim kilolu olucak galiba.ama eminim bende de ödem var

valla ben tartılmıorum korkuyorum çok çıkarım diye ama 22 haftadayım 5 kilo anca almışımdır...

her sabah tartılmaktan fenalık geldi. yediğim her şeye dikkat ediorum. 21.haftamda 65ten 69,5a çıktım. ideali 2-3 kiloymuş :97:

allahtan boydan kurtarıorum. şu boy kilo endekslerine göre hala normal kiloluyum. doğuma 78'le girersem bile normal kilolu oluorum...

yaaaa 1 kiloyu almayı başaran Kızılcık'ı tebrrikk etmek istiorumm

o 1 kiloyu da çocuk almıştır

evet canım 400 gram zaten cocogun kilosu eşi su derken zaten 1 kilo cocuk için gidiyor

ama benim kilom var hatta doktor bile o 1 kiloyu almazsan daha iyi olucakdı dedi..toplamda 7 kilo ile doguma gitmen lazım dedi ..

Aynen dedigi gibi kilo aliyorum, bu gidisle 15 kiloyla tamamlayacagim gibi gorunuyor hapi yuttum
Tesekkurler linkler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…