2011 haziran annelerinin kilo takipi :))

28. haftadayız 2 hafta önce tartıldıgımda 4 kilo almıştım bugün tartıldım hala aynıyım 4 kiloyla götürüyoruz şimdilik, inş. da fazla almam

30+5 de 71 kiloyum 55 le hamile kaldım tam 16 kilo hatta ilk üç ay 3 kiloda vermiştim onuda sayarsak 19 kilo ohhh sefam olsun. yarasın kızımada. sürekli yemek yiyorum bu günler bidaha geri gelmicek nasılsa. doğum yaptığım gibi bidaha hayat boyu rejim :)

bi benm iştah yok heralde cok acıkıorum ama cnm hiç bişi ymek istemıo ya suaralar..hos yesemde cnm istesede ole hamile iştahı yok ya..

Bende 68 kilo ile hamile kaldım,ilk 3 ay sonunda 63 kiloya düştüm, 3 üç bitti benim iştah yerine geldi,şuan 30+1 haftalık hamileyim, geçen hafta pazar 75 kilo idim,bugün tekrar tartıldım 77 olmuş, çok moralim bozuldu, artık aynalara bile bakmak istemiyorum,sabah o moral bozukluğuyla kahvaltı yapamadım, 1 dilim ekmekle bir bardak çay boğazımdan zor geçti, şuan karnım acıktı, oğlum tepiniyo ama yemek istemiyorum çünkü daha fazla şişmek istemiyorum, rejim yapsam bebeğim bundan etkilenirmi yoksa vücudumdaki depolardan faydalanabilirmi?? çok moralim bozuldu, daha 9 hafta var, bu gidişle 90 kilo ile doğuma gidiceğim, felakettt

2009 yılında 52 kiloyla kzııma hamile kaldım 74le doğurdum,
kızım 6aylık oldu ben de 62kiloya düştüm derkennnnnn
yeniden hamile kaldım şuan 31 haftayı doldurdum we 72 kiloyum..
10kilo aldım:18: son ay felaket alınıyor sanırsam 80le doğuma gireceğim

pufff korktum şimdi kızlar ya bende ha bire yemek yiyorum hemde tıka basa sonumu iyi görmüyorum tartılmaya korkuyorum vallahi yüksek bi rakam görecem diye :18: doğumdan sonra bide kalan kiloların stresi olacak fazla almam inşallah Allah ın dağında ne spor salonu ne diyetisyen var öyle kilolu kilolu kalırım kafayı yerim artık

28+3 toplam 4kilo aldım 73 le başladım şuan 77 yim bebişte 1 kg inş. böyle devam eder...şöle bi

82ile doğuma girsem sağlıkla sıhhatle ......

bende aynen tartılmaya korkuyorum kilo almak istemiyorum..
28+3 toplam 4kilo aldım 73 le başladım şuan 77 yim bebişte 1 kg inş. böyle devam eder...şöle bi

82ile doğuma girsem sağlıkla sıhhatle ......

maşallah diyelimm inşallah böyle gider..

65 kilo olmsuum 7 kilo almsıım 29.haftadayım bugun..1 ayda 2 kilo alıorum 71 72 ile doguma girerim heral olmadı 75 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…