Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam nasilsiniz arkadaslar....???
kendi adıma ben iyiyim iğnelerime devam ediyorum.seninde büyük gün yaklaşıyoasıl seni sormalı sen nasılsın
asaletlim az önce bi resim vardı profilde senmisin o
nasil bir resim ama ben hic resim falan yuklemedimki:26:
esmer saçları uzun öyle bi resimdi benmi acaba yanlış gördüm
bu arada kızlar bende regl oldum nasip olursa pazar günü yani 3.günümde yasmin hapımı içmeye başlıyorum yaniiiiii hadi bismillahhhhhhhhhh![]()
selam nasilsiniz arkadaslar....???
Hayırlısı olsun canım. şimdiden bol şanslar diliyorum..
selamlar kızlar.
nasılsınız görüşmeyeli?izne ayrıldım ben.10gün tatildeyim.takip ediyorum arılıklarla.tedavisi başlayanlara,transferi olanlara hayırlı olsun.
öpücükler..
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben şimdi transfere gidiyorum.inşallah bir aksilik olmamıştır ve hayırlısıyla yerleştirirler ve evimize geliriz.dua edin bana.görüşmek üzere..
ayy çok heyecanlıyım yaaaa![]()
Merhaba arkadaşlar.benim yarın yumurtalarım toplanacak.ilk tüpbebek,çok heyecanlıyım.inş kaliteli çoktur ve tutar.bana da dua etseniz.önceden 500 ayetelkürsi okunmuştu sanırım.artık ne okursanız az da olsa
çok ihtiyacım var
Kızlar bende yarın doktora kontrole gidicem ve diğer iğneme başlıcam banada dua edin inş bi terslik yoktur.yedacım hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumoşların toplanır bu arada çatlatma iğnesinden hemen sonramı yumurta toplama işlemi oluyo
iyim canimcim evet yarin ilk buyuk gun pazarteside kan verecem yarin negatif cikabilir ama niye kan verecem bende bilmiyom hayirlisi insallah....hayırlı olsun canım tedavin sonucu da hayırlı ve güzel olur inşallah
sağol canım sen nasılsın? ayyy yarın büyük gün inşallah sonuç ve devamı çok çok çok güzel olur.
asaletim benim bende çok heyacanlıyım sizin için nilalp tutim canlarım benim Rabbim bebişlerinizi sıkı sıkı tutturur size inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum tutim yatıyor eşiyle konuştum iyi geçmiş şükürler olsun
Allah kabul etsin canım.sen 300 okumuşmuydun canım.canım ben şimdilik 100 alayım başlıyorum hemen..
saol canım benim bende hepinizi çok özlemiştim.Şükür kavuşturana.Amin hepimizin inş.Dear mother'cim, hosgeldin, hepimiz seni çok özlemiştik, tedavinin bundan sonra ki aşamalarında da sana kolaylıklar diliyorum, Allah yardımın olsun.