• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kendi adıma ben iyiyim iğnelerime devam ediyorum.seninde büyük gün yaklaşıyo :65:asıl seni sormalı sen nasılsın

bende iyim canim dedigin gibi gun yaklasti ve daha cok heyecan sardi yarin kan verecem kesin sonuc yarin belli olmayabilirmis pazartesi de kan verecem insallah hayirlisiyla :49:kalmisimdir..
dun sol tarafimda batmalar oldu bide adet sancisi gibi sancim oluyo arada, lekelenme icin daha erken de hadi hayirlisi bakalim.....:18:

bu arada kızlar bende regl oldum nasip olursa pazar günü yani 3.günümde yasmin hapımı içmeye başlıyorum yaniiiiii hadi bismillahhhhhhhhhh:46::46::46::46::46::46:

hayırlı olsun canım tedavin sonucu da hayırlı ve güzel olur inşallah:21:

selam nasilsiniz arkadaslar....???

sağol canım sen nasılsın? ayyy yarın büyük gün inşallah sonuç ve devamı çok çok çok güzel olur.

selamlar kızlar.
nasılsınız görüşmeyeli?izne ayrıldım ben.10gün tatildeyim.takip ediyorum arılıklarla.tedavisi başlayanlara,transferi olanlara hayırlı olsun.
öpücükler..

asaletim benim bende çok heyacanlıyım sizin için nilalp tutim canlarım benim Rabbim bebişlerinizi sıkı sıkı tutturur size inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum tutim yatıyor eşiyle konuştum iyi geçmiş şükürler olsun

slm arkadaşlar işlerim yoğun olduğu için bu sıralar az girebiliyorum. Bu arada 100 dua okudum. Sıradaki arkadaşa eklersiniz. Bu arada transfer olan arkadaşlara iyi şanslar diliyorum. İnşalalh güzel sonuçlarla gelirsiniz. Benimde iyi gidiyor. Ters bir şey yok. Önümüzdeki hafta cuma günü doktora gidecem. Kesin sonuç o zaman belli olcak.

Merhaba arkadaşlar.benim yarın yumurtalarım toplanacak.ilk tüpbebek,çok heyecanlıyım.inş kaliteli çoktur ve tutar.bana da dua etseniz.önceden 500 ayetelkürsi okunmuştu sanırım.artık ne okursanız az da olsa
çok ihtiyacım var

merhaba arkadaşlar nasılsınız?ben şimdi transfere gidiyorum.inşallah bir aksilik olmamıştır ve hayırlısıyla yerleştirirler ve evimize geliriz.dua edin bana.görüşmek üzere..:49::49::49:

ayy çok heyecanlıyım yaaaa:52::52::52:

cnm inşallah çok ama çok güzel haberlerle gelirsin inşallah bebeklerrin sana sıkı sıkı tutunur bol bol dua et bizimde dualarımız seninle........

Merhaba arkadaşlar.benim yarın yumurtalarım toplanacak.ilk tüpbebek,çok heyecanlıyım.inş kaliteli çoktur ve tutar.bana da dua etseniz.önceden 500 ayetelkürsi okunmuştu sanırım.artık ne okursanız az da olsa
çok ihtiyacım var

bolşanslar canım inşallah bir sürü kaliteli yumurtan olur onlarda embriyoya dönüşür ve sana sıkı sıkı tutunur. dualarım seninle..

Kızlar bende yarın doktora kontrole gidicem ve diğer iğneme başlıcam banada dua edin inş bi terslik yoktur.yedacım hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumoşların toplanır bu arada çatlatma iğnesinden hemen sonramı yumurta toplama işlemi oluyo

Kızlar bende yarın doktora kontrole gidicem ve diğer iğneme başlıcam banada dua edin inş bi terslik yoktur.yedacım hayırlısıyla kaliteli kaliteli yumoşların toplanır bu arada çatlatma iğnesinden hemen sonramı yumurta toplama işlemi oluyo

realitecim hayirli olsun tedavin benim bildigim catlatma iğnesinden 32 - 36 saat sonra yumurta toplama işlemi yapılır

hayırlı olsun canım tedavin sonucu da hayırlı ve güzel olur inşallah:21:

sağol canım sen nasılsın? ayyy yarın büyük gün inşallah sonuç ve devamı çok çok çok güzel olur.
iyim canimcim evet yarin ilk buyuk gun pazarteside kan verecem yarin negatif cikabilir ama niye kan verecem bende bilmiyom hayirlisi insallah....
asaletim benim bende çok heyacanlıyım sizin için nilalp tutim canlarım benim Rabbim bebişlerinizi sıkı sıkı tutturur size inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum tutim yatıyor eşiyle konuştum iyi geçmiş şükürler olsun

insallah canim rabbim hayirlisini versin optum...

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu :65:
tulayss:400-okundu :65:
liafde:100-okundu:65:
mylady06:100-okundu:65:

kalan :450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

canım ben şimdilik 100 alayım başlıyorum hemen..
Allah kabul etsin canım.sen 300 okumuşmuydun canım.

Dear mother'cim, hosgeldin, hepimiz seni çok özlemiştik, tedavinin bundan sonra ki aşamalarında da sana kolaylıklar diliyorum, Allah yardımın olsun.
saol canım benim bende hepinizi çok özlemiştim.Şükür kavuşturana.Amin hepimizin inş.

Back
X