• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar size bi şey soaracam ben ataş ölçerek yumurtlama günümü bulmaya çalışıyorum benim adetler çok düzensiz olduğu için kaç gündür 36.0 36.1 35.9 falandı bugün sabah 35.4 tü benbir kaç dakika sonra ölçtüm 35.6 falan oldu sizzce yumurtlama zamanı mı bile n varsa yardımcı olsunnn lütfennnnnnnnnnnn:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

Yumurtlama testleri var onlardan kullansana. 10.gunden itibaren idrar testi. cift cizgi ciktiginda yumurtlamissin demek oluyor.

canım benim 3. gün transfer edildi. kaç hücreli olduğunu hemşireye sordum bilemedi, doktora da sormayı unuttum. merak etme gezmiyorum evin içindeyim sadece ...

tamam cnm ilk günler önemli çünkü.dondurulmuş embriyon kaldımı? ne yaptın dondurttunmu?test tarihin ne zaman?

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 1 okudu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:21 okundu

Kalan:125

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:nazar::nazar::nazar:
:

Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamamıstım...Bende Ankaraya gittim ve dün ilk iğnemi oldum şu an grip gibiyim bide midem bulanıyor sizlerde bu iğnelerden yan etki gördünüzmü paylaşıtsanız çok sevinirim bide bu dönemde dikkat edilmesi gereken birşey varmı gerçi doktor normal hayatına devame et dedi ama....Bu süreç nasıl geçicek hiç bilmiyorum çoook heycanlıyımmm

Kızlar merhabalar uzun zamandır yazamamıstım...Bende Ankaraya gittim ve dün ilk iğnemi oldum şu an grip gibiyim bide midem bulanıyor sizlerde bu iğnelerden yan etki gördünüzmü paylaşıtsanız çok sevinirim bide bu dönemde dikkat edilmesi gereken birşey varmı gerçi doktor normal hayatına devame et dedi ama....Bu süreç nasıl geçicek hiç bilmiyorum çoook heycanlıyımmm

iğneler nedeniyle grip hiç olmadım.. hormonlar çılgına döndüğü için inişli ve çıkışlı duygu halin olabilir. eşinin sana destek olması çok önemli.. o inişli ve çıkışta asabiyette gereksiz reaksiyon vermeden tüm yükünü taşıyabilmeli.. bbirde acayip dalgın oluyorsun.. ben pırlanta küpemi kaybediyorsum çok şans eseri döndü.. şaşkın ve pelte gibi onun için en iyisi idinlenmek ve bol bol komedi filmi izlemek gülmek iyi geliyor..
aslında sen neyi seviyorsan onu yap.. derimm.. sonuçta seni mutlu eden şey önemli... doktorum bu hormonlar nedeniyel kendinize kendiniz bile şaşıracaksınız demişti..

beslenirkende kabız olmamaya dikkat et. ben sağa dönenen bakteriler içerek "symbo lact" kullandım hemoopatik almanyadan.. hiç kabızlık çekmedim. transfer sırasında bence bu çok önemlii..
kolay gelsin...

kızlarr ağrılarım başladı. bugün yarın mens olurum.. sonrada başlasın tedavi.....
,bir an önce olsun herşeyyy çok heyecanlıyımm..

ben kadıköy şifaya gidiyorum,orada dr.engin enginsu var,şuan memnunum,çok konuşkan bir dr.kafamızdaki herşeyi soruyoruz ,uzun uzun da bıkmadan konuşuyor,eşimde sprem hareket azlığı vardı,aslında normalde olabilir ama ihtimaliniz biraz düşük dedi,biz de yeterince stres yapmaya başlamıştık,ilk tüp bebek denememiz olacak bu,25 haziranda lucrin iğneleriyle başlıcam,hepimiz için hayırlısı olsun...:16:

listeden baktım da senin de ilk galiba,brüksel' de ...:44:

hayırlısı olsun sen anadolu yakasında oturuyosun ben diğer taraftayım.bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum inanılmaz iyi ilk defa böyle bi doktorla karşılaştık en sonunda buldum doktorumu.tabi prof olması da bizi cezbetti.eğer bu tarafta olsaydın kesinlikle bu doktora git derdim.kısmet inş bizlerde annelik duygusunu tadarız

hayırlısı olsun sen anadolu yakasında oturuyosun ben diğer taraftayım.bürüksel tüp bebek merkezine gidiyorum doktorum inanılmaz iyi ilk defa böyle bi doktorla karşılaştık en sonunda buldum doktorumu.tabi prof olması da bizi cezbetti.eğer bu tarafta olsaydın kesinlikle bu doktora git derdim.kısmet inş bizlerde annelik duygusunu tadarız

canım tam filim çekilecekken karnını içine çek bana arkadaşım söylemiştim öylede yaptım tatlım ok rahat geçti korkma hiç 1 dakika bile sürmüyor canım

Merhaba arkadaşlar,
benide listenize alın lütfen . yarın transferim yapılacak ve 2. denemem ,sorun bende ki rezerv azlığı , ve iişşalh bu sefer olucak , test tarihim 1 temmuz olacak :)
işallah listenin yarısından çoğ:1:unda sonuç kısmı hamillerle dolarrr taşar :))

yasini bide hangi merkezde yaptircani yazarmisin listeye ekleyeyim..

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
1|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE :nazar::49:|Okundu:nazar:
2|ailhan76|37|||||HAMİLE:nazar::49:|Okundu:nazar:
3|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
4|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
5|dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
6|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|Bir dahaki sefere inş.:25:|Okundu:nazar:
7|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|22 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
8|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |25 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
9|efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|25 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
10|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|İğnelere başladı|Okundu:nazar:
11|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|30 Haziran test tarihi|Okundu:nazar:
12|sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||Test tarihi 1 Temmuz|Okundu:nazar:
13|marali326||Haziran||1.Deneme|||Okundu:nazar:
14|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||reglini bekliyor|Okundu:nazar:
15|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|1 haziran iğnelere başladı|Okundu:nazar:
16|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|cumartesi veya pazar yumoslari toplanacak|Okundu:nazar:
17|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu:nazar:
18|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|İğnelere başladı|Okundu:nazar:
19|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|İğnelere Başladı|Okundu:nazar:
20|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|İğnelere Başladı|Okundu:nazar:
21|anunaki||Haziran|1.Deneme|Ankara Bülent Berkay|21 haziran iğnelere başlıyor||Okundu:nazar:
22|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
23|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
24|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
25|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||13 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
26|demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|16 Haziranı bekliyor|Okundu:nazar:
27|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
28|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi|Okundu:nazar:
29|besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|Beklenen regl 20 haziran|Okundu:nazar:
30|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
31|lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
32|gobeklim||Haziran||||25 haziranda başlıyor|Okundu:nazar:
33|apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|haziran sonunu bekliyor|Okundu:nazar:
34|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |Okundu:nazar:
35|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||Okundu:nazar:
36|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:nazar:
37|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|Okundu:nazar:
38|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|Okundu:nazar:
39|ebrudur| |Temmuz |||| |Okundu:nazar:
40|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
41|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||Okundu:nazar:
42|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||OKundu:nazar:
43|artrit||Haziran||3.Deneme|||Okundu:nazar:
44| ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu:nazar:
45|kelid_85|||||||Okundu:nazar:
46|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||Okundu:nazar:
47|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||Okundu:nazar:
48|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||Okundu:nazar:
49|zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek||Okundu:nazar:
50| ozlmozcn | |Haziran |||| |Okundu:nazar:
51|psikolog1707||Haziran |||| |Okundu:nazar:
52|canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme|||Okundu:nazar:
53|symrna35||Haziran|||||Okundu:nazar:
54|elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem||Okundu:nazar:
55|abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor|Okundu:nazar:
56|sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor|Okundu:nazar:
57|melisela|27|Temmuz||1.Deneme|Genart Olabilir|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
58|beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor|Okundu:nazar:
59|daisy44|25|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi||Okundu:nazar:
60|ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme|||Okundu:nazar:

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif
11743.gif

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Yeda: 20 okunacak

Anunaki:2 okundu

guzelsoy1979:2 okudu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 13 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde : 10 okundu 2 okunacak

liefdenin annesi: 30 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:3- okudu 7- okunacak

Ece22: 10-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10Okunacak

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

Fazzerg:10 okunacak

neme:21 okundu

Kalan:123

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:nazar::nazar::nazar:
:

iğneler nedeniyle grip hiç olmadım.. hormonlar çılgına döndüğü için inişli ve çıkışlı duygu halin olabilir. eşinin sana destek olması çok önemli.. o inişli ve çıkışta asabiyette gereksiz reaksiyon vermeden tüm yükünü taşıyabilmeli.. bbirde acayip dalgın oluyorsun.. ben pırlanta küpemi kaybediyorsum çok şans eseri döndü.. şaşkın ve pelte gibi onun için en iyisi idinlenmek ve bol bol komedi filmi izlemek gülmek iyi geliyor..
aslında sen neyi seviyorsan onu yap.. derimm.. sonuçta seni mutlu eden şey önemli... doktorum bu hormonlar nedeniyel kendinize kendiniz bile şaşıracaksınız demişti..

beslenirkende kabız olmamaya dikkat et. ben sağa dönenen bakteriler içerek "symbo lact" kullandım hemoopatik almanyadan.. hiç kabızlık çekmedim. transfer sırasında bence bu çok önemlii..
kolay gelsin...

Valla umarim en hafif yan etkiler ile bitirebilirim bu sureci zaten gergin bir donem herhalde iyicene gergin gecicek bide biz bu surecte antibiyotik falan kullanabiliyormuyuz bir sakincasi varmi ignelerle beraber faydali bilgiler icin tesekkur ederim

Back
X