ailhan76 allah büyük sabır versin sana.inşallh kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın..
kızlar sabah yumurtalarım toplandı 11tane normalmi bilemiyorum inşallah boşa gitmezler hepsi kaliteli embriyolara dönüşür.transferi olanlara hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine..hepimiz anne oluruz inşallah..
slm kızlar. Uzun süredir griemiyordum. Biraz geriye baktım. Güzel sonuçlar alan arkadaşlar var. Çncelikle tebrik ediyor. Ve Devamını diliyorum. Benimki de biliyorsunuz 5inci denememdetutmuştu vegayet iyi gidiyordu. Kalbide atmaya başlamıştı. Geçen hafta yani 8 haftalıkken kalbi durdu ve dün kürtaj oldum. Üzüntülü bir dönemdi benim için. Bir daha sefere inşallah daha iyi gider diyorum. En azından hamileleliği yaşadım bu sefer. Hiç bu aşamaya gelmemişti.
kızlar biliyosunuz bugün güzelsoy1979 un transferi yapıldı. annesinde kalıyo şuanda annesinin evide benim evime çok yakın bugün gittim yanına maşallah iyi yatıyo hepinize slm söyledi.1 tane 1.kalite embriyo transfer edilmiş 2 adet 1. kalite embriyoda dondurulmuş 2 gün dinleneyim gelirim topiğe dedi.gelince daha detaylı anlatır artık.
kızlar biliyosunuz bugün güzelsoy1979 un transferi yapıldı. annesinde kalıyo şuanda annesinin evide benim evime çok yakın bugün gittim yanına maşallah iyi yatıyo hepinize slm söyledi.1 tane 1.kalite embriyo transfer edilmiş 2 adet 1. kalite embriyoda dondurulmuş 2 gün dinleneyim gelirim topiğe dedi.gelince daha detaylı anlatır artık.
canım hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsinAllahıma şükürler olsun Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inşalllah..
çok üzüldüm, allah sabır versin sana, inşallah birdahaki denemende allah kucağına almayı nasip ederslmkızlar. Uzun süredir griemiyordum. Biraz geriye baktım. Güzel sonuçlar alanarkadaşlar var. Çncelikle tebrik ediyor. Ve Devamını diliyorum. Benimki debiliyorsunuz 5inci denememdetutmuştu vegayet iyi gidiyordu. Kalbide atmaya başlamıştı.Geçen hafta yani 8 haftalıkken kalbi durdu ve dün kürtaj oldum. Üzüntülü birdönemdi benim için. Bir daha sefere inşallah daha iyi gider diyorum. En azındanhamileleliği yaşadım bu sefer. Hiç bu aşamaya gelmemişti.
ailhan76 allah büyük sabır versin sana.inşallh kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın..
kızlar sabah yumurtalarım toplandı 11tane normalmi bilemiyorum inşallah boşa gitmezler hepsi kaliteli embriyolara dönüşür.transferi olanlara hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine..hepimiz anne oluruz inşallah..
ayy medart ben de merak ediyordum seni hayırlı olsun, nasıl geçti, ağrın var mı, inş hepsi birnci kalite olur canım, benim de yarın toplanıyor,stres yaptım nedense bilmiyorum..
hiç stress yapma canım yaaa.. stresini transfer sonrasına sakla :) yada tüm streslerini yaşa.. transfer sonrası stress kalmasınn... sedasyon altında yapıyorlar ben bişey anlamadım toplanırken yumoşlarrr.....bol yumoşun olsunnnn
kızlarrr iyi gecelerrr lovely özellikle sana tatlı bir uyku diliyorum sabah gayet rahat uyan yumoşların çıksın hepsi 1. kalite olsunn...ben şimdilik yemek yapmak için mutfağa geçiyorummmmmm............
yarın görüşmek dileğiyle...
4. günümde bitti...
toplaması bişi degilde sonrası zor valla en azından bnm öyle oldu bnm pazar toplandı dün anca agrısız gecti yanlarım yumrtalıklarım tuvaletimi yaparken hep agrım oldu bnm transferm gelecek aya kaldı adet bekliyorum bnde bir adet olsamda su transfer olsa artık kavusayım bebegime artık..[/QUOT
ağrımız olmasa keşke ya,
:44::44::44::44:merhaba arkdaslar ben cok endiseleniyorum yumuslarim icin persembe gunu yumurta toplandi 8 tane bunlarin 6 tanesi dollenmis ve 2 tanesi iyi kalitedeymis ve pazar gunu transfer olacagini demislerdi ama bugun aradilar belki pazar olur ama buyuk ihtimal sali gunu dediler neden acaba acaba yumurta nekadar disarda beklerse okadar iyimi oluyor yoksa baslarina gelenler varsa anlatirlarsa sevinirim
ayy medart ben de merak ediyordum seni hayırlı olsun, nasıl geçti, ağrın var mı, inş hepsi birnci kalite olur canım, benim de yarın toplanıyor,stres yaptım nedense bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?