2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ailhan76 allah büyük sabır versin sana.inşallh kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın..
kızlar sabah yumurtalarım toplandı 11tane normalmi bilemiyorum inşallah boşa gitmezler hepsi kaliteli embriyolara dönüşür.transferi olanlara hayırlı olsun sıkı sıkı tutunsunlar annelerine..hepimiz anne oluruz inşallah..

maaşallah çok güzel benim 5 yumurta toplanmıştı.. 4 döllemdi. hepsi 1. kalite idi..ilk denemede olmadı şimdi dondurulmuşlarla denedim.. sonuç gününü bekliyorumm..darısı başına inşalahhh..

cnm allah sabır versin.inşallah bir dahaki denemen son denemen olur cnm.

kızlar biliyosunuz bugün güzelsoy1979 un transferi yapıldı. annesinde kalıyo şuanda annesinin evide benim evime çok yakın bugün gittim yanına maşallah iyi yatıyo hepinize slm söyledi.1 tane 1.kalite embriyo transfer edilmiş 2 adet 1. kalite embriyoda dondurulmuş 2 gün dinleneyim gelirim topiğe dedi.gelince daha detaylı anlatır artık.

maşallah bizlerden de selam söyle canım dikkat etsin kendine allahım ya bende o aşamaya gelseydim hayırlısı

oh oh maaşallah selam söle topictende arkadaşım hadi bakalım merakla bekleyişlere devamm

çok üzüldüm, allah sabır versin sana, inşallah birdahaki denemende allah kucağına almayı nasip eder

ayy medart ben de merak ediyordum seni hayırlı olsun, nasıl geçti, ağrın var mı, inş hepsi birnci kalite olur canım, benim de yarın toplanıyor,stres yaptım nedense bilmiyorum..

inş tutunur bebeği,selamımızı söyle,,dua etsin bizlere de bol bol..

ayy medart ben de merak ediyordum seni hayırlı olsun, nasıl geçti, ağrın var mı, inş hepsi birnci kalite olur canım, benim de yarın toplanıyor,stres yaptım nedense bilmiyorum..

hiç stress yapma canım yaaa.. stresini transfer sonrasına sakla :) yada tüm streslerini yaşa.. transfer sonrası stress kalmasınn... sedasyon altında yapıyorlar ben bişey anlamadım toplanırken yumoşlarrr.....bol yumoşun olsunnnn

saolsın deniz, benimde 10 taneydi en son, ilk deneme olunca korku oluyor biraz, yarın sabah toplayacaklar inş,herkesin kollerı bebekle dolsun istiyorum.

kızlarrr iyi gecelerrr lovely özellikle sana tatlı bir uyku diliyorum sabah gayet rahat uyan yumoşların çıksın hepsi 1. kalite olsunn...ben şimdilik yemek yapmak için mutfağa geçiyorummmmmm............

yarın görüşmek dileğiyle...
4. günümde bitti...

çok saol canım,uykularım pek iyi değpil bu aralar ama, yine de dediğini dinliycem:))

toplaması bişi degilde sonrası zor valla en azından bnm öyle oldu bnm pazar toplandı dün anca agrısız gecti yanlarım yumrtalıklarım tuvaletimi yaparken hep agrım oldu bnm transferm gelecek aya kaldı adet bekliyorum bnde bir adet olsamda su transfer olsa artık kavusayım bebegime artık..

:44::44::44::44:merhaba arkdaslar ben cok endiseleniyorum yumuslarim icin persembe gunu yumurta toplandi 8 tane bunlarin 6 tanesi dollenmis ve 2 tanesi iyi kalitedeymis ve pazar gunu transfer olacagini demislerdi ama bugun aradilar belki pazar olur ama buyuk ihtimal sali gunu dediler neden acaba acaba yumurta nekadar disarda beklerse okadar iyimi oluyor yoksa baslarina gelenler varsa anlatirlarsa sevinirim

3 günde yumurtlar 8 hücreli oluyor diye biliyorum, yavaş yavaş mı bölünüyorlar nedir

canım teşekkür ederim.biraz ağrım devam ediyor ama normal herhalde.ay canım ya stres yapma ben rahattım.bundan sonrası insan bi merak ediyor sanki orda canlı bebek gibi bırakmışsın.ay bırakıp gelmek valla allah herkesinkini korusun hele anne karnına konduktan sonra tam canlı ya..çok duygulandım .seninde toplanır görürsün merak etme çok sağlıklı olsunlar inşallah..transferimizide sağlıklan bi anlatalım gerisi allaha kalmış..

Arkadaşlar öncelikle tüm arkadaşlara bol şans diliyorum, ben de 6 temmuzda ilk transferimi gerçekleştirdim:)) İki başarısız aşılamadan sonra ilk denememiz oldu..şimdi transferin 4.günü gerçekten beklemek öyle zor ki...pazartesi iznim bitiyor ve işe başlıyorum, işle güçle oyalanırken bu kadar kendimi dinlemem bari..İçimde umudum yok ki daha önce doğal yoldan gebe kaldım ve gebelik 5,5 aylıkken sonlandırıldı, 1 yıldır korunmadığımız halde bebiş olmadı yaşta daha fazla ilerlemesin diye başladık tedaviye..şimdi bekliyorum...burda bir sürü şey okudum belirtiler olumsuz sonuç alanlar, kahverengi lekenmeler, müjdeli haberle sevinenler...Malesef hepimiz bir sınavdan geçiyoruz belki de bizim zor bir sınav önce manevi olarak yıpratıcı sonra maddi olarak yıpratıcı...ama herşey Allah'ın takdiri...Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…