2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

geçmiş olsun arkadaşım inşallah birdaki sefere hayırlı olur benimde bügün herşey biti sonuç negatif Rabim hamile olan arkadaşlara tamamına erdirsin bizim gibi negatiflerede inşallah birgün istediğimiz olur elimizde başka bşey gelmiyo çok zor süreç

damracımmmm herşey bitmedi canım ...2 aylık ara verdin diyelim...seni iyi anlıyorummm...allah bu yolda hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın...dualarımızı birgün kabul etsin

transferi olacak arkadaşlara bir tavsiyem var ...
arkadaşlar sakın çok fazla su içip gitmeyin boşuna sıkıntı çekmeyin...
transferden 1-1,5 saat önce yarım litre içmek yeterli oluyor ve çokda rahat ediyosunuz...hatta hemşire transferden önce bir bardak yapabilirsiniz tuvaletinizi dedi bana...
birde transfer esnasında kendinizi sakın kasmayın rahat olun bırakın doktor işini yapsın....
kendinizi kasmak sadece size zarar verir...
allah yardımcınız olsun....

ay evet cnm haklısın ilk denememde o kadar kastım ki kendimi dr kendini rahat bırak diye diye transfer yaptı.
evde su içmeden gittim orda küçük bi pet şişe su içmişim ama stresten çok sıkışıyom yinede.

cnm çok üzüldüm ne desem boş şuanda sana biliyorum ama üzülme cnm tekrar denicez pes etmek yok tamammı?
herşey bizler için bu sınavda bizim için çok zor evet ama allah birgün bizede nasip edecektir bu duyguyu.

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Miray15: 10 okunacak

Lovely05:3 okundu 2 okunacak

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:3 okundu

Medart: 3 okunacak

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okundu

guzelsoy1979:3 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 15 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10 okundu

Ece22: 1- okundu 9-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:59 okundu

Kalan:23

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:

cnm ben 1 tane yasin okudum eklersin

eklerim cnm şimdi.
sen nasıl oldun? birazdan pazara gitcem dönüşte ugrarım sana bişey istiyomusun?

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

guzelsoy1979:4 okundu

Kalan:22

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
:[/QUOTE]

eklerim cnm şimdi.
sen nasıl oldun? birazdan pazara gitcem dönüşte ugrarım sana bişey istiyomusun?

iyiyim cnm yat yat sıkıldım çok belim ve sırtım ağrıyo uyuyamıyorum bende size bi bakayım dedim bebişimle oturuyotuz ay çok güzel bir duygu bu yaaaa rabbim hepinize yaşatsın hergün her dakika dua ediyorum bebeğim beni bırakma diye darısı sizin başınıza fıstığım ailhan cnm çok üzüldüm ne demek gereki rbilmiyorum ama sabret cnm elbet birgün bizlerde bebeklerimizi kucağımıza alıcaz öpüyorum sizleriiiiiiiiii

çok yatmana gerek yok cnm zaten. otur bol bol sıvı al biliyorum sıvı şeyleri sevmiyon ama
bende çok üzüldüm cnm ailhana alalh tekrar nasip etsin ama bu sefer kucagına alsın inşallah.
bizde sizi öpüyoruz

ben transfer sabahı idrara sıkışık gelin dedikleri için yaklaşık 1 Lt.su içip gittim transfer yapıldı dr.ameliathaneden çıktı hemşirelerden biri yanımdaydı öyle sıkıştım ki o an orada idrarımı salabilirdim en fazla 20 dk.dayanabildim sonra bana ördek benzeri bir kap verdiler ve ona yaptım sonra bi 10 dk.sonra beni odaya aldılar, odada tekrar başladı sıkışmam sonra eşim hemşireyi çağırdı bu arada transfer yapılalı 40 dk.geçmişti hemşire tuvalete yavaş yavaş gidip yapabileceğimi söyledi bende kalktım ve yavaş yavaş gittim sonra geri geldim, sonra hemşireye sordum idrarımı hemen yapmamın bi zararı olurmu dedim oda hayır olmaz asıl yapmaman sakıncalı olabilir dedi sonuçta rahimi açıp embriyoyu yerleştiriyolar ve sonra rahim tekrar kapanıyo, idrar yolu ayrı rahim yolu ayrı...kısacası okadar su içtiğime pişman oldum ama idrar torbası nekadar dolu olursa transferde embriyonun transferi okadar rahat ve kolay olurmuş, transferi olacak arkadaşlar siz yinede benim kadar su içmeyin yarım lt.de kafi...

[/QUOTE]Allah herkese nas

ip etsin

[/quote]

canımcım bana 2 tane yazarmısın.annem okuyor inş

yedanın annesi: 2 adet okundu

guzelsoy1979:4 okundu

Kalan:20

:

amin canım, benim de bugün tolandı,epey ağrım var dinleniyorum, 20 yumurtam olmuş,hayırlısı yarın arıycaklar, benim kollarımı ellerimi,resmen delik deşik ettiler,bi damar yolunu becerip açamaldılar,neymiş inş sonu iyi olurda Rabbim mutlu eder herrkesi..

benimkiler de bittti canım yazmıştım ama,görmemiş olabilirsin

benim içinde 10 tane yasini şerif eklermisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…