merhaba arkadasım
bahsettıgın cd testı ne .bılgı verır mısın anlamadım.
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 |castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3|biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5|ozlmozcn |Haziran |||| |
6|Avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|||
7|DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9|-ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11|kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
bende ilk defa duyuyorumCD56 insan vücudunda bulunan Doğal Öldürücü Hücrelerdir. her insanın vücudunda max. %20 oranında bulunması gereklidir. Ancak bazılarımızda ki ben bunlarda biriyim bu oran daha yüksek (ben de %30), bu da gebelik oluşmasını önleyen faktörlerden biri. Bazı merkezler bu tip testlerin gerekliliğine inanmadıkları ve ya gerek duymadıkları için yaptırmıyorlar, onun için duymamış olabilirsin. Sevgiler.
amin saol canım benim motivasyonumuza az bir katkısı bile olsa ne mutlu bana çok keyifle yapıyorum.her birimizin sonuç bölümüne hamile yazmayı heyecanla bekliyorum. gözyaşlarımla yazdım bu cümleyi ne duygusal bir süreç bu.Valla elin kolu dert görmesin Dear Mother çok güzel bir liste oldu, inşallah sonuçlarımızda böyle güzel olsun, teşekkürler uğraşın için.
bende ilk defa duyuyorumbilinmiş olması ne büyük şans. peki belirti veren bir şeymi tesadüfmü bulunuyor.
aramıza hoşgeldin cnm .umarım bu 2.ve son tedavin olur.günaydın arkadaşlar bende ikinci denememi haziranda başlıyacaklardanım 3 yıllık evliyim eşimde hareket bende rezer azlıgı var en önemlisi bizde döllenme olmuyormuş .birinci denemeyi hakan şatıroglunda yaptırmıştım şimdi zekai tahir devlet has. şansımı deneyecegim
baştan beri okuyorum inş.bizlerde kavuşacagız benide listeye alın lütfen haziranda göbüşlerimiz dolsun inş......
ewest sendeki sorunda rezer azlıgı diye okudum yanlışlık yok degilmi
günaydın arkadaşlar bende ikinci denememi haziranda başlıyacaklardanım 3 yıllık evliyim eşimde hareket bende rezer azlıgı var en önemlisi bizde döllenme olmuyormuş .birinci denemeyi hakan şatıroglunda yaptırmıştım şimdi zekai tahir devlet has. şansımı deneyecegim
baştan beri okuyorum inş.bizlerde kavuşacagız benide listeye alın lütfen haziranda göbüşlerimiz dolsun inş......
ewest sendeki sorunda rezer azlıgı diye okudum yanlışlık yok degilmi
hoşgeldin giz1978, evet bende rezerv azlığı , eşimde de hareket azlığı var. İkisi bir arada yani
aramıza hoşgeldin cnm .umarım bu 2.ve son tedavin olur.
proxedi sormuştum değil mi sanacanım bak burad karşılaşmak nasip oldu ilacı soran sendin degilmi ne yaptın
proxedi sormuştum değil mi sanane güzel bak karşılaştık yine. canım beklemedeyim henüz araştırıyorum.
hoşgeldin aramıza.hangi merkez sorun nedir yazarmısın lütfen.castamoooo topıc acmısın haber vermıosun askolsun yaaa kızlar benım de nısanda bı kımyasal gebelıgım oldu mıkroenjeksıyondu temmuz gbı dusunuyorum 2. denememı hayırlsı...
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|Avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz||2.Deneme|||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?