2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba arkadasım
bahsettıgın cd testı ne .bılgı verır mısın anlamadım.

CD56 insan vücudunda bulunan Doğal Öldürücü Hücrelerdir. her insanın vücudunda max. %20 oranında bulunması gereklidir. Ancak bazılarımızda ki ben bunlarda biriyim bu oran daha yüksek (ben de %30), bu da gebelik oluşmasını önleyen faktörlerden biri. Bazı merkezler bu tip testlerin gerekliliğine inanmadıkları ve ya gerek duymadıkları için yaptırmıyorlar, onun için duymamış olabilirsin. Sevgiler.

Valla elin kolu dert görmesin Dear Mother çok güzel bir liste oldu, inşallah sonuçlarımızda böyle güzel olsun, teşekkürler uğraşın için.

bende ilk defa duyuyorum bilinmiş olması ne büyük şans. peki belirti veren bir şeymi tesadüfmü bulunuyor.

Valla elin kolu dert görmesin Dear Mother çok güzel bir liste oldu, inşallah sonuçlarımızda böyle güzel olsun, teşekkürler uğraşın için.
amin saol canım benim motivasyonumuza az bir katkısı bile olsa ne mutlu bana çok keyifle yapıyorum.her birimizin sonuç bölümüne hamile yazmayı heyecanla bekliyorum. gözyaşlarımla yazdım bu cümleyi ne duygusal bir süreç bu.

RABBİM emeklerimiizin karşılığını versin inşallah.Amin

bende ilk defa duyuyorum bilinmiş olması ne büyük şans. peki belirti veren bir şeymi tesadüfmü bulunuyor.

Maalesef belirti veren birşey değil. Sadece testlerle ortaya çıkıyor. Vücudumuzda bulunan herhangi bir enfeksiyon veya iltahap oranın yükselmesine sebep olabiliyormuş. Onun için bazı merkezler hem erkeğe hem de kadına tedaviye başlamadan önce yüklü bir antibiyotik tedavisi uyguluyor. Doktorum ben de ki sıkıntının tüplerimde ki iltahapdan kaynaklandığını düşünüyordu, onları tamamen aldı, nerdeyse 1 aydıırda antibiyotik kullanıyorum. hayırlısıyla haftaya göreceğiz bakalım yeni oranları.

günaydın arkadaşlar bende ikinci denememi haziranda başlıyacaklardanım 3 yıllık evliyim eşimde hareket bende rezer azlıgı var en önemlisi bizde döllenme olmuyormuş .birinci denemeyi hakan şatıroglunda yaptırmıştım şimdi zekai tahir devlet has. şansımı deneyecegim
baştan beri okuyorum inş.bizlerde kavuşacagız benide listeye alın lütfen haziranda göbüşlerimiz dolsun inş......

ewest sendeki sorunda rezer azlıgı diye okudum yanlışlık yok degilmi

|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 |castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3|biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5|ozlmozcn |Haziran |||| |
6|Avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|||
7|DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9|-ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11|kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||

Son düzenleme:
aramıza hoşgeldin cnm .umarım bu 2.ve son tedavin olur.

hoşgeldin giz1978, evet bende rezerv azlığı , eşimde de hareket azlığı var. İkisi bir arada yani

hoşgeldin giz1978, evet bende rezerv azlığı , eşimde de hareket azlığı var. İkisi bir arada yani

tek taraflı olsaydı savaşmak daha kolay olurdu asıl bu ay başlıyacaktım ama bu ayda jel deneyim dedim bizim durumumuzda kullanıp hamile kalan varmış bakalım şans ya neler denemedik ki

her ikiside cnm tabi fiyatta pahalı olduğu için düşünüyorum 1 paketi 15 gün gidiyor tedavi öncesi işe yararmı acaba.birde bir mail atacağım bir dr.a ondan gelecek habere göre kesin kararımı vereceğim

1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
9| ebrudur |Haziran |||| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|

Son düzenleme:
castamoooo topıc acmısın haber vermıosun askolsun yaaa kızlar benım de nısanda bı kımyasal gebelıgım oldu mıkroenjeksıyondu temmuz gbı dusunuyorum 2. denememı hayırlsı...

1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya||
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
9| ebrudur |Haziran |||| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
13| nazayşe|Temmuz||2.Deneme|||

arkadaslar lıstede 4. deneme olarak yazıyoya .pek bı kıdemlı hıssettım kendımı :)
yenı baslayan ve devam eden arkadaslar ...
ınsallah kıdem yapmanıza gerek kalmaz .......
ne hale geldım ya ınanamıyorum kendıme
dalga gecıyorum artık kendımle:)
bosveeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…