Ah canim iyiyim sen nasilsin cepten bakiyorum simdi yarin gece cikiyoruz giremicem yarin. anca actim valla merak ettim var ne yok diye
anladım cnm.nihayet geliyonuz he? hadi güle güle gelin gülerek gitceniz inşallah
eşim de izmirdeydi ya 1 haftadır bu gece döncek onu bekliyorum bende
Bu arada hakkini helal et canim uzun yola cikiyoruz Allah kazasiz belasiz gitmeyi nasip etsin insallah gorusucez canim
Gozun aydin diyeyim canim ozaman:) insallah canim Allah hepimizin yuzunu guldursun. Canim ben cikiyorum. Oyle yorgunum ki ama degiyor valla ailemi cok ozledim zaten:) kendine iyi bak canim Allaha emanet ol seninde guzel haberlerini alicaz insallah telefonlasiriz optum canim
çok üzüldüm canım yaa ne desem boş, belkide tutmuştur bekle bakalım.eğer allah korusun tutmazsa yücel hocayı bırakma derim bende oraya gidiyorum haftaya tedavim başlıyo allahın izniylemerhaba kızlar, benim haftaya pazartesi test günüm ama tutmadığına eminimparça şeklinde geldi dün tuvalette.
bir daha ankarada yaptırmayı düşünmüyorum, hepsi aynı. hala sebebsiz deyip duruyorlar bize. var bir sebebi ki tutunamıyor.
istanbul da yücel karaman ile bahçeci kliniği arasında gidip geliyorum. hakkıımızda hayırlısı artık.elimden başka birşey gelmiyor....
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Barbiem: 10 okunacak
Dearmother: 6 okundu
Kgt :3 okunacak
Miray15: 10 okunacak
Lovely05: 5 okundu
Hbb07: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Blast: 3 okundu
semacat: 1 okundu
Kevsernesibe:3 okundu
Medart: 3 okunacak
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
Melisela: 5 okundu
guzelsoy1979:4 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 15 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10 okundu
Ece22: 2- okundu 8-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:59 okundu
Kalan:12
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
Arkdaşlar listemizdeki 500 yasini dagıttık çoguda okundu ama okunmayanlar var. Okumak için alıp fakat okuyamayan ve okuyamayacak olan arkadaşlar kaç tane okuyamayacaksanın haber verin yardımcı olalım ki biran önce bittirelim adadıgımız 500 adet yasini biran önce tamamlamış olalım.
Allah hepimizin dualarını kabul etsin amin.
kızlar merhaba doktordan geldim şimdi 12. gün değerim 212 çıkmıştı. bugün 14. gün değerim 365 çıktı doktorum iyi dedi ama sizce nasıl.
kaç tane kadlı canım, ben transfer gününe kadar okurum gene,bildirirm sana, bitirmeliyiz,madem niyetlendik..
kızlar merhaba doktordan geldim şimdi 12. gün değerim 212 çıkmıştı. bugün 14. gün değerim 365 çıktı doktorum iyi dedi ama sizce nasıl.
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Hayatgunesim:12 okunacak
Barbiem: 10 okunacak
Dearmother: 6 okundu
Kgt :3 okunacak
Miray15: 10 okundu
Lovely05: 5 okundu
Hbb07: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Blast: 3 okundu
Aleyna84:1 okunacak
semacat: 1 okundu
Kevsernesibe:3 okundu
Medart: 3 okunacak
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
Melisela: 5 okundu
guzelsoy1979:4 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 15 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10 okundu
Ece22: 2- okundu 8-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:59 okundu
Kalan:12
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?