[/QUOTE]
Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Dearmother: 6 okundu
Kgt :3 okunacak
Miray15: 10 okunacak
Lovely05:3 okundu 2 okunacak
Hbb07: 3 okundu
Bfatoş:10 okunacak
Blast: 3 okundu
semacat: 1 okundu
Kevsernesibe:3 okundu
Medart: 3 okunacak
tülayss: 3 okundu
Yeda: 20 okundu
Anunaki:2 okundu
Melisela: 5 okundu
guzelsoy1979:4 okundu
sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu
egitimciyimmm:1 okundu
Turtimm: 10-okunacak
realite34:10 okundu
mavio: 15 okundu
Sephira:10 okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu
Liefde : 12 okundu
liefdenin annesi: 50 okundu
Ewest:10-Okundu 10-okunacak
Careful:10 okundu
Ece22: 1- okundu 9-Okunacak
Perlanore:10-Okundu
demet3574: 1 okundu
Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak
Ailhan: 10 okundu
Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak
seminya :1
Fazzerg:10 okunacak
neme:59 okundu
Kalan:22
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.:
arkadaşım inşallah tutunuyorlardır. pazartesi seninle konuşmayı çok ümit ediyorum...ben sabahtan vericem ancak öğle arası haber verebilirim...canım,
inşallah tutunma lekelenmesidir. umudunu kesme.
dün gece tuvalette parça şeklinde akıp gitti bendenben bile hala umudumu koruyorum.2 tane transfer edilmişti.belki bir bebeğim hala benimledir diye.
kızlarr bugün benim 6, günüm ama bu kahverengi lekelenme artık iyice psikolojimi bozmaya başladıı ..umutlarımı kırmamak istiyorum ama... bu gün işe başladım o bile unutturamadı....canım çok sıkkın çoookkkkkk....
sıkma canını. benim de transferin 9. günü önce hafif kan ardında 2 gün lekelenmem olmuştu. doktorumu aradım 10. gün kan testi yaptır az çok belli olur dedi bu iyi haber dedi. yerleşem kanamasıymış. zaten 10. gün hemen kan testi yaptırdım değerim 499 çıktı. 14. gün de büyüktür 1500 çıktı değer yani bi sorun yok. kanamaya dönmediği sürece bence sorun yok ama doktorunla görüş derim ben.
ne kadar güzel allah tamamına erdirsin .. amin inşallahh tutunuyorlardır... dediğin değerler bana hayal geliyor biliyormusunnnn..
arkadaşım inşallah tutunuyorlardır. pazartesi seninle konuşmayı çok ümit ediyorum...ben sabahtan vericem ancak öğle arası haber verebilirim...
bugün 6. günümüz lekelerimiz harici bişey varmı sende......
Merhaba arkadaslar, benim 4 gibi transferim oldu. Yarin yola cikacagiz, bir gece dinlenmek yeterliymis. Ben normal hayatima donecegim, digerlerinde de oyle yapmistim ve tutmustu. Düsmesinin sebebi ise buyuk olasilikla dondurulmus olmalariydi, en azindan doktorum oylr diyor. 5. Gun embriyosu ( 2adet), verilen kagitta test tarihi 20. Temmuz. Bakalim neler oacak.umarim her sey yolunda gider. Transfer olan veya olack olanlara saglikli, mutlu gunler:)
Merhaba arkadaslar, benim 4 gibi transferim oldu. Yarin yola cikacagiz, bir gece dinlenmek yeterliymis. Ben normal hayatima donecegim, digerlerinde de oyle yapmistim ve tutmustu. Düsmesinin sebebi ise buyuk olasilikla dondurulmus olmalariydi, en azindan doktorum oylr diyor. 5. Gun embriyosu ( 2adet), verilen kagitta test tarihi 20. Temmuz. Bakalim neler oacak.umarim her sey yolunda gider. Transfer olan veya olack olanlara saglikli, mutlu gunler:)
sadece ara ara karnım taş gibi oluyor deniz... böle batma gibi de değil garip. sonra geçiyor. leke gibi değildi benimki.baya bildiğin etimsi bi parça ama küçük.
ben de senin güzel haberini bekliyorum pazartesi sabah. erkenden kan verip sonucu beklemeyi düşünüyorum.hemen yazıcam zaten ne olursa olsun...
kızlar drdan geldim moralim çok bozuk 3 tane yumurta varmış ya
napcam bilmiyorum 26 yaşında 3 yumurta inşallah kalitelidirler.
mrb kızlar,bugün yumoşlarım toplandı şimdi uzanıyorum çok fena kasık ve karın ağrım var ve de malesf 3 gündür kabızıminşallah bu sefer son olur bebişim kucağımı boş bırakmaz.dualarınızda bana da yer açın:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?