2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

arkadaşlar bende kendi test tarihimi yazdım.İnşallah hepimizin karşına hamiş yazmak nasip olur[/QUOTE]

benide ekleyin:)
regl bekliyorum brükselde başlayacağım, erkekte sorun %2 morfoloji, yaşım28, 1.denemem olucak.

[/QUOTE]

arkadaşım ben dün 10 tane almıştım sende listeye eklemiştin bugün ismim yok sildinmi ne oldu anlamadım:S 10 tane almıştım bugün 5 tanesini okudum 5 tanesinide yarın bitiririm inşallah...

canım,
inşallah tutunma lekelenmesidir. umudunu kesme.
dün gece tuvalette parça şeklinde akıp gitti benden ben bile hala umudumu koruyorum.2 tane transfer edilmişti.belki bir bebeğim hala benimledir diye.
arkadaşım inşallah tutunuyorlardır. pazartesi seninle konuşmayı çok ümit ediyorum...ben sabahtan vericem ancak öğle arası haber verebilirim...
bugün 6. günümüz lekelerimiz harici bişey varmı sende......

sıkma canını. benim de transferin 9. günü önce hafif kan ardında 2 gün lekelenmem olmuştu. doktorumu aradım 10. gün kan testi yaptır az çok belli olur dedi bu iyi haber dedi. yerleşem kanamasıymış. zaten 10. gün hemen kan testi yaptırdım değerim 499 çıktı. 14. gün de büyüktür 1500 çıktı değer yani bi sorun yok. kanamaya dönmediği sürece bence sorun yok ama doktorunla görüş derim ben.

ne kadar güzel allah tamamına erdirsin .. amin inşallahh tutunuyorlardır... dediğin değerler bana hayal geliyor biliyormusunnnn..

ne kadar güzel allah tamamına erdirsin .. amin inşallahh tutunuyorlardır... dediğin değerler bana hayal geliyor biliyormusunnnn..

banim için de hayaldi ve hala da inanamıyorum. çünkü hiçbir belirti yok.arada adet olmuşum gibi oluyo hemen tuvalete gidiyorum bişey yok. 2 hafta sonra ultrasonda görünce daha bi emin olacağım bende.

Kızlar mrb benim bugün yumoşlarım toplanacaktı ama cumartesi yaptırdığım e-2 testine göre dr erteledi bu akşam çatlatma iğne yapıcam çarşaba sabah 8 de yumoşlarım toplanacak 21 tane oluşmuş inşallah kaliteli olurlar şuan işyerindeyim ve müthiş bir kasık ağrım var adım atamıyorum o şekilde yani bakalım çarşambaya kadar nasıl dayanıcam allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşım ben dün 10 tane almıştım sende listeye eklemiştin bugün ismim yok sildinmi ne oldu anlamadım:S 10 tane almıştım bugün 5 tanesini okudum 5 tanesinide yarın bitiririm inşallah...[/QUOTE]

benimde sabah 5 tane okudum diye düzeltildi şimdi yanlış yazılmış eski liste sanırım..

sadece ara ara karnım taş gibi oluyor deniz... böle batma gibi de değil garip. sonra geçiyor. leke gibi değildi benimki.baya bildiğin etimsi bi parça ama küçük.
ben de senin güzel haberini bekliyorum pazartesi sabah. erkenden kan verip sonucu beklemeyi düşünüyorum.hemen yazıcam zaten ne olursa olsun...

Merhaba arkadaslar, benim 4 gibi transferim oldu. Yarin yola cikacagiz, bir gece dinlenmek yeterliymis. Ben normal hayatima donecegim, digerlerinde de oyle yapmistim ve tutmustu. Düsmesinin sebebi ise buyuk olasilikla dondurulmus olmalariydi, en azindan doktorum oylr diyor. 5. Gun embriyosu ( 2adet), verilen kagitta test tarihi 20. Temmuz. Bakalim neler oacak.umarim her sey yolunda gider. Transfer olan veya olack olanlara saglikli, mutlu gunler:)

inşallah Allah hayırla ve sağlıkla nasip etsin..

mrb kızlar,bugün yumoşlarım toplandı şimdi uzanıyorum çok fena kasık ve karın ağrım var ve de malesf 3 gündür kabızım inşallah bu sefer son olur bebişim kucağımı boş bırakmaz.dualarınızda bana da yer açın:97:

hayırlı olsun.inşallah güzel haberler verirsin

:) günde 3-4 lt su içiyorum bu nedenle dakka başı wc deyim biraz önce (5 gün aradan sonra)) halimi düşün bir duş aldım ama hayatımın en kısa duşuydu
bende hastaneye gider gitmez kan aldırıcam kızlara ama kimse bilmiyo ya çok meraklı değilmiş gibi davranıcam....inşallahhhhh olurrr..

kızlarrrrrrrr,
bugün bir arkadaş buradan sormuştu ankarada nereyi tavsiye edersiniz diye.ona bir arkadaşım maya tüp e gidiyor henüz işlemleri başlamadı demiştim. aslında arkadaşım adetini bekliyordu başlamak için. az önce aradı HAMİLEYMİŞŞ:)))))))))))))))))
allah uğraştırmadan nasip etti....
çok mutlu oldum yaa.....

Niyetimiz:RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Hayatgunesim:12 okunacak

Barbiem:5 okundu 5 okunacak

Barbiem: 10 okunacak

Dearmother: 6 okundu

Kgt :3 okunacak

Miray15: 10 okundu

Lovely05: 5 okundu

Hbb07: 3 okundu

Bfatoş:10 okunacak

Blast: 3 okundu

Aleyna84:1 okunacak

semacat: 1 okundu

Kevsernesibe:3 okundu

Medart: 6 okundu

tülayss: 3 okundu

Yeda: 20 okundu

Anunaki:2 okundu

Melisela: 5 okundu

guzelsoy1979:4 okundu

sevgicaglayan:1 okundu 2 okundu

egitimciyimmm:1 okundu

Turtimm: 10-okunacak

realite34:10 okundu

mavio: 15 okundu

Sephira:10 okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 89 okundu

Liefde : 12 okundu

liefdenin annesi: 50 okundu

Ewest:10-Okundu 10-okunacak

Careful:10 okundu

Ece22: 2- okundu 8-Okunacak

Perlanore:10-Okundu

demet3574: 1 okundu

Kbra90 ve Annesi: 2-Okunacak

Ailhan: 10 okundu

Nil_alp: 5 okundu 5 - okunacak

seminya :1

Fazzerg:10 okunacak

neme:59 okundu

Kalan:dagıtılan yasnler bitti
okuyamayan arkadaşlara destek kalan yasin 143

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.

kızlar drdan geldim moralim çok bozuk 3 tane yumurta varmış ya
napcam bilmiyorum 26 yaşında 3 yumurta inşallah kalitelidirler.

kızlar drdan geldim moralim çok bozuk 3 tane yumurta varmış ya
napcam bilmiyorum 26 yaşında 3 yumurta inşallah kalitelidirler.

sevgili ece,
moralini bozma.40 tane yumurta olsa bile işe yaramayabiliyor(benim ilk tüp bebek denememde toplanan yumurta sayım).
önemli olan BİR tanesinin sana tutunması canım.
dualarımızı bir an önce tamamlayalım , Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.....

Allah tamamına erdirsin

bol bol su iç canım,benim de dün toplandı hala ağrım geçmedi,sanki deşmişler gibi,dinlen daha iyi oluyoır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…