2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ece yumurta sayın önemli değil yumurtaların olgun olsun ve döllensin sanım.benim 3 seferde 42 yumurta oldu ama döllenenler toplam 15 tane oldu.ve 15 embriyom translakasyondan geçti 8 tanesi sağlamdı onlarda 9lu taramaya gitti 1 tane sağlam embriyo çıktı.hiçde çıkmayabilirdi.rabbim çok şükür nasip etti.5 gün embriyosu transfer edildi.doktorum sağlıksız embriyolar bundan çok gelişmiş görünüşte daha iyiydi dedi.rabbim inşallah bunu bana nasip etmiştir.benim ne dondurulmuşum var ne bişey ve ben eylül ayından beri uğraşıyorum.3 defa yumurta toplattımve bende bir sorun yok çok şükür 10.günümdü bugün.allahım inşallah bebişimi .ana bağışlar ve bana tutunmuştur.benim transfer olup olmayacağı bile belirsizdi.rabbim nasip etti transfer oldu.inşallah allahım çok büyüktür.

canım inş,,bol bol kaliteli yumurtaların olur,çok yorma kendini

kızlar drdan geldim moralim çok bozuk 3 tane yumurta varmış ya
napcam bilmiyorum 26 yaşında 3 yumurta inşallah kalitelidirler.

hiç üzülme canım biz 2 aşılama denedik doktor yumurtaların okadar çokki sayamıyorum kesin tutacak diyordu ama sonuç negetif sayı değil kalite önemli

amin cnm sagol 26 yaşında 3 yumurta yumurta rezervin az deyince çok kötü oldum.zaten benim en fazla 6 yumurtam çıktı şimdiye kadar inşallah olur 3 yumurta ya boş çıkarsa diye korkuyorum eger iyi çıkarsa 2 tane transfer edicekler dr buldugumuzu koyucaz dedi.

hemen üzülme canım,önemli olan kaliteli olması, ne zaman toplacak yumurtaların,,

cnm benim yumurtalarım geç oluşuyomuş bugün 8. iğnemi vurdum daha 4-5 tane daha vurcam sanırım.

dogru söylüyosun cnm nelerle ugraşıyoruz ama çok yıprandım artık bende inşallah bu defa olur allah hepimizin yüzünü güldürür en kısa zamanda inş.

hiç üzülme canım biz 2 aşılama denedik doktor yumurtaların okadar çokki sayamıyorum kesin tutacak diyordu ama sonuç negetif sayı değil kalite önemli

bende 1 kere aşılama yaptırdım 4 yumurta vardı dr o kadar umutluydu ki 4 üz gelicek diyodu şimdi ne bulursak transfer etcez diyo 1 senede ne değişti.allah hayırlısını versin cnm inşallah yüzümüz gülsün artık

Merhaba Ece hiç üzülme bende 34 yaşındayım, benden de 6 yumurtta tplandı bunlardan sadece 2 tanesi sabaha çıkabildi 2 taneden 1tanesi bölünebildi ve apar topar sabahına çağırdılar ve transferi yyaptılar, yani yumurta toplandığı günde dahil 3.gün yapıldı tek sevindirici yönü tek bile olsa olmasıydı ve embriyolog 1.kalite olduğunu söyledi, eğer Allah izin verirse bir tane bile yeter seni anne yapmaya, benim transferimin 6.günü bile oldu tek bi yumurta bile kalabilecekmi derken 6 günübitiriyoruz, sende üzülme iyi olacak

canım hayırlı olsun .bende aynen senin gibiydim ama bol su içtim şimdi daha iyiyim ama rahim ağrıları oturuken devam ediyor.inşallah emeklerimiz boşa gitmez..dualarım herkes için herzaman..:)

canım hiç üzülme.inşallah kaliteli olur.hastanede biri senin gibi dörtmüş ama sabah müjde verdi...:)hamileymiş hemşireye anlatıyordu.umarım üçüde kaliteli olur sıkı sıkı tutunsunlar sana ..

fıstığım bozma moralini bugün sen gidince aklım sende kaldı ağlaman çok dokundu bana hatta akşam sana bile gelmeyi düşündüm ama 10 dkk dışarı çıktım annemle anladım ki ben daha dışarı çıkmaya hazı değilmişim kasıklarımda öyle bir ağrı oluştuki bişiy oldu sandım üzme kendini bizim o kadar toplandıda hani nerdeler boşver sen dua edelimde kaliteli çıksın kıyamam ssana annemin içine bile dert ettin moralini yüksek tut herşey düzelicek bak bana nerdeyse iptal oluyo derken değerim düştü nerelerden döndüm dua et bol bol canım

mrh arkadaşlar iyi geceler size 21 temmuz test tarihim sonunda 9 unda transferim yapıldı 2 tanede dondurttuk belimin ağrısından ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum bakalım daha kaç gün böyle devam edicek kendimi ümitlendirip sonrada üzülmek istemiyorum o yüzden nötr kalmaya çalışıyorum bol bol Allahıma dua edip bebişimle konuşuyorum beni bırakma diye ben onu Allaha emanet etttim hakkımda hayırlısı neyse rabbim onu versin

merhaba seni en iyi ben anlarım.27 yaşındayım ve 3 yumurtam var.1 tane olgun çıktı.1 tane döllendi ve 1. kalite oldu.Şuan 4+5 günlük hamileyim:) o yüzden şimdiden üzülme herşey olacağına varır....

gunaydin kizlarrr dun transferim yapildi ' benm icin berbat bir gundu surekli agladim. dr yumurtalarimin kalitesinin iyi olmadigini soyledi. hic umudum yok bakalim ne olacakk.... 23 une kdr beklicezz...

gunaydin kizlarrr dun transferim yapildi ' benm icin berbat bir gundu surekli agladim. Dr yumurtalarimin kalitesinin iyi olmadigini soyledi. Hic umudum yok bakalim ne olacakk.... 23 une kdr beklicezz...

canım ne olur umutsuz olma biz burda birbirimzin umuduyuz yumurtanın kalitesi ne olursa olsun allah ol dedikden sonra ne geçebilirki önüne çok güzel bi sabah sen ona sanki hamileymişsin gibi davran içinde büyüyomuş gibi çok zor bi süreç bizi bizden başka kimse anlamaz umarım allah kucaklarımızı melekleriyle doldurur...

Arkadaşlar çok heyecanlıyım ilk denemem tüp bebekde regl bekliyordum oda bu sabah oldu nasıl bir süreçden geçeceğimi bilmiyorum ama zor olacağı kesin allah herkesinkini içindede benimkini tamamına erdirsin inş sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin bol şans arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…