kızlar drdan geldim moralim çok bozuk 3 tane yumurta varmış ya
napcam bilmiyorum 26 yaşında 3 yumurta inşallah kalitelidirler.
Kızlar mrb benim bugün yumoşlarım toplanacaktı ama cumartesi yaptırdığım e-2 testine göre dr erteledi bu akşam çatlatma iğne yapıcam çarşaba sabah 8 de yumoşlarım toplanacak 21 tane oluşmuş inşallah kaliteli olurlar şuan işyerindeyim ve müthiş bir kasık ağrım var adım atamıyorum o şekilde yani bakalım çarşambaya kadar nasıl dayanıcam allah hepimizin yardımcısı olsun
sevgili ece,
moralini bozma.40 tane yumurta olsa bile işe yaramayabiliyor(benim ilk tüp bebek denememde toplanan yumurta sayım).
önemli olan BİR tanesinin sana tutunması canım.
dualarımızı bir an önce tamamlayalım , Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah.....
hemen üzülme canım,önemli olan kaliteli olması, ne zaman toplacak yumurtaların,,
ece yumurta sayın önemli değil yumurtaların olgun olsun ve döllensin sanım.benim 3 seferde 42 yumurta oldu ama döllenenler toplam 15 tane oldu.ve 15 embriyom translakasyondan geçti 8 tanesi sağlamdı onlarda 9lu taramaya gitti 1 tane sağlam embriyo çıktı.hiçde çıkmayabilirdi.rabbim çok şükür nasip etti.5 gün embriyosu transfer edildi.doktorum sağlıksız embriyolar bundan çok gelişmiş görünüşte daha iyiydi dedi.rabbim inşallah bunu bana nasip etmiştir.benim ne dondurulmuşum var ne bişey ve ben eylül ayından beri uğraşıyorum.3 defa yumurta toplattımve bende bir sorun yok çok şükür 10.günümdü bugün.allahım inşallah bebişimi .ana bağışlar ve bana tutunmuştur.benim transfer olup olmayacağı bile belirsizdi.rabbim nasip etti transfer oldu.inşallah allahım çok büyüktür.
hiç üzülme canım biz 2 aşılama denedik doktor yumurtaların okadar çokki sayamıyorum kesin tutacak diyordu ama sonuç negetif sayı değil kalite önemli
Allah tamamına erdirsin
kızlar istanbulda deprem olmuş az önce ya
kızlar istanbulda deprem olmuş az önce ya
Merhaba Ece hiç üzülme bende 34 yaşındayım, benden de 6 yumurtta tplandı bunlardan sadece 2 tanesi sabaha çıkabildi 2 taneden 1tanesi bölünebildi ve apar topar sabahına çağırdılar ve transferi yyaptılar, yani yumurta toplandığı günde dahil 3.gün yapıldı tek sevindirici yönü tek bile olsa olmasıydı ve embriyolog 1.kalite olduğunu söyledi, eğer Allah izin verirse bir tane bile yeter seni anne yapmaya, benim transferimin 6.günü bile oldu tek bi yumurta bile kalabilecekmi derken 6 günübitiriyoruz, sende üzülme iyi olacakkızlar drdan geldim moralim çok bozuk 3 tane yumurta varmış ya
mrb kızlar,bugün yumoşlarım toplandı şimdi uzanıyorum çok fena kasık ve karın ağrım var ve de malesf 3 gündür kabızıminşallah bu sefer son olur bebişim kucağımı boş bırakmaz.dualarınızda bana da yer açın:97:
merhaba seni en iyi ben anlarım.27 yaşındayım ve 3 yumurtam var.1 tane olgun çıktı.1 tane döllendi ve 1. kalite oldu.Şuan 4+5 günlük hamileyim:) o yüzden şimdiden üzülme herşey olacağına varır....kızlar drdan geldim moralim çok bozuk 3 tane yumurta varmış ya
gunaydin kizlarrr dun transferim yapildi ' benm icin berbat bir gundu surekli agladim. Dr yumurtalarimin kalitesinin iyi olmadigini soyledi. Hic umudum yok bakalim ne olacakk.... 23 une kdr beklicezz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?