2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

valla bugun dediğiniz gibi çok fazla kötü haber aldık ama yarın uyanınca çok güzel bi güneş doğacak ve rabbim bize güzel haberlerr nasip edecek sakin pes etmeyin biliyorum bende negatif sonuç alırsa üzüleceğim ama allah derdi dermanıyla verir ve tek sınavım bu olsun demem lazım yoksa ne işteki anlayışsız arkadaşlarımla ne gözünü para bürümüş patronlarımla nede her gördğüğümde daha bebek yokmu diye soran kaynanamla uğraşamam güçlü olmam lazım hadi kızlar b ugunu bi atlatalım şu ölü toprağını atalıM üsütümüzden ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

arkadaşlar hastaneden aradılar yarın sabah 9 da transferim gerçekleşiyo YA ALLAH YA BİSMİLLAH.inş güzel haberi vericem sizlere.test tarihim 7 ağustos 18 ağustos da evlilik yıldönümümüz eşime en güzel hediyeyi vermek istiyorum.inş bebeğim hep benimle olur.test sonucuna kadar sizden ayrı kalıcam kızlar çok dikkat edicem bu dünyada yiyecek ekmeği varsa bişey olmaz bebeğime.kısmet diyelim

kizlar ben geldim..guzel haberlerim var..bu transfer gunumle 10.gunum kan testi yaptirdim sonucum 85.87. hamileyim.. cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inss cuma tekrar yaptircam cunku asil test gunum ozaman..degerim iyi dimi kizlar

canım ne demeli bilmem bekle bir hafta dr a bak ya hay senin dr diye hayret ya senin demenlemei adam hareket ediyor boş ver onu birde başka dr git bakalım bilgi al ne diyecek

ya hastanede kaşılaştım böyle olyla yazdım da buraya dr kürtaj demiş kadın kaçmış gitmiş başka dr manyak digeri görememiş maşallah kzz dünyaya bile getirmiş

yinede her iki sonucuda hazırla demesi kolay gerçi ama hayırlı haberlerini bekliyoruz

kizlar ben geldim..guzel haberlerim var..bu transfer gunumle 10.gunum kan testi yaptirdim sonucum 85.87. Hamileyim.. Cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inss cuma tekrar yaptircam cunku asil test gunum ozaman..degerim iyi dimi kizlar

amınnnn...mevlam sonuna kadar hayırlı haberler versın....

kizlar ben geldim..guzel haberlerim var..bu transfer gunumle 10.gunum kan testi yaptirdim sonucum 85.87. hamileyim.. cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inss cuma tekrar yaptircam cunku asil test gunum ozaman..degerim iyi dimi kizlar

canım değerin iyi bence ve daha 4 gün var teste. hamilesin.......

sağlıcakla kucakla

canım allah tamamına erdirsin..
maşallah değerin gayet güzel...
tebrik ederim....

canım benimde bu ay negatifti ama ben dondurulmuş ile denemiştim. ağustos adetinde tedaviye başlamayı düşünüyorummm..kendimi hazırldım ..psikolojin iyiyse neden olmasın

merhaba deniz,
ben de aynen senin gibiyim canım.bu ay hemen denemek istiyorum açıkçası çok geç kalmaktan korkuyorum. yücel karamana gitmeye karar verdik eşimle. bugün öğleden sonra randevumuz var. bakalım neler söyleyecek bize. merkezinden memnunsan değiştirme canım, çünkü çok merkez değiştirmek de fayda getirmiyor. sonuçta ilaçlara vücüdunun nasıl tepki verdiğini biliyorlar artık. ben ankaradaki hiçbir klinikte aradığım özellikleri bulamadım.
henüz özelden mesaj atamıyorum tatlım hala 100 mesaj kotasını doldurmamışım.

inşallah sandığın gibi kötü birşey yoktur.

ohhh çok şükürrrr.bugün nihayetinde çoookkkk güzel bir haber geldi.hem üzülmüştük bugünkü haberlere hala da üzülüyoruz ama bir umut doğdu gene..canımm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ne tuhaf yaa hiç tanımadığımız görmediğimiz birbirimizin üzüntüsüne oturup ağlıyoruz sevinciyle bizde kendimiz kalmış kadar seviniyoruz.bizede dua et...

gamzelimm hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin insallah.bize bilgi verirmisin sorununuz neydi,kaç yaşındasın ve kaçıncı denemendi???

günaydın kızlar nasılsınız? biliyorum kızıyonuz nete giriyorum diye ama cnm çok sıkılıyo evde belirti filanda yok ay çatlıcam ya .bugün transferin 5. günü daha çok var.belirtide yok aramıyom belirti filan zaten.ay nasıl dayancam ayın 4 üne kadar ben ya.kızlar bu arada liefde msj atmış bana ayın 20 sinde tedavisi başlamış bilğinize.listeye bakan yokmu bu arada listesiz kalcak sonra hepimiz

cok sagol canim..evet cok dogru uzuntuler paylastikca azaliyo sevincler paylastikca cogaliyo..dualarim sizinle rabbim hepimize nasip etsin..

canım listeyi sen birkez ekrana getir bende sende alıntı yapıp düzenleyim ancak bunu yapabiliyorum yoksa yaparım hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…