Keseyi gösterdi bana içinde sadece yolk kesesi var dedi kalp atışı göremiyorum dedi birde istersen ilaçlarıda bırakabilirsin dedi ben artık ozaman yıkıldım sabahtan beri ağlıyorum çok kötüyüm8. haftayı bekleyelim dedim öyle olan çok arkadaşlarımız var dedim tamam dedi bakalım artık haftaya tekrar gitcez ya duycaz yada aldırıcaz ALLAH bu üzüntüleri kimseye yaşatmasın çok zor bişey
kizlar ben geldim..guzel haberlerim var..bu transfer gunumle 10.gunum kan testi yaptirdim sonucum 85.87. Hamileyim.. Cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inss cuma tekrar yaptircam cunku asil test gunum ozaman..degerim iyi dimi kizlar
kizlar ben geldim..guzel haberlerim var..bu transfer gunumle 10.gunum kan testi yaptirdim sonucum 85.87. hamileyim.. cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inss cuma tekrar yaptircam cunku asil test gunum ozaman..degerim iyi dimi kizlar
canım değerin iyi bence ve daha 4 gün var teste. hamilesin.......
kizlar ben geldim..guzel haberlerim var..bu transfer gunumle 10.gunum kan testi yaptirdim sonucum 85.87. hamileyim.. cok mutluyum rabbim herkese nasip etsin inss cuma tekrar yaptircam cunku asil test gunum ozaman..degerim iyi dimi kizlar
olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. kimyasal gebelikmiş.... bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....
yaaa üzüldümm merakla bekliyordum hakkımızda hayırlısı demekten başka gelmiyor elden.allah yardımcımız olsun.arkadaşlar malesef 2. denemem de negatif
canım benimde bu ay negatifti ama ben dondurulmuş ile denemiştim. ağustos adetinde tedaviye başlamayı düşünüyorummm..kendimi hazırldım ..psikolojin iyiyse neden olmasın
kızlar çok moralim bozuk,
bugün 7.günüm transferimde ve ben galiba adet oluyorum,kanamam başlıyor,zamanla da artıyor gibi,adet sancm da var,doktoru aradım dinlen,artış olursa bizi ara dedi,galiba benim için sona erdi herşeyy...
sağlıcakla kucakla
canım allah tamamına erdirsin..
maşallah değerin gayet güzel...
tebrik ederim....
ohhh çok şükürrrr.bugün nihayetinde çoookkkk güzel bir haber geldi.hem üzülmüştük bugünkü haberlere hala da üzülüyoruz ama bir umut doğdu gene..canımm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..ne tuhaf yaa hiç tanımadığımız görmediğimiz birbirimizin üzüntüsüne oturup ağlıyoruz sevinciyle bizde kendimiz kalmış kadar seviniyoruz.bizede dua et...
günaydın kızlar nasılsınız? biliyorum kızıyonuz nete giriyorum diye ama cnm çok sıkılıyo evde belirti filanda yok ay çatlıcam ya .bugün transferin 5. günü daha çok var.belirtide yok aramıyom belirti filan zaten.ay nasıl dayancam ayın 4 üne kadar ben ya.kızlar bu arada liefde msj atmış bana ayın 20 sinde tedavisi başlamış bilğinize.listeye bakan yokmu bu arada listesiz kalcak sonra hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?