2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar ikinciyi fazla ara vermeden yaptırmak bana göre daha iyi çünkü vucüt hazır ve birde hormonları vücuttan atmanız ortalama 2ve 3 ayı buluyormuş benim dr öyle demişti tabi imkanınız varsa 1 ay sonrası başlayın demrim

canım izmirdeki ecza dposu ara bakalım 232.3472163 bu yaşam ecza deposu bilgi veriri

232.3433135 buda as ecza deposu

Başlamışken vücut uyarılmışken daha iyi demişti benim doktorum aşılama sonrası tüp bebeğe, şimdi mikro yaptırdım ben yine devam der sanırım senin doktor gibi. Ben de öyle hissediorum 1 ay ara vermek işkence gibi gelicek

canım benim bende olan değişiklikler sende olacak diye birşey yok.herkesin vücudu farklı tepki verir .benim demek istediğim belirtilere takmayın ummadığınız anda gelebilir.benim de 9.günün akşamı sabaha kadar adet sancısı çektim ve ara ara hep devam etti ağrılar ben adet olacağım dedim .o sancılardan sonra göğüs şişlikleri hafif bişeyler hissediyordum rahmimde onlarda yok oldu kesin adet olacağım 3 gün boyunca adet olmayayım en azından testi yapayım en azından o günü göreyim dye hep dua ettim cumartesiydi adet günüm ve 28 günde bir tık hasta olurdum.inşallah 9 ay boyuncada olmaz .sende üzülme benim gibi. belirtiler kişiye göre değişir.testimide 14.günde yaptım erken yapmadım.sende gününde yap inşallah hayırlı haberler verirsin burda..:)

sağol canım benim valla bulamadım en son hastaneyi aradım bulmadım diye. tamam biz buluruz dediler. bende kurtulmuş oldum. :86::86:

yarın transferim var. doktorum pregesteron 25 mg iğne istedi. bulamıyorum koskoca izmirde yaaaaaaaaaa :18::18:

canım israel bey banada orgalutran iğne yazdı ve şükran hanım sadece israel beyin kardeşinin eczanesinde bulabileceğimi söylemişti oraya baktınmı bakmadıysan bende numarası var verebilirim

yarın transferim var. doktorum pregesteron 25 mg iğne istedi. bulamıyorum koskoca izmirde yaaaaaaaaaa :18::18:

canım gizin verdiği ecza depolarını ara yoksa dr ara o sana başka bir ilaç yazar onu alırsın

Son düzenleme:
slm canım çok iyi bir karar vermişsin.benim doktorumda yücel hoca dört dörtlük bir prof.benimde yarın transferim var.keşke tanışabilsek seninle

canım inşallah karşılaşırız yarın 13.30 da randevum. transfer işlemin sabah mı?
sana şimdiden bol şans diliyorum.

bu seferki denemem de negatifi görmek beni çok yıprattı. o yüzden bizi çok zorlayacak olamsına rağmen ankaradan istanbula yücel hoca için gelmeye karar verdik.
inşallah ikimizde ( tüm forumdaki arkadaşlarımız da tabi ki) güzel bebişlerimize kavuşuruz artık.
benim özelden mesaj yollama hakkımda yok. sen adını yazarsan özelden en azından yarın haberini ordan alırım. birkaç gün foruma giremeyebilirim.

canım israel bey banada orgalutran iğne yazdı ve şükran hanım sadece israel beyin kardeşinin eczanesinde bulabileceğimi söylemişti oraya baktınmı bakmadıysan bende numarası var verebilirim

canım gizin verdiği ecza depolarını ara yoksa dr ara o sana başka bir ilaç yazar onu alırsın

lozan eczanesi evet. israel bey'in akrdeşiymiş. aradım ben şükran hanımı oradan tarın getirtecekelr. çok sağolun canım arkideşlerim

olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. kimyasal gebelikmiş.... bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....

arkadaşlar malesef 2. denemem de negatif

üzülme arkadaşım.allah vermiyorsa bizim yapacak hiç bişeyimiz yok..benim de 3. deneme negatif..bugün test yaptım.1.20 negatiff((.senin kaç çıktı sonuç..

canlarımm ne denir ki bu durumda.Rabbim bi daha yaşatmasın bu durumu size inş en kısa zamanda dolsun kucaklarımız.Bende yaşadığım için bu durumu çok iyi anlıyorum sizi.bişey demem kar etmeyecek üzüntünüzü hafifletmeye.en güzeli bol bol ağlayın bi kendinize gelin sonra bi daha ki sefere olacak diyoruz zaten.Rabbim gönlünüze göre versin..

canım benimde bu ay negatifti ama ben dondurulmuş ile denemiştim. ağustos adetinde tedaviye başlamayı düşünüyorummm..kendimi hazırldım ..psikolojin iyiyse neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…