hakkında hayırlısı olsun canım. Ben de sonucumu bekliyorum. Bugün yarın öğrenicem eğer negatifse ben de devam etmek istiyorum. Yaptırılabiliniyor mu bilmiyorum. Okullar kapalı iken 2. kez de denemek mantıklı geliyor. Bıktım çünkü uğraşmaktan bir an önce olsun istiyorum.
kızlar ikinciyi fazla ara vermeden yaptırmak bana göre daha iyi çünkü vucüt hazır ve birde hormonları vücuttan atmanız ortalama 2ve 3 ayı buluyormuş benim dr öyle demişti tabi imkanınız varsa 1 ay sonrası başlayın demrim
canım izmirdeki ecza dposu ara bakalım 232.3472163 bu yaşam ecza deposu bilgi veriri
232.3433135 buda as ecza deposu
merhabalar öncelikle tebrik ediyorum. allah tamamına erdirsin. yazdıklarınız gayet güzel ve açıklayıcı olmuş ama benim kafama takılan şu: sizin bir süre sonra ağrı ve şişlikleriniz geçmiş ve sonuç olumlu... benim transferimin 9. günü ve göğüslerimin hiç ağrımadığı kadar çok ağırıyor ve ara ara adet sancısı gibi hafif sancılarım oluyor. olumsuz mu düşünmem gerek?
canım nasıl bulamadın ya hemen izmirdeki eczane depolarını ara bende bulup vereyim sana keşke ankarada olsaydın offfff genelde tüp bebek yapılan özel hastanelerin karşısındaki eczanelerde bulunur baktınmı oralara
caziii canımsın ya agla içini dök ama tekrar ayaga kalk benim gibi tekrar tekrar o gelmesin bakalım biz gitmesini biliriz o sıpalara demi ya
a .akıllı hayırlı haberle gel
yarın transferim var. doktorum pregesteron 25 mg iğne istedi. bulamıyorum koskoca izmirde yaaaaaaaaaa :18::18:
yarın transferim var. doktorum pregesteron 25 mg iğne istedi. bulamıyorum koskoca izmirde yaaaaaaaaaa :18::18:
arkadaşlar malesef 2. denemem de negatif
üzülme arkadaşım.allah vermiyorsa bizim yapacak hiç bişeyimiz yok..benim de 3. deneme negatif..bugün test yaptım.1.20 negatiff((.senin kaç çıktı sonuç..
slm canım çok iyi bir karar vermişsin.benim doktorumda yücel hoca dört dörtlük bir prof.benimde yarın transferim var.keşke tanışabilsek seninle
canım israel bey banada orgalutran iğne yazdı ve şükran hanım sadece israel beyin kardeşinin eczanesinde bulabileceğimi söylemişti oraya baktınmı bakmadıysan bende numarası var verebilirim
canım gizin verdiği ecza depolarını ara yoksa dr ara o sana başka bir ilaç yazar onu alırsın
olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. kimyasal gebelikmiş.... bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....
kızlar benim de 26 sındaydı test günüm ama ben 24ünde hastalandım,testim de yapıldı,doğal olarak sonuç negatif...hayırlısı böyleymiş.rabbim isterse verir,isterse alır.artık 2. denemeye inş olur demekten ve dua etmekten başka çarem yok.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve umutlarımızı boşa çıkarmasın.amiiinnn...
üzülme arkadaşım.allah vermiyorsa bizim yapacak hiç bişeyimiz yok..benim de 3. deneme negatif..bugün test yaptım.1.20 negatiff((.senin kaç çıktı sonuç..
arkadaşlar bu ayki denemem negatifti 2. yi yaptırmak için 2-3 ay beklemek vücudun kendini toparlamsı için iyiymiş.gerçekten çok yıpratıcı bir tedavi süreci geçirdim.aranızda art arda iki ay üst üste deneme yapan ya da yaptıracak olan var mı?2.yi denesem bir sorun çıkar mı acaba diye endişeliyim.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?