2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ECEEE biz seni kovmadık siteden git kardeşim yaaa...küstük biz senle test günü barışacağız.güya yazmıyon ama adın görünüyor çevrimiçisin işteeee.geç yatağınaa çabukkk.is te mi yo ruz se niiiii

tedavisi negatifla sonuçlanan arkadaşlar affınıza sıgınarak soruyorum
idrar testi yapmışmıydınız benim transferimin 8. günü ben 6.günü ve 7.günü
idrar testi yaptım çif çizgi çıktı ama korkuyorum arada adet sancısı vuruyooo(

canım.senin.durumunda.bir.arkadaşımız.daha.vardı.diger.topikte.idrar.testi.onunda.silik.çıkmış.yarın.dedik.kan.testi
yaptıracak.
sanada.soruyorum.transferden.sonra.çatlama.ignesi.vurundunmu.vurunmadıysan.bu.güzel.haber.demek.tabi.kan.tetsi.dogru.cevabı.verecekdir.yarın.yaptır.bakalım

canım ben 3 gün arayla pregnly vuruldum bebegin rahme tutunmasını saglıyomuş
buarada günümde yaptırmayı düşünüyorum pazartesi yani

canım o lekelenme normalmış bende olmadı ama olabileceğini söylediler ben uzanıyorum işte bi iş yaspnmıyorum annem bakıyor anne olmak kolay değil hiç :)hafif yemekmiş bulaşıkmış halledebilirsin bu işleri dedi bende de sürekli yatakdan çıkmıyorum değil evin içinden geziyorum elbette konuyu dine bağlayacağız :))))))))))) test tarihim 6 ağustos senin kaçı

Sağol canım evet ben tüp bebekle hamile kaldım bugün 7+1 günlük olduk kese var ama kalp atışı yok sizce bu normalmi dr alalım dedi kalsada bir zararı yok dedi ben 1 hafta daha bekleyelim dedim haftaya gitcez yine duyamazsak alınacak arkadaşım sen ne gibi şeyler yaşadın acaba birde kürtaş olmaktan korkuyorum aranızda kürtaş olan yoktur inşallah ama yaşayan varsa nasıl bişey kötümü oluyo çok acı çektim zaten artık acı çekmek istemiyorum bu kötü duyguları ALLAH hiç kimseye yaşatmasın

bir dakika ya okudumda anlamadım doktor neden alalım diyorki.8.haftada kalp atışı duyan bisürü arkadaşımvar herkeste aynı değilki hemen öyle almak ne kolay doktorlar için.iyiki beklemişsin arrkadaşım bekle bakalım belki duyarsın kalp atışlarını üzülme.bebeğine zarar gelir sonra.kürtaj kötü rabbim yaşatmasın şimdi böyle şeyler düşünme.dur bakalım gün doğmadan neler doğar...bazen doktorları boğasım geliyor:84:

Rabbim mujdeli haber verdirsin ikimizede arkadasim... Benimki 8 agustos:) esim foruma girmemi istemiyor, moralin bozulur kotu haber alirsan diyor, benim annem yok, kiz kardesim yok, bana da esim bakiyo elinden geldigince, ben daha onceden tencere tencere yemek yapip dolabi da doldurdum, temizlik yemek yapmiyorum ama duramiyorum da bazen... Simdi antreye ekmek kirintisi dokulmus, sac falan dokulmus, resmen bana batiyor, supur sil de diyemiyorum... Annecinin kiymetini bil, ellerinden operim. Allah bize de nasip etsin insaallah...

canım önce hayırlısını dile sağlam dur ayakta..
benimde 6. hafta da gittim sadece kese vardı..
7. haftada gittim kese büyümüş ama boştu..
doktor 1 hafta daha bekledi..
8. hafta yine değişen bişey yoktu..
ve önce ilaçla düşük yaptım..
ama parça kalınca ertesi gün kürtaj oldum...
kürtajdan korkma..
opu gibi uyuyorsun uyanıyorsun..
inan bana onca düşük için sancı çektim..
kürtajdan hiçbişey hissetmeden uyandım..
rabbim bir daha yaşatmasın bana ve hiç kimseye...
inşallah senin geç duyulur ama eğer olumsuz sonuç alırsanda dediğim gibi hayırlısını dile...
ben şimdi tekrar tedavideyim dondurulmuş transferim olacak...
ben kötü örneğim senin için ..
ama gönülden diliyorum inşallah senin bebeğin seninle kalır

olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. kimyasal gebelikmiş.... bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....

arkadaşlar malesef 2. denemem de negatif

üzülme arkadaşım.allah vermiyorsa bizim yapacak hiç bişeyimiz yok..benim de 3. deneme negatif..bugün test yaptım.1.20 negatiff((.senin kaç çıktı sonuç..

allah yar ve yardımcınız olsun..
son aldığınız negatifleriniz olsun...
rabbim çektiğimiz sıkıntıların mükafatını tez zamanda versin inşallah

kızlar çok moralim bozuk,

bugün 7.günüm transferimde ve ben galiba adet oluyorum,kanamam başlıyor,zamanla da artıyor gibi,adet sancm da var,doktoru aradım dinlen,artış olursa bizi ara dedi,galiba benim için sona erdi herşeyy...

canım benim kıyamam ben sana gel sanada bakalım:) annem hi ç kıyamaıyo bukoNUDA ÜZÜLENLERE boşver dökülsün ne dökülürse sonra temizlersin sonra keşke şöyle yapsaydım deme pişman olma normalde benimde test 8 ağustostu dr 6 ağustosdada gelebilirsin kanda çıkar belli oluır dedi banada radyasyon saçıyo diye kızıyolar ama sıkılıyotum ne yapayım

canım benm transfer sonrası yapılması gerekenler diye bir evrağım var orda normal kanamanız olabilir kesşnlikle test tarihine kadar bekleyin diyor lütfen kendine eziye etme sukunetle bekle belkide şıuanda bebeğini üzüyosun

canım geçmiş olsun..
benimde 7. günde tamda adet günümde önce kahve ardından baya bi kanamam olmuştu..
bende bitti diye düşünmüştüüm..
hastaneyi aradım bana pruloton depot iğne yaptılar..
kanamam kesildi..
4 gün sonra pozitif sonuç aldım...
gerçi sonra kalp atışı olmadı kürtaj oldum..
kısmet orası ayrı..
ama sen bitti diye düşünme sakın..
hakkında hayrılısı olsun canım

doktor bana da demişti transfer sonrası lekelenmeler olabilir diye ama bu öyle birşey değilki,resmen heray gördüğüm adet gibi...daha çok erken,daha 7.günüm..

nedır bu boyle 13. Carsamba falanmı herkesten kotu haber...
Anlamadım valla hersey ne gusel gıdıyodu arada yıne kotu aberler vardı ama...
Yınede yılmayıp devam dıyoruz degılmı...
Zaten ıstede canımı coook sıktılar...
Ben tdevayıve gıdınce tabııı canları sıkıldı cunku ortalama 6 nobet onlara kaldı...
Bıde allah belanı versın der gıbı herkesın allah gonlune gore verıyo dıyolar,,,,
ama ben hıccc cevap vermedım 4 agustosta ucuyorum ınsallah ıstanbulaaa......
Adıyos amıgos hıc bısey ıcın canmı sıkamam.....

Keseyi gösterdi bana içinde sadece yolk kesesi var dedi kalp atışı göremiyorum dedi birde istersen ilaçlarıda bırakabilirsin dedi ben artık ozaman yıkıldım sabahtan beri ağlıyorum çok kötüyüm 8. haftayı bekleyelim dedim öyle olan çok arkadaşlarımız var dedim tamam dedi bakalım artık haftaya tekrar gitcez ya duycaz yada aldırıcaz ALLAH bu üzüntüleri kimseye yaşatmasın çok zor bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…