tedavisi negatifla sonuçlanan arkadaşlar affınıza sıgınarak soruyorum
idrar testi yapmışmıydınız benim transferimin 8. günü ben 6.günü ve 7.günü
idrar testi yaptım çif çizgi çıktı ama korkuyorum arada adet sancısı vuruyooo(
canım.senin.durumunda.bir.arkadaşımız.daha.vardı.diger.topikte.idrar.testi.onunda.silik.çıkmış.yarın.dedik.kan.testi
yaptıracak.
sanada.soruyorum.transferden.sonra.çatlama.ignesi.vurundunmu.vurunmadıysan.bu.güzel.haber.demek.tabi.kan.tetsi.dogru.cevabı.verecekdir.yarın.yaptır.bakalım
İlayda selam, benim de dundu ya transferim, ben sabah crinone jelimi yaptim, o sirada kahvaltimi hazirladim, oturdum yedim ilaclarimi falan aldim, evde dort dondum...
Sonra lavaboda kahverengi lekelenmem oldu, sende de lekelenme falan var mi, doktorum crinone dan korkma diyor, cok hareket ettim deddim, bir sey olmaz, korkma falan dedi, ben de yatiyorum simdi hep...
Bu arada yine "konuyu dini yone cektigim icin forumdan uzaklastirma alabilirim" ama umurumda degil..inne rabbeke huvel hallakul alim... Yani, muhakkak ki rabbin her turlu yaratma seklini bilir...
arkadaşlar malesef 2. denemem de negatif
canım geçmiş olsun öncelikle tüp bebek ilemi hamile kaldın..
geç duyanda var elbet...hayırlısı olsun canım...
bende seninle benzer şeyler yaşadım...
moralini bozma sakın herşeyin hayırlısını dile...
Sağol canım evet ben tüp bebekle hamile kaldım bugün 7+1 günlük olduk kese var ama kalp atışı yok sizce bu normalmi dr alalım dedi kalsada bir zararı yok dedi ben 1 hafta daha bekleyelim dedim haftaya gitcez yine duyamazsak alınacak arkadaşım sen ne gibi şeyler yaşadın acaba birde kürtaş olmaktan korkuyorum aranızda kürtaş olan yoktur inşallah ama yaşayan varsa nasıl bişey kötümü oluyo çok acı çektim zaten artık acı çekmek istemiyorum bu kötü duyguları ALLAH hiç kimseye yaşatmasın
canım o lekelenme normalmış bende olmadı ama olabileceğini söylediler ben uzanıyorum işte bi iş yaspnmıyorum annem bakıyor anne olmak kolay değil hiç :)hafif yemekmiş bulaşıkmış halledebilirsin bu işleri dedi bende de sürekli yatakdan çıkmıyorum değil evin içinden geziyorum elbette konuyu dine bağlayacağız :))))))))))) test tarihim 6 ağustos senin kaçı
Sağol canım evet ben tüp bebekle hamile kaldım bugün 7+1 günlük olduk kese var ama kalp atışı yok sizce bu normalmi dr alalım dedi kalsada bir zararı yok dedi ben 1 hafta daha bekleyelim dedim haftaya gitcez yine duyamazsak alınacak arkadaşım sen ne gibi şeyler yaşadın acaba birde kürtaş olmaktan korkuyorum aranızda kürtaş olan yoktur inşallah ama yaşayan varsa nasıl bişey kötümü oluyo çok acı çektim zaten artık acı çekmek istemiyorum bu kötü duyguları ALLAH hiç kimseye yaşatmasın
olmadı kızlar değerim düştü.. 9,5 oldu.. kimyasal gebelikmiş.... bu ay yada önümüzdeki ay tekrarlıycaz kısmetse....
kızlar benim de 26 sındaydı test günüm ama ben 24ünde hastalandım,testim de yapıldı,doğal olarak sonuç negatif...hayırlısı böyleymiş.rabbim isterse verir,isterse alır.artık 2. denemeye inş olur demekten ve dua etmekten başka çarem yok.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve umutlarımızı boşa çıkarmasın.amiiinnn...
arkadaşlar malesef 2. denemem de negatif
üzülme arkadaşım.allah vermiyorsa bizim yapacak hiç bişeyimiz yok..benim de 3. deneme negatif..bugün test yaptım.1.20 negatiff((.senin kaç çıktı sonuç..
Rabbim mujdeli haber verdirsin ikimizede arkadasim... Benimki 8 agustos:) esim foruma girmemi istemiyor, moralin bozulur kotu haber alirsan diyor, benim annem yok, kiz kardesim yok, bana da esim bakiyo elinden geldigince, ben daha onceden tencere tencere yemek yapip dolabi da doldurdum, temizlik yemek yapmiyorum ama duramiyorum da bazen... Simdi antreye ekmek kirintisi dokulmus, sac falan dokulmus, resmen bana batiyor, supur sil de diyemiyorum... Annecinin kiymetini bil, ellerinden operim. Allah bize de nasip etsin insaallah...
kızlar çok moralim bozuk,
bugün 7.günüm transferimde ve ben galiba adet oluyorum,kanamam başlıyor,zamanla da artıyor gibi,adet sancm da var,doktoru aradım dinlen,artış olursa bizi ara dedi,galiba benim için sona erdi herşeyy...
kızlar çok moralim bozuk,
bugün 7.günüm transferimde ve ben galiba adet oluyorum,kanamam başlıyor,zamanla da artıyor gibi,adet sancm da var,doktoru aradım dinlen,artış olursa bizi ara dedi,galiba benim için sona erdi herşeyy...
canım benm transfer sonrası yapılması gerekenler diye bir evrağım var orda normal kanamanız olabilir kesşnlikle test tarihine kadar bekleyin diyor lütfen kendine eziye etme sukunetle bekle belkide şıuanda bebeğini üzüyosun
canım benm transfer sonrası yapılması gerekenler diye bir evrağım var orda normal kanamanız olabilir kesşnlikle test tarihine kadar bekleyin diyor lütfen kendine eziye etme sukunetle bekle belkide şıuanda bebeğini üzüyosun
bir dakika ya okudumda anlamadım doktor neden alalım diyorki.8.haftada kalp atışı duyan bisürü arkadaşımvar herkeste aynı değilki hemen öyle almak ne kolay doktorlar için.iyiki beklemişsin arrkadaşım bekle bakalım belki duyarsın kalp atışlarını üzülme.bebeğine zarar gelir sonra.kürtaj kötü rabbim yaşatmasın şimdi böyle şeyler düşünme.dur bakalım gün doğmadan neler doğar...bazen doktorları boğasım geliyor:84:
doktor bana da demişti transfer sonrası lekelenmeler olabilir diye ama bu öyle birşey değilki,resmen heray gördüğüm adet gibi...daha çok erken,daha 7.günüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?