2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Az önce test sonucumu öğrendim 11. gün 138.11 miş Hamileyim..... inşallah darısı isteyen herkesin başına ya rabbimm .merkezden cumartesi tekrar yaptır dediler inşallah bi aksilik çıkmaz şoktayım hala

tebrik ederim canım..
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.....

Az önce test sonucumu öğrendim 11. gün 138.11 miş Hamileyim..... inşallah darısı isteyen herkesin başına ya rabbimm .merkezden cumartesi tekrar yaptır dediler inşallah bi aksilik çıkmaz şoktayım hala
gözün aytın rabbim tamamına erdinsin sağlıcakla

cnm çok sevindim.allah sag saglim kucagına almayıda nasip etsin inşallah degerin çok güzel katlana katlana devam eytsin cnm.

cnm üzülme hem 8. ğün hemde 0 çıkmamış önünde .0 çıkmadıktan sonra korkma cnm daha erken hem katlancak daha 4 gün var.üzme kendini.allah hakkımızda hayırlısını versin

İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum
gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|Bir dahaki sefere inş:85:
nurtencb |26| haziran |erkek |2.deneme |bahçeci fulya |HAMİLE
ailhan76|37|||||Bir dahaki sefere in.:85:
asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|Bir dahaki sefere inş.:85:
dramathink||Haziran|Erkek|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|HAMİLE
turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |HAMİLE
efsune12|42|Haziran|Erkek||Gen-art|Bir dahaki sefere inş.:85:
seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|HAMİLE
Blast|31|haziran|erkek|1.deneme|hrs Ankara|maalesef düsük
Uhde|35|haziran|Sebepsiz|1.deneme|Konya eurofertil|HAMİLE
Heysem|33|Haziran|Kadın|2.deneme||Bir dahaki sefere inş.:85:
sevgicaglayan|35|Haziran||1.Deneme||HAMİLE
neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|Bir dahaki sefere inş.:85:
canım_ca||Haziran|Erkek|3.Deneme||sonucu hakkinda cevap yazmadi
realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|Bir dahaki sefere inş.:85:
eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|HAMİLE
mavi0|29|haziran|kadin|4.deneme|Memorial hastanesi|HAMİLE
cilekw |27 |haziran|| 1.deneme| smyrna tupbebek merk. | HAMİLE
damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|Bir sonraki sefere inş:85:
fatmaözkan|temmuz-agustos||2.deneme|memorial ataşehir| 1-2 haftada tedavisine başlıcak
passifloraa|29|temmuz-agustos|2. deneme|bahçelievler medicana|
gamzelim66|24|temmuz-agustos|4.deneme|HAMİLE
azazil|35|temmuz-agustos|sebepsiz|1 deneme|8 agustos test tarihi
a.aklilli|28|haziran-temmuz|kadın-erkek|2.deneme|maya tüp bebek merkezi|bir dahaki sefere inş
ögrtmn||haziran-temmuz|erkek||mersin tüp bebek merkezi|26 temmuz test tarihi
dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|13 Temmuz test tarihi
avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|HAMİLE
denizden77|34|Haz.temmuz|erkek|2.deneme|Memorial| bir dahaki sefere in.:85:
Kyr|31|haziran-temmuz||2.deneme|izmir şifa hastanesi|26 temmuz test tarihi
hayatgunesim|34 |haz-tem |sebepsiz |5.deneme |Ankara tupbebek|bir dahaki sefere inş::85:
marali326||Haziran||1.Deneme||23 temmuz test tarihi
careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|pazartesi yumoslari toplaniyor
TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|HAMİLE
guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|HAMİLE
tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||İğnelere başladı
demet3574|34|Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Şifa Hastanesi|İğnelere başladı
Barbiem|30|Haziran|Erkek|2.Deneme|Arabistanda yaptiriyor|23 temmez test tarihi
anunaki||Haziran||1.Deneme|Ankara Bülent Berkay| iğnelere başladı
aralma||Haziran||2.Deneme|memorial hastanesi|İğnelere başladı
semacat||Haziran|Sebepsiz|1.Deneme|Anatolia|HAMİLE
besty|31|Haziran|Erkek|1.Deneme|Ankara Medicana|pazartesi gunu transferi var
lovely05 |28 |Temmuz |sebepsiz |1.deneme | |25 temmuz test tarihi
lukretia||Haziran||||23 Haziranda başlıyor
gobeklim|28|Haziran||1.deneme|kadikoy sifa hastanesi|2 agustos test tarihi
ece22|25|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem|4 agustos test tarihi
buket_ak38|temmuz-agustos|erkek|2.deneme|bahçeci fulya has.|4 agustos test tarihi
Duamm||Temmuz|erkek|2.deneme| Bahceci klinigi|18-19 temmuz transferi var
apsoroke|30|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Bursa Jinemed|23 temmuz test tzrihi
mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme||30 agustos test tarihi
medart||Temmuz|sebepsiz|1.deneme|umut tupbebek merkezi|ignelere basladi
Liefde|25|Tem-Ağu|Sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem|iğnelere başladı
Gnm85 |26|Temmuz-Ağu|kadın|1.Deneme|İzmir Kent Hastanesi|reglini bekliyor
Ilaydakorucu06||temmuz|erkek||ozel Ankara tupbebek|reglini bekliyor
mylady06|36|Temmuz||1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Tedavisi eylüle ertelendi
neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor
abuzel|35|Haziran||4.Deneme|Medikana|Reglini bekliyor
sakinlink||Temmuz|Erkek|2.Deneme|Anatolia Tüpbebek|Temmuzu Bekliyor
melisela|27|Temmuz|Erkek|1.Deneme|Ankara Uni.tupbebek|21 Temmuzda Basliyor
beren_ece|27|Temmuz|Kadın|1.Deneme|9 Eylül Üniversitesi|Temmuzu bekliyor
daisy44|25|Temmuz|Sebepsiz|1.Deneme|Brüksel tıp merkezi|iğnelere başladı
kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor
Juu |34 |Temmuz |pko| 4.Deneme |Adana Ankada merkezi |Temmuzu bekliyor
pearlheart|27|Temmuz|Sebepsiz|3.deneme|Maya yada Hakan Satiroglu Klinigi olabilir|Temmuzu bekliyor
ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|temmuzda transferi gerceklesecek
biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor
leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|tatilde
ebrudur| |Temmuz ||||
nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek
adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir
fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme||
elchn||Haziran||2.Deneme|maslak Acıbadem|
gulsenyalcin|31|Agustos|kadin||merkez arastiriyor|tedaviye agustosta basliyor
ceydafatih|30|Eylül|Pko|1.Deneme||tedavisi eylule ertelendi
||||||
artrit||Haziran||3.Deneme||Tedavisi eylüle ertelendi
castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Tedavisi eylüle ertelendi
giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Tedavisi eylüle ertelendi
zmym ||Temmuz|Erk-Kad|3.Deneme|İstanbul Tüpbebek|Tedavisi şubata ertelendi
asgok ||Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, OKUNAN AYETEL KÜRSİ-YASİN-İ ŞERİFLERİ KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

sagol canım herkez ıcın hayırlısı bır de merak ettıgım bır konuda test sonucunda 2 rakam var dıgerı nedır acaba teste aynen soyle yazıyor

beta-hcg sonuclar 1,3 referans aralıgı 0-5

0-5 arası negatif cnm ama

cnm benim karşı komşum adeti geçtiğinde kan testi yaptırmıştı 1.5 çıkmıştı dr negatif demişti. ii biliyorum.geç döllenme oldu sanırım kızı var şimdi.birde transferimin oldugu gün hemşire başında 0 çıkmamalı demişti.senin 8. gün daha bekle bakalım.8. günde 0 çıkıp hamile olanlar var.cnm üzme kendini. erken bence daha.

canim benimsonuc olumsuz insallah birdaki sefere biraz ertelemeyi dusunuruz 2.tup bebek icin

kızlar selaaammm...pazartesi toplamam vardı şu an 3tane iyi bi tane geriden takip eden embriyomuz var...yarın sabah transfer tarihini söyliyecekler...sizce yarın apar topar çağırılar mı beni...bi de transferden sonra nelere dikaat etmem gerek....

mrb bir konuda yardıma ihtiyacım var çatlatma iğnesi ovıtrelle verilen kağıtta kol ya da kalçadan yapılır diyor bu iğneyi karından yapmıyor muyuz?hastaneyi aradım ama kapanmış.tşk ederim.

mrb bir konuda yardıma ihtiyacım var çatlatma iğnesi ovıtrelle verilen kağıtta kol ya da kalçadan yapılır diyor bu iğneyi karından yapmıyor muyuz?hastaneyi aradım ama kapanmış.tşk ederim.

ovıtrellıyı karnından yapabılırsın onemlı olan suncutan yapmak...kutuda yazıyodur sc dıye....

canım göbekden de yapabilirsin benimde göbekden kafan karışmasın sakın fark etme sen bildigin yap göbekden vur

canım özelse sabah erkenden çagırabilirler tatlım sen hazırlıklı ol benide pazar 8 de aradılar nasıl gittigimi bilmiyordum bir sevinç ki ama hayılısı ikinci denemeye kaldık hadi bakalım

birde kasma kendini transferden sonra idrarını yapacaksın ya belki ördek korlar altına yapınca hemen kaldır asit le enfeksiyon mantar kapma eve gelince ilk gün duş almadım sonraki ıslak mendille temizledim yattım uzandım ikinci gün ayakta ama çok ılık suyla duşunu al
jel verecekler tutunması için her sabah derine kadar sık yarım saat yat sonra minik adımlarla yürüyüş yap
kabız olma posalı yiyecekler mesela kayısı incir
sulu gıdalar ye bitki çayından maydanozdan uzak dur
evde sürekli yatma minik adımlar yürü ilşki yasak kesinlile biliyorsun başka aklıma gelmiyor kuzum

çok teşekkürederim çok yardımcı oldun canım sağolasın....hastanede kaç saat yattın transferden sonra bi de şey merak ettim cumartesi transfer olursa blast mı olmuş oluyo toplamam pazartesi yapıldı...çok soru sordum:) işallah hepimizin yüzü hayırlı
zamanda güler...

canım senin özelmi merak ettim ben 1 saat yattım zaten ilk saatler önemliymiş
blast olup olmadıgı o belli olmaz kişiden kişiye degişir yarın ararlarsa sorarmısın kaç hücreli söyleyim sana kalitesini hadi heyecanlan bakalım
stres yok isteigini sor canım pazartesi toplandıysa sen kesin yarın veya cumartesi sabahı belli zaten sonraki gün olmaz zaten

evet canım özel bi hastanenin tüp bebek merkezine gidiyorum...ben zannediyodum ki 5. güne kadar kalırsa blast oluyo...neyse yarın ararlarsa kaç hücreli diye sorayım:)bu arada bu iğneler bana epey göbek yaptı sizde de oldu mu:)çok sağol canım...

canımyarın apar topar tarnsfere çağırmalar için embiryo sayınınve kalitenin düşük olması gerek sende öyle bir durum görünmüyor
tarnsferden sonraki ilk 2.3 gün yat bol bol sonra yavaş yavaş ayaklan dinlen kendini yorma ağır işler yapma

iyi akşamlar kızlar benim 7 yaşında 1 tane oglum vardı 4 senedir korunmadıgım halde 2.çocugum olmadı 2 sene önce aşılama yapıldı tutmadı geçen sen dış gebelik geçirdim tüplerim alınmadı açıktı fakat iltihap oluşmuş doktor olmaz demiyorum olur ama 1 ay sonra belki 1 sene sonra ben de zaman kaybetmek istemedim tüp bebek denedim ve şükürler olsun hamileyim bugün 9.günüm degerim 74.75 1tene transfer ettiler yasa geregi 5.gün embriyosuydu demem oki sitres yapmayın dikkat edin ama kendinizi yataga mahkum etmeyin yeme içme olarak herşeyi yedim ikl 4gün ananas yedim farlı olarak buarada ben 6.günümde idrar testim pozitif çıkmıştı rabbim hepinizin gönlüne göre versin bebek bekleyenlerinde rabbim kucagına aldıgı günü görmeyi nasip etsin

ya şu ananası çok merak ediyodum yesem mi acaba çok duyuyorum...günde ne kadar yedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…