merhaba arkadaşlar bende hikayemi anlatmak istedim size ben 2 gebelik yaşadım fakat ikisindede düşükle sonuçlandı ve araştırmalarımız sonucu mthfz 1298 homozigot mutasyonu çıktı yani kan pıhtılaşması şimdi onunla ilgili aspirin ve folbiol kullanıyorum. 2 gebeliğimide kendiliğinden kaldım. ama şu anda hamile kalamıyorum sol tarafta 2 tane 3ve 4 cm lik çikolata kistim var. bunun için akay tüp bebek merkezinde Dr.Tolga Ecemişe tedavi oluyorum. öncelikle 1 aşılama yapıldı fakat tutmadı. şimdi haziran temmuz ve ağustos ayı için menapoz tedavisi görüyorum dr. iğnelerle geçici menapoza sokuyor beni çikolata kistim için eylülde tüp bebek tedavisine başlıcam çok heyecanlıyım geçmişi tam okuyamadım bana yardımcı olursanız sevinirim yani yapmam gereken bişeyler varmı ilk tüp bebek olduğundan korkuyorum ve heyecanlıyım ama öyle bişeyki sanki ekimde hamile olarak devam edicekmişim gibi geliyo o kadar inanıyorum her şeyin hayırlısı olsun banada sormak istediğiniz sorular varsa seve seve cvp veririm teşekkürler.
kızlar benim de 26 sındaydı test günüm ama ben 24ünde hastalandım,testim de yapıldı,doğal olarak sonuç negatif...hayırlısı böyleymiş.rabbim isterse verir,isterse alır.artık 2. denemeye inş olur demekten ve dua etmekten başka çarem yok.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ve umutlarımızı boşa çıkarmasın.amiiinnn...
hayırlı cumlar kızlarrrrrr rabbim tüm dualrımızı kabul etsin inşş
merhaba arkadaşlar bende hikayemi anlatmak istedim size ben 2 gebelik yaşadım fakat ikisindede düşükle sonuçlandı ve araştırmalarımız sonucu mthfz 1298 homozigot mutasyonu çıktı yani kan pıhtılaşması şimdi onunla ilgili aspirin ve folbiol kullanıyorum. 2 gebeliğimide kendiliğinden kaldım. ama şu anda hamile kalamıyorum sol tarafta 2 tane 3ve 4 cm lik çikolata kistim var. bunun için akay tüp bebek merkezinde Dr.Tolga Ecemişe tedavi oluyorum. öncelikle 1 aşılama yapıldı fakat tutmadı. şimdi haziran temmuz ve ağustos ayı için menapoz tedavisi görüyorum dr. iğnelerle geçici menapoza sokuyor beni çikolata kistim için eylülde tüp bebek tedavisine başlıcam çok heyecanlıyım geçmişi tam okuyamadım bana yardımcı olursanız sevinirim yani yapmam gereken bişeyler varmı ilk tüp bebek olduğundan korkuyorum ve heyecanlıyım ama öyle bişeyki sanki ekimde hamile olarak devam edicekmişim gibi geliyo o kadar inanıyorum her şeyin hayırlısı olsun banada sormak istediğiniz sorular varsa seve seve cvp veririm teşekkürler.
cazii ne sordun ki güzelim bilgim varsa hay hayyyy
ece listeyi düzeltiyorsun saol güzelim ya
yeterim hayırlı cumalar sanada şimdi kargo geldi aldım şükür
cazii ne sordun ki güzelim bilgim varsa hay hayyyy
ece listeyi düzeltiyorsun saol güzelim ya
yeterim hayırlı cumalar sanada şimdi kargo geldi aldım şükür
hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim mübarek günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin...
bende doktordan geldim..
rahim duvarı11.3 mm olmuş..
doktor çok iyi dedi..
kısmetse salı günü transferim olacak...:18::18::18::18:
amin cnm allah mübarek 3 ayların mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine dularımızı kabul eder inşallah cnm mu mübarek günlerde güzel haberler alırız inşallah.
maşallallah cnm benimde 11-12 arası bişeydi sanırım dr gayet güzel demişti.allah hakkımızda hayırlısını versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?