canımyarın apar topar tarnsfere çağırmalar için embiryo sayınınve kalitenin düşük olması gerek sende öyle bir durum görünmüyor
tarnsferden sonraki ilk 2.3 gün yat bol bol sonra yavaş yavaş ayaklan dinlen kendini yorma ağır işler yapma
canımyarın apar topar tarnsfere çağırmalar için embiryo sayınınve kalitenin düşük olması gerek sende öyle bir durum görünmüyor
tarnsferden sonraki ilk 2.3 gün yat bol bol sonra yavaş yavaş ayaklan dinlen kendini yorma ağır işler yapma
ben bankacıyım hem işim çok stresli hemde işim evime uzak o yüzden riske atmak istemiyorum 1hafta rapor alıcam...
iyi akşamlar kızlar benim 7 yaşında 1 tane oglum vardı 4 senedir korunmadıgım halde 2.çocugum olmadı 2 sene önce aşılama yapıldı tutmadı geçen sen dış gebelik geçirdim tüplerim alınmadı açıktı fakat iltihap oluşmuş doktor olmaz demiyorum olur ama 1 ay sonra belki 1 sene sonra ben de zaman kaybetmek istemedim tüp bebek denedim ve şükürler olsun hamileyim bugün 9.günüm degerim 74.75 1tene transfer ettiler yasa geregi 5.gün embriyosuydu demem oki sitres yapmayın dikkat edin ama kendinizi yataga mahkum etmeyin yeme içme olarak herşeyi yedim ikl 4gün ananas yedim farlı olarak buarada ben 6.günümde idrar testim pozitif çıkmıştı rabbim hepinizin gönlüne göre versin bebek bekleyenlerinde rabbim kucagına aldıgı günü görmeyi nasip etsin
Az önce test sonucumu öğrendim 11. gün 138.11 miş Hamileyim..... inşallah darısı isteyen herkesin başına ya rabbimm .merkezden cumartesi tekrar yaptır dediler inşallah bi aksilik çıkmaz şoktayım hala
iyi akşamlar kızlar benim 7 yaşında 1 tane oglum vardı 4 senedir korunmadıgım halde 2.çocugum olmadı 2 sene önce aşılama yapıldı tutmadı geçen sen dış gebelik geçirdim tüplerim alınmadı açıktı fakat iltihap oluşmuş doktor olmaz demiyorum olur ama 1 ay sonra belki 1 sene sonra ben de zaman kaybetmek istemedim tüp bebek denedim ve şükürler olsun hamileyim bugün 9.günüm degerim 74.75 1tene transfer ettiler yasa geregi 5.gün embriyosuydu demem oki sitres yapmayın dikkat edin ama kendinizi yataga mahkum etmeyin yeme içme olarak herşeyi yedim ikl 4gün ananas yedim farlı olarak buarada ben 6.günümde idrar testim pozitif çıkmıştı rabbim hepinizin gönlüne göre versin bebek bekleyenlerinde rabbim kucagına aldıgı günü görmeyi nasip etsin
İlayda ayni seyler bende de oluyor, crinone dan diyor doktor, hicbir anlami yok, bosuna yorumlayip da stresse girme dedi bana bende ayrica korkunc bel agrilari var, bunlar da olabilir dedi, kabiz olma sakin dedi, onun disinda bisey demedi...
İlayda canim, bak sen benden kucuksun ben ablan sayilirim, gel sozumu dinle, pek fazla kendimizi dinlemeyelim... Olacagi varsa olacak, rabbim her sonucu hakkimizda hayirli kilsin...
Bir de arkadaslar ustteki listede azazil'in karsisinda bir dahaki sefere insaallah yaziyo passiflora nin listesinde. Mumkunse onu test tarihi 8 agustos yapabilir misiniz... Daha 3. Gunumdeyim ben...
ya şu ananası çok merak ediyodum yesem mi acaba çok duyuyorum...günde ne kadar yedin?
4 gün yedim canım günde 2 dilim yedim
Arkadaşlar mrh.Tahlil gününü bekleyen arkadaşlar inşallah hayırlı haberler alırsınız.Bebeğiyle bekleyenler Allahım kucağınıza almayı nasip etsin.
Sizlere bir sorum olacak arkadaşlar.Şuan başka soracak dertleşecek bir yerim yok.Şuan 6 buçuk haftalık sanırım hamileyim.Buna tam inanamıyorum aslında.2 hafta önce keseyi gördük.İnşallah bu cmt kalp atışı için gidicez.Ama 4 gün önce kanamam geldi.Kırmızı sonra kahverengi.3-4 saat sürdü.Sonraki gün bir daha oldu.2 gün olmadı bugün yine başladı.Doktorumla konuştum.Kılcal damar çatlaması olabilir dedi.Bugün sağ kasığımda ağrılar başladı bir yandan.İki embriyo transfer edildi bana.Hala düşünüyorum birisi rahimde diğeri nereye gitti?Acaba tüplerde bir dış gebelik olmuş olabilirmi kızlar?Hani birisi rahimde birisi tüpte olabilirmi?Bugün sağ kasığımda ağrı başlayınca böyle düşündüm.Böyle bir şey yaşayan varmı ?Yada bilgisi olan?Korkuyorum.Teşekkür ederim şimdiden.Herşey gönlünüzce olsun.
Kızlar merhaba aslında bu yazıyı başka topite bir arkadaşım için yazdım ama sizinlede paylaşma istedim 2. denememde (dondurulmuş ) bebeğime kavuşmuştum ama 13+1 de sonlandırmak zorunda kaldık bebeğimin tutunmasında aşağıda yazdıklarımın birazcık etisi olduğunu düşünüyorum :))
Şimdiden hepinize bol şans bende 3 . deneme için ağustos ayını bekliyorum :))
Transfer yapıldığında odama geldim sedyenin üstünde yattım yatağa geçirmediler sarsıntı olmasın diye sonra wc ihtiyacı duydum hemşire sürgü getirdi ve kalkmadan yaptım 1 saat sonra ewe geldik :))
Hep yatmadım çoğu işi kıpırdamaya bile korkuyor :))
*Hemşire bilgilendirme yaptığında hep yatma dedi kan dolaşımın yavaşlar bende bunu kafama yazdım :))
Bana coraspin vermişlerdi hemşire bana kan dolaşımı yavaşlar deyince bende kendimce taktik uydurdum :))
Gündüzleri evin içinde yürüdüm gece yatmadan da coraspin içtim ( uyurken hareketsiz kaldığım için işe yarasın istedim ) Doktorum tarafından onaylandı sonra
*Altıma yastı koydum bacaklarım yukarıda kalsın diye ( tutunmaya yardımcıymış :) )
*Duş olayına gelince vallahi gülmeyin ama ben tam 6 gün yıkanmadım
*Her türlü kokulu şeylerden uzak durdum (deterjan,çamaşırsuyu,parfüm,deodorant,makyaj malzemesi,şampuan,oda kokusu )
*Ananas yedim günde 2 dilim ( herkes ananas ananas diye yazıyordu bende denedim :) )
*Yediklerime,içtiklerime dikkat ettim gazlı içecekler,hamburgerler , kızartmalar,sakatatlar ,bitki çayları,maydanoz vs... yemedim içmedim
*Sabaharı sütümü ,yumurtamı,peynirimi mutlaka tükettim ve tabi suyumu :))
*Aklıma geldikçe elimi göbeğimin üstüne koyup dua ediyordum :)
*Kafamı dağıtmak içinde film izledim kitap okudum :)
*Beni üzecek her türlü olaydan uzak durdum hatta sonucumu öğrenmeden 1 gün önce Defne Joy un ölüm haberlleri kanallarda dolanıyordu çok moralim bozulmuştu minik bebişi olduğu için
Bu söyleyeceğime kızabilirsiniz ama topikten elimden geldiğince uzak durmaya çalışmıştım
4. günde işe başlamıştım tatlım =))
Bunlar benim yaptıklarım tabiki biz ne yaparsak yapalım Rabbim istemedikten sonra hepsi boş ama çok şükür benim tutmuştu.
ilk denememde yapmadıklarımın hepsini bu denememde yaptım.
şeker bende aynı senin gibi davranıyorum inş benimde bebişim tutar şbu arada gebeliğinin sonlandırılmasına çok üzüldüm kısmeti yokmuş demekki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?