2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

MERHABA HERKESE,

Lütfen bana yardım edin. 25 temmuzda 30
27 temmuzda 129
29 temmuzda 68 çıktı

HCG değeri düştükten sonra hamile kalan var mı? yoksa bebbeğim düşecek mi?

gobekden iğneleri ayin kacında başladın ve bugun kacıncı gunun 11.3 kac gunde olduu ??

Canim benim son 1 de bitti. Allah dualarimizi kabul etsin. İsteyen herkese hayirlisiyla bebegine kavusur insallah...

Herkese gnydn... Cnm Ben acik amelyat olmadim laparoskopi oldum bölece hastaligimin evresini rahimin durumunu gorduk. 31
Tane yumurta toplandi benden 26 tane döllendi 11 tane donduruldu. Fazla yumurta oldugu icin transfer ertelendi bu ay oldu ama kimyasal oldu. Eylulde 5 gunluklerle deniycez 3 ile 5 arasinda bi fark var mi die sormustum bende.

canım tam bilemiyemiyecegim benim hiç döllenme olmamıtı son 5 günde oda 4 hücerli sabah apar topar çagırdılar yani durum körü oldugu için seninkiler güzel dondurulmuşun var baksana bende döllenme aşamasına gelmedim ki

dun arkadasim ktu den genetik testlerimin sonucuna aldi durum kotuuuu galiba....:26:

kızlar aldığım 5 yasin bitti allah kabul etsinnn

gününüz aydın olsun arkadaşlar...
rabbim umutlarımıza umut eklesin...
yeni gün yeni umutlar yeni mutluluklar getirsin hepimize....

kızlar herkese merhaba listeye beni de ekler misiniz 2.deneme merkez büyük ihtimal smyrna art izmir keşke bu sayılar bu umut yolculuğunda daha az olmasını temenni ederdim ama seni anlayan birilerinin olması güzel şu mübarek günlerde herkesin herşey gönlünce olsun

günaydın. bu arada adım figen. aslında gördüğüm eksiklikler benzer şeyler... doktorundan hemşiresine herkes çok ilgisiz. sorduğum hiçbir sorunun adam gibi bir cevabını alamadım. mesela ilaçlara başladığımızdan beri göğüslerim aşırı derecede şiş ve uyutmayacak derecede ağırıyor ama sorduğumda hemşireler geçer diyor doktor bizimle bir ilgisi yok diyor.... ben sabah kan verdim sonucu bekliyorum. umarım tekrar ellerine düşmem ama biz 2 deneme için ücret ödedik 7.000'i tamamladık yani. eğer sonuç olumsuz olursa yine onları çekeceğim.
bu arada ilaçlar için rapor olayı nedir? benim öyle birşeyden haberim ve bilgim yok. ne işe yarıyor? bu rapor hakkında bilgi verirsen sevinirim. görüşmek üzere. sevgiler

merhabalar. memnun oldum. yakınımda ortak paydadan birilerinin olması beni çok mutlu ediyor. siz Adana'da nerede yapıyorsunuz ya da yaptınız denemeleri? umarım çok fazla deneme süreci yaşamamışsınızdır. görüşmek üzere

Son düzenleme:

mrhb canım ben 2 defa turan çetin 3 defa seyhan başkente olmak üzre 5 defa denedim ve hala anne değilim

canım ilaç raporu bu eger merkezin devletle antlaşması varsa söylersin dersinki ben ilaç raporu çıkaartmak istiyroum onlarda belgeleri ister iki günde çıkartırlar böylece mesela ilaçların 2 milyar mı tuttu rapor çıkardıgın için develt belli kısmını ödüor sendee diyelim 700 ödüyorsun o kadar
zaten devlette iki ilaç hakkın olması lazım var mesela ben birini kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…