MERHABA HERKESE,
Lütfen bana yardım edin. 25 temmuzda 30
27 temmuzda 129
29 temmuzda 68 çıktı
HCG değeri düştükten sonra hamile kalan var mı? yoksa bebbeğim düşecek mi?
hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim mübarek günün hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin...
bende doktordan geldim..
rahim duvarı11.3 mm olmuş..
doktor çok iyi dedi..
kısmetse salı günü transferim olacak...:18::18::18::18:
gobekden iğneleri ayin kacında başladın ve bugun kacıncı gunun 11.3 kac gunde olduu ??
siz yasin listesini her yayınladığınızda ben kendimi kötü hisediyorum (arapça bilmediğim için ) ama bu gün ablamla konuştum benim adıma 5 tane yasin okuyacakk listeye eklersen sevinirm rabbim kabul etsin inşşşşşşş
rezer üzerine tolga derim ben benim gittgim özelde demişti keşke ameliyat olmasaydın diye malesef bu rezeri azaltıyormuş sen çok şanslısın devam et tolga hocayla canım ager bende bu denememde hamile kalırsam tolga beye selam gönderecegim senle onunla konuştuk merak etme inş. demişti bende merak etmiyorum olacak kesin diye gülüşmüştük
Herkese gnydn... Cnm Ben acik amelyat olmadim laparoskopi oldum bölece hastaligimin evresini rahimin durumunu gorduk. 31
Tane yumurta toplandi benden 26 tane döllendi 11 tane donduruldu. Fazla yumurta oldugu icin transfer ertelendi bu ay oldu ama kimyasal oldu. Eylulde 5 gunluklerle deniycez 3 ile 5 arasinda bi fark var mi die sormustum bende.
canım tam bilemiyemiyecegim benim hiç döllenme olmamıtı son 5 günde oda 4 hücerli sabah apar topar çagırdılar yani durum körü oldugu için seninkiler güzel dondurulmuşun var baksana bende döllenme aşamasına gelmedim ki
egisu,ben bu merkezi araştırdığım ve duyduğum olumsuz cevaplara rağmen bile bile burayı tercih ettim.ben aslen tayinimz gereği urfadayım.eşim mersinli olduğu için yaz tatilini burada geçiriyoruz.tatil fırsatını değerlendirmek amacıyla burada ilk denememizi yapmaya karar verdik.belki başka bir şehir de olabilirdi ama burada kalacak yer var,çevrem var,moralim ve bakımım açısından daha iyi olur düşüncesi ile özellikle burası olsun dedik.merkeze tek deneme için ücret ödedik.(3.600-taksitle 4000 oldu.)21 folikül toplandı opuda.opu sonrası 12 yumurta elde edildi ve içinden 4 tanesi kaliteli olarak döllendi.bunların da içinden tek embriyo transfer edildi, diğerleri dondurulacak kalitede olmadığından dondurulmamış.bir de benim yumurta takibimi merkez yapmadı ben üniversitede prof.gürkan yazıcıya gitmiştim,rapor çıkardık ilaçlar için sen rapor çıkardın mı?sadece opu ve transfer benim bu merkezde yapıldı.ben akbelende oturuyorum siz nerede oturuyorsunuz?merkezin nesi hoşuna gitmedi?bence çok ilgisizler bir de maddiyat çok ön planda yarın sanırım bize 2. deneme için ısrar edecekler gibime geliyor.aslında ilkinin neden tutmadığının araştırılması gerekiyor.bunların yaklaşımı direk araştırmaktan ziyade hadi 2.yi deneyelim şeklinde olacakmış gibi geliyor.yani açıkçası pek güven vermiyor egisu.allah herşeyin en iyisini ayarlamıştır tabiki ama temkinli olmakta fayda var bence.hiç olumsuz bir durum yaşadın mı merkezde?bir de ekip çok küçük kızlardan oluşuyor.kalifiye değilmiş hissi uyandırıyor insanda...amaaan ne bileyim işte burada tüm tanıdıklarım orada tedavi yaptıranlar da dahil hiç kimse bana tavsiye etmemişti hala 2. için de tavsiye etmiyorlar.eğer sen negatif sonuç alırsan ki inş. almazsın üniv.de gürkan hoca ile temasa geçebilirsin zaten mersindeymişsin.ilaç takibini o yapar istersen şehir dışına bir hastaneye yönlendirir.sanırım ben de böyle yapıcam.allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
kızlar mrh bende tarsusluyummm bu merkezle bende görüştümm ama içime sinmedi (şimdi dr değişmiş ama )o yüzden ben hep adanayı denedimmm ama inanın bana hemen hemen her yer aynı hepsi öncelikli olarak 2.3. denemyi yapalım diyorlar bir araştıralım nedir ne değildir demiyorlar rabbim işimizi kolaylaştırsın inşş
kızlar gebelik testi pozitifse değerler kaç çıkıyo merak ettimde
merhabalar. memnun oldum. yakınımda ortak paydadan birilerinin olması beni çok mutlu ediyor. siz Adana'da nerede yapıyorsunuz ya da yaptınız denemeleri? umarım çok fazla deneme süreci yaşamamışsınızdır. görüşmek üzere
günaydın. bu arada adım figen. aslında gördüğüm eksiklikler benzer şeyler... doktorundan hemşiresine herkes çok ilgisiz. sorduğum hiçbir sorunun adam gibi bir cevabını alamadım. mesela ilaçlara başladığımızdan beri göğüslerim aşırı derecede şiş ve uyutmayacak derecede ağırıyor ama sorduğumda hemşireler geçer diyor doktor bizimle bir ilgisi yok diyor.... ben sabah kan verdim sonucu bekliyorum. umarım tekrar ellerine düşmem ama biz 2 deneme için ücret ödedik 7.000'i tamamladık yani. eğer sonuç olumsuz olursa yine onları çekeceğim.
bu arada ilaçlar için rapor olayı nedir? benim öyle birşeyden haberim ve bilgim yok. ne işe yarıyor? bu rapor hakkında bilgi verirsen sevinirim. görüşmek üzere. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?