2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım benimde geçen hafta cumartesi yumurtalarım toplandı 9 tane 5 tyanesi olgun dediler 4 tanesi döllendi dediler sonra transfere gidince bir tanesi transfer edilecek diğerleri dondurulacak kalitede değil dediler eve şansımız biraz daha az ama en azından bir tanede olsa emriyomuz var önemli olan olan onun bana tutunması

kızlar bugün transferimin 3.günü yerleşme kanaması herkesde oluyo mu ve ne zaman oluyo.bilgilendirirseniz beni çok mutlu olurum.umutla kalan günlerimi güzel bi şekilde geçirmeye çalışıyorum

canım benimde transferimin 4. günü ama ben kesinliklikle ne kanama nede lekelenme yaşamadım sen bu şekilde belirtileri bırak önemli olan test gününde alacağın cevap alşlah yüzümüzü güldürsün

selam kızlar, nasılsınız,bildiğiniz gibi 25 temmuz test tarihimdi,, gidiş o gidiş anca şimdi döndüm, çok şükür hamileyim ama 6 gündür hastanede yatıyordum, sizleri de çok merak ettim orda, transferden sonra aşırı kilo aldım, karnım kcaman olmuştu ve nefes alıp vermekte zorlanıyordum,pzt si ilçe yerine kendi doktoruma gideyim dedim, daha test sonucuna bile bakmadan OHSS dediler ve hemen yatırdılar,12 tane serum yedim,şimdi daha iyiym, sizleri merak ettim, inş herkes hamiledir diye dua ettim hastanede,

bu arada ececiğim transferden sonra görüşemedik, umarım iyi gidiyor bekleyiş,,bana bool bol hamile haberleri verim

mrb figen,ben de belgin.öncelikle inş akşama olumlu sonuç alırsın da bir kez daha aynı sıkıntıları çekmezsin.biz bugün görüşmeye gittik doktorla ,tekrar deneme için 3 ay sonraya erteledi.ben çalıştığım ve mersinde olmadığım için ancak 15 tatile gelebileceğim.bize de ikinci deneme için fiyat verdi kampanyadan falan bahsettiler.biz de eksikliklerini ve yeteri kadar bilgilendirilmediğimizden falan bahsettik.yani kısacası biraz hararetli görüşme geçirdik.ikinci denemeyi yaparsak şartlarımızdan bahsettik elinden geleni yapacağını söyledi falan filan...
gelellim rapor olayına
tüp bebek ya da aşılama yaptıracak olan çiftlrin sorunlarını içeren ilaçların belli bir kısmını karşılamak ve tedavinin belli bir bölümünü karşılamak üzere üniversiteden bir tüp bebek ya da aşılama raporu çıkarılıyor.tetkiklerin yapılıyor ve rapor en geç 5 günde çıkıyor bu raporla ilaçlarının belli bir bölümünü devlet karşılıyor.sana çok külfetli olmuyor .bizde durum biraz karışıktı ama inan 500 tl bile olsa devletin karşıladığı kardır bizler için yığınla para döküyoruz adamlara çünkü..seni online yakalasam teli vereceğim böyle çok net olmuyor telfnda daha rahat görüşürüz daha net olur yani.inş sonucun pozitif olur da hiçbir şeye gerek kalmaz canım...

mrb figen,ben de belgin.öncelikle inş akşama olumlu sonuç alırsın da bir kez daha aynı sıkıntıları çekmezsin.biz bugün görüşmeye gittik doktorla ,tekrar deneme için 3 ay sonraya erteledi.ben çalıştığım ve mersinde olmadığım için ancak 15 tatile gelebileceğim.bize de ikinci deneme için fiyat verdi kampanyadan falan bahsettiler.biz de eksikliklerini ve yeteri kadar bilgilendirilmediğimizden falan bahsettik.yani kısacası biraz hararetli görüşme geçirdik.ikinci denemeyi yaparsak şartlarımızdan bahsettik elinden geleni yapacağını söyledi falan filan...
gelellim rapor olayına
tüp bebek ya da aşılama yaptıracak olan çiftlrin sorunlarını içeren ilaçların belli bir kısmını karşılamak ve tedavinin belli bir bölümünü karşılamak üzere üniversiteden bir tüp bebek ya da aşılama raporu çıkarılıyor.tetkiklerin yapılıyor ve rapor en geç 5 günde çıkıyor bu raporla ilaçlarının belli bir bölümünü devlet karşılıyor.sana çok külfetli olmuyor .bizde durum biraz karışıktı ama inan 500 tl bile olsa devletin karşıladığı kardır bizler için yığınla para döküyoruz adamlara çünkü..seni online yakalasam teli vereceğim böyle çok net olmuyor telfnda daha rahat görüşürüz daha net olur yani.inş sonucun pozitif olur da hiçbir şeye gerek kalmaz canım...

kendi işimi ekndim halledeyim bariiiiiiii inşallah başarmışımdır ece 22

arkadaşım gözünüzaydın aynı sorunu bende 1.tedavimde yaşamıştım ben 1 serum yedim hastanedede yatmadım karın su topluyor benim sonuç olumsuz olmuştu

evet bir kamişimizi lovey ekledim

arkadaşım gözünüzaydın aynı sorunu bende 1.tedavimde yaşamıştım ben 1 serum yedim hastanedede yatmadım karın su topluyor benim sonuç olumsuz olmuştu

benim de korkularım var, bu süreç 3 haftayı bulurmuş,öyle kolay geçmiyormuş, bakalım haftaya kontrolum var,,,,

canım benim tedavi eylüle kaldı canım ama durumlar iyi annem rahatsızlandığı için eylüle kaldı bu gidişle en son ben hamile klacammmmmmm

geçmiş olsun allah annenizede şifalar versin hayırlısı olsun tedavinizde başarılar.anne baba kayınvalide derken bende 10 yıl ara verdim şimdi 3.tedaviye başladım

benim de korkularım var, bu süreç 3 haftayı bulurmuş,öyle kolay geçmiyormuş, bakalım haftaya kontrolum var,,,,

cnm bende çok zorlandım o zaman allah kolaylık versin dediğin gibi nefes alamıyordum sağımdan soluma dönemiyordum yatarken bana albümüm diye bi serum vermişlerdi galiba( aradan 12 filan geçtide)bende korkmuştum her gören hamile zannediyordu beni bu şekilde hamile kalırsanız karnınızdan ara ara su çekmemiz gerekecek demişlerdi zaten hamilelikde olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…