2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

KYR CANIM GİZ ÇOK HAKLI SAKIN BU ŞEKİLDE DÜŞÜNME O GÜCÜ BİRBİRİMİZDE BULACAĞIZ DUR DAHA HEMEN SONUCU ALINCa BİTMİYO YOK KESE YOK KALP ATIŞI YOK DÜŞÜK OLURMU BU SÜRECİ BİRLİKDE ATLAACAĞIZ İLLA KENDİNLE ALAKALI BİŞİLER YAZMAK BİZLE ALAKALI BİŞİLER YAZMAK ZORUNDA DEĞİLSİN KUZUCUM GÜNAYDIN BİLE YAZSAN BİRİSİ SANA Bİ GÜLÜCÜK GÖNDERSE EN KÜÇÜĞÜNDEN SENİNLE AYNI KADERİ PAYLAŞAN BİNLERCE MİLYONLARCA İNSAN OLDUĞUNU VE ONLARIN Bİ BÖLÜMÜNÜN YANINDA OLDUĞUNU BİLMEN YETER DAHA ÇAPUK TOPLANIR DAHA GÜÇLÜ OLURSUN BİZ HEP SENİN YANINDAYIZ CANIM

Cnmm çok tatlisin, sagol taze annemiz. İyi gelmez mı hiç sizlerin mutlu haberleri umut oluyor. Belki haklısın bir günaydın bile yetiyor insanı gulumsetmeye, o zaman herkese iyi gunlerrrrrr))

cnmm çok tatlisin, sagol taze annemiz. Iyi gelmez mı hiç sizlerin mutlu haberleri umut oluyor. Belki haklısın bir günaydın bile yetiyor insanı gulumsetmeye, o zaman herkese iyi gunlerrrrrr))

o zaman sanada güzel kocaman bi gülücük :))))))))))))))))))))))))))))))))

günaydın kızlarrrr yarın test günüm ama ben dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç pozitif sizce gerçekten hamilemiyim ben hala ikinci çizgiyi gördüğüme inanamıyorum da
hayırlı olsun canım bence kan testini bugünde yaptırsan çıkar sonucun sabırsızlanıyorsan yap gitsin canım.darısı bizlere olsun.

mükemmel bir sonuç cnm,ilaydacım seni ve eşini tebrik ediyorum,sonuna kadar sağlıkla inşallah

canım 11.gün 28 13,gün 48 17.gün 250 çıktı canım düşük başladım aama çok şükür yükseldi

inşallah katlanarak devam eder:) nazar değmesin maaşallah:))) dondurulmuş muydu? taze embriyomu? benimde 11. gün değerim 14.21, yarın tekrar baktırcam gebelik var mı yokmu die... şuan belirsiz...

inşallah katlanarak devam eder:) nazar değmesin maaşallah:))) dondurulmuş muydu? Taze embriyomu? Benimde 11. Gün değerim 14.21, yarın tekrar baktırcam gebelik var mı yokmu die... şuan belirsiz...

canım sakın korkma tamammı bak bende çok korktum ama çok yersizmiş değerin 5 in üzerinde ya korkma o seninle hala ben her sabah uynınca konuştum sevdim sende öyle yap bol bol dua et kendini herşeye hazırla

mükemmel bir sonuç cnm,ilaydacım seni ve eşini tebrik ediyorum,sonuna kadar sağlıkla inşallah

cnm çok sevindim. Ben de şimdi doktora gidecektim son defa bakayım sonucun çıktı mı dedim. Maşallah. Benim de 9 haftam bitti. Bebeklerimi görmeye gidiyorum. Allah sana da bu günleri nasip etsin..

çok güzel canım allah kucağına almayı nasip etsin

cümlemizin kuzum rabbim hepimize nasip etsin cümlemize içim içime sıymıyo

canlarım allah hepinizden razı olsun allah hepimize nasip etsin sağlıklı sıhatlı kucağımıza almayı nasip etsin nurtencb allah sağlıcakla yavrunu kucağına almayı nasip etsin

inşallah katlanarak devam eder:) nazar değmesin maaşallah:))) dondurulmuş muydu? Taze embriyomu? Benimde 11. Gün değerim 14.21, yarın tekrar baktırcam gebelik var mı yokmu die... şuan belirsiz...

canım bizde erkek faktor benim 9 yumurtam oldu 5 tanesi olgunlaştı sonra 4 tane döllendi ama içlerinde 1 tane kaliteli sayılırdı diğereri dondurulaak kalitede değildi dondurmadılar diğer kaliteli olanı transfer ettiler ama hiç inancımı umudumu kaybetmedim sonuna kadarda allahdan dileyeeğim verende alanda o çünkü rabbim bu güzel cuma günü hepimizin dileklerini kabul etsin

kızlar korkmayın inş. yarın ve bugün o üç haberde pozitif olacak

ilayda dövecegim kız seni allahım ne deym bende yenimahalledeyimmmmmmmmmm kızzzzzzzzzzzzz duyduınmu yakınız özelden face mi yazıyorum ekle ahacık pasta geliyor kargoya gerek yok bebek haberini alınca akşama pazar akşamına beklerimmmmmhaaaaaaa

aminn, sağlıkla kucağına alırsın inşallah, darısı başıma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…