amanda aman maşallah allah tamamına erdirsin inş
Gnm85 hayırlı uğurlu olsun cnm,sen de İzmirde yaptırmıştın değil mi,kentte??Allah kucağına aldığın günüde göstersin inşallah.Kaç embriyo koydular peki,belki de ikizdir ne dersin ???
sağol canım benim senin sonucun çıktımı nasıl
Gnm85 hayırlı uğurlu olsun cnm,sen de İzmirde yaptırmıştın değil mi,kentte??Allah kucağına aldığın günüde göstersin inşallah.Kaç embriyo koydular peki,belki de ikizdir ne dersin ???
yok daha canım sonuc bekliyorum arayan olmadı
Kızlarrrr şimdi kan verip geldim dualarınızı gönderinnnnnnn inş değerim katlanamıştır heyecanlı bi gün beni bekliyo yineeeeeeee
Gnm85 cnm,bence herşey çok güzel,sakın ümitsiz olma,kan vermeye ne zaman gideceksin,yarını mı bekleyeceksin,eşini ve seni kutluyorum cnm
Tatlım beni pazartesi çağırdı İsrael Bey,keşke görüşebilseydik.Ama artık sen anne adayısın,kutsalsın,duaların bizimle olsun,bizim dualarımız seninle ve meleğinle...evet canım yarın gideceğim sen de ordamısın yarın ALLAH sanada göstersin seninde güzel haberlerini duymak istiyorum
ilayda sırf senin için girdim nete. Sonucunu merak ediyorum. Inşallah katlanarak artmıştır değerin..
Tatlım beni pazartesi çağırdı İsrael Bey,keşke görüşebilseydik.Ama artık sen anne adayısın,kutsalsın,duaların bizimle olsun,bizim dualarımız seninle ve meleğinle...
hepiniz de çok sağolun benim kader arkadaşlarım evet kentte yaptırdık tek embriyo 5. gün transfer edildi keşke ikiz olsa tek yumurta ikizi filan inan hiç şikayetçi olmam bu durumdan ama hala korkuyorum ya kan testi negatif çıkarsa
ilaydacım, bu hayırlı cuma saatinde rabbim seninde yüzünde güller açtırsın.sevinelim hep birlikte sonucuna tatlım,dualrımız seninleee...
canım benim yaw daha aramadılar bakalım bende bekliyorum muhtemelken 2 den sonra arayacaklar bende çok heyecanlıyım
Tatlım beni pazartesi çağırdı İsrael Bey,keşke görüşebilseydik.Ama artık sen anne adayısın,kutsalsın,duaların bizimle olsun,bizim dualarımız seninle ve meleğinle...
İlayda umarım sonucun iyi gelir, umarım katlanmistir degerin. Ben sürekli girip bakıyorum gelişmelere ancak sonucumdan sonra paylaşacak birşeyim yok diye sizlere pek yazmıyorum. Allahım bebeğini korusun...
kyr canım ne demek yazacak birşey yok canım ya burası bizlerin ikinci ailesi lütfen öyle düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?