2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Gnm85 hayırlı uğurlu olsun cnm,sen de İzmirde yaptırmıştın değil mi,kentte??Allah kucağına aldığın günüde göstersin inşallah.Kaç embriyo koydular peki,belki de ikizdir ne dersin ???

Gnm85 hayırlı uğurlu olsun cnm,sen de İzmirde yaptırmıştın değil mi,kentte??Allah kucağına aldığın günüde göstersin inşallah.Kaç embriyo koydular peki,belki de ikizdir ne dersin ???

hepiniz de çok sağolun benim kader arkadaşlarım evet kentte yaptırdık tek embriyo 5. gün transfer edildi keşke ikiz olsa tek yumurta ikizi filan inan hiç şikayetçi olmam bu durumdan ama hala korkuyorum ya kan testi negatif çıkarsa

Gnm85 cnm,bence herşey çok güzel,sakın ümitsiz olma,kan vermeye ne zaman gideceksin,yarını mı bekleyeceksin,eşini ve seni kutluyorum cnm

GNM85 cnm,ben de dün ilk iğnemi oldum.Tedavinin başında bu güzel haberi almak çok mutlu etti beni.

evet canım yarın gideceğim sen de ordamısın yarın ALLAH sanada göstersin seninde güzel haberlerini duymak istiyorum
Tatlım beni pazartesi çağırdı İsrael Bey,keşke görüşebilseydik.Ama artık sen anne adayısın,kutsalsın,duaların bizimle olsun,bizim dualarımız seninle ve meleğinle...

İlaydacım, bu hayırlı cuma saatinde Rabbim seninde yüzünde güller açtırsın.Sevinelim hep birlikte sonucuna tatlım,dualrımız seninleee...

Tatlım beni pazartesi çağırdı İsrael Bey,keşke görüşebilseydik.Ama artık sen anne adayısın,kutsalsın,duaların bizimle olsun,bizim dualarımız seninle ve meleğinle...

Merhabalar, öncelikle tedavin hayırlı olsun. Ben 2.denememi yeni bitirdim. Sonuc yok tabii, ben de izmirdeyim. İsrail arufu çok merak ediyorum. Onunla olduğunu görünce sormak istedim. Fikrin ne İsrail beyle ilgili?

Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin. Ben de izmirdeyim, doktor arıyorum, kentle ilgili görüşlerini paylaşır mısın?

ilaydacım, bu hayırlı cuma saatinde rabbim seninde yüzünde güller açtırsın.sevinelim hep birlikte sonucuna tatlım,dualrımız seninleee...

inş canım benim valla mübarek ay mübarek gün rabbim hepimizi güldürsün hepimize bahçesinden melekler göndersin bizde onlara en iyi şekilde bakalım tek istediğim isteyen dileyen herkes anne olsun hep böyle dua ediyor

canım benim yaw daha aramadılar bakalım bende bekliyorum muhtemelken 2 den sonra arayacaklar bende çok heyecanlıyım

İlayda umarım sonucun iyi gelir, umarım katlanmistir degerin. Ben sürekli girip bakıyorum gelişmelere ancak sonucumdan sonra paylaşacak birşeyim yok diye sizlere pek yazmıyorum. Allahım bebeğini korusun...

dualarım her zaman sizinle olacak hiç merak etmeyin belki beni pazartesi tekrar çağırır 2. test için belki ozaman görüşürüz canım :92:

İlayda umarım sonucun iyi gelir, umarım katlanmistir degerin. Ben sürekli girip bakıyorum gelişmelere ancak sonucumdan sonra paylaşacak birşeyim yok diye sizlere pek yazmıyorum. Allahım bebeğini korusun...

kyr canım ne demek yazacak birşey yok canım ya burası bizlerin ikinci ailesi lütfen öyle düşünme

kyr canım ne demek yazacak birşey yok canım ya burası bizlerin ikinci ailesi lütfen öyle düşünme

Sagol ama sonuc hüsran olunca kendime kapanıyorum biraz. Sonucu sindirmek, acımı dindirmek, yeniden başlayacak gücü toplamak için sanırım. Sizleri takip ediyorum, her güzel sonuc bir mum daha yakıyor gönlümde... Umut fakirin ekmegi))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…